Çekilecek dert değil yani hem dk başı geliyo hemde sanki cam kesiyo gibi yanıyoYa bir kaç aydır bu çekilir mi? Her doktor da iş yok maalesef, başkasına gidin. Muhtemelen düzenli ilaçla 1 haftaya geçecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekilecek dert değil yani hem dk başı geliyo hemde sanki cam kesiyo gibi yanıyoYa bir kaç aydır bu çekilir mi? Her doktor da iş yok maalesef, başkasına gidin. Muhtemelen düzenli ilaçla 1 haftaya geçecek.
Hiç bilgim yok bu konuda ne gibi sorunlar olabilir daha sonraBi süre daha dr a gitmezseniz aşırı enfeksiyondan ateşlenip dr a gidemiyecek duruma gelebilirsiniz çok tehlkeli ihmal etmeyin.
ah biliriiimmm Allah dusmanima vermesin ben iste aksattim dayanmaya calistim kendi kendime bitkisel bisilerle gecireyim die ugrastim en son yatagin ustunde cisimi yapmicam kendi kendime zehirlenip olceeeemmm die aglamaya baslamistim. sonra zaten hastanelik oldum 2 hafta rapor verdiler dusun iki hafta ic camasiri bile giyemeden dolandimİdrar yolu enfeksiyonu dedi ilaç verip yolladı valla tuvalete gitmek istemiyorum artık yok böyle bi yanma vize haftam bide sınavda bile duramıyorum![]()
Çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın gözümden yaş geliyo nerdeyse o yanmadanah biliriiimmm Allah dusmanima vermesin ben iste aksattim dayanmaya calistim kendi kendime bitkisel bisilerle gecireyim die ugrastim en son yatagin ustunde cisimi yapmicam kendi kendime zehirlenip olceeeemmm die aglamaya baslamistim. sonra zaten hastanelik oldum 2 hafta rapor verdiler dusun iki hafta ic camasiri bile giyemeden dolandim
O doktora ne denir ki yani bi dahada gitmem zaten dışarda tuvaletten çıkamıyorum bugün eve zor geldim yani halbuki 15 dk bile olmamıştı gireli
Ben kendi kendime teshis koyup, tedavi ettigim icin bu gibi durumlarda hemen ciproya kosuyorum.Suan gitmek istememin nedeni relg olmam bu şekilde gidilmez sanırım tahlil falan isterse olmaz yani![]()
Suan gitmek istememin nedeni relg olmam bu şekilde gidilmez sanırım tahlil falan isterse olmaz yani![]()
Koşa koşa gidicem artık zor dayanıcam bitmesini beklerkenNe zordur öyle. Reglmişsiniz o zaman idrar tahlili yapmazlar. Bittiği gibi gidin daha fazla çekmeyin.
Çorapsız dolaşmam aslında hiç şuan bile sanki ateşim var gibi ama bununla alakası yoktur sanırım tuvalete girmemek için tutuyorum kendimi o yanmayı yaşamamak içinBi de ayaklarını sıcak tut, üşümekten de oluyor.
Canim o dedigim ilac birebir etkili aslinda. Cok canina gecerse git al eczaneden.Çorapsız dolaşmam aslında hiç şuan bile sanki ateşim var gibi ama bununla alakası yoktur sanırım tuvalete girmemek için tutuyorum kendimi o yanmayı yaşamamak için![]()
Reçetesiz verirlerse şimdi çıkıp alırımCanim o dedigim ilac birebir etkili aslinda. Cok canina gecerse git al eczaneden.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın gözümden yaş geliyo nerdeyse o yanmadan
Ben kendi kendime teshis koyup, tedavi ettigim icin bu gibi durumlarda hemen ciproya kosuyorum.
Teşekkür ederim bitsin şu hafta gidicem inşallah bişey sormak istiyorum sen neden o kadar hastanelik oldunevet ya cok fena bi durum malesef hecen sene butun temmuz ayim mahvolmustu. Regl donemin bitince aksatmadan bidaa gorun bence doktora
Yanlis anlama ama ilac onermemeni tavsiye ederim keza ben gecen sene hastanelik oldugum idrar yolu enfeksiyonunu yasadigimda senin gb hemen ciproya kosmustum kulaktan dolma bilgilerle bide ustune cipro daha fena alerji yapmisti sistitten hastanelik oldugum yetmiomus gb bide ilac zehirlenmesinden gidiodum
Kullandım adı o muydu bilmiyorum ama aynı anlattığınız gibi kullandım maalesef etki etmedi 2 hafta önce kullandımSistit.Baş belası şey.
Monurol kullanacaksın.Kesin çözüm.
Tek kullanımlık zaten.Gece yatmadan tuvalete gidip mesaneni boşalt.
Monurolu 1 bardak suyla karıştırıp iç.
Sabaha çiçek gibi uyanacaksın![]()