Yardım

Eğer idrar yaparken yanma da varsa idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimali yüksek.
Antibiyotik kullanman gerekiyor.
Tekrar bir doktora görün.

İdrar yolu enfeksiyonu dedi ilaç verip yolladı valla tuvalete gitmek istemiyorum artık yok böyle bi yanma vize haftam bide sınavda bile duramıyorum :KK23:
ah biliriiimmm Allah dusmanima vermesin ben iste aksattim dayanmaya calistim kendi kendime bitkisel bisilerle gecireyim die ugrastim en son yatagin ustunde cisimi yapmicam kendi kendime zehirlenip olceeeemmm die aglamaya baslamistim. sonra zaten hastanelik oldum 2 hafta rapor verdiler dusun iki hafta ic camasiri bile giyemeden dolandim

Bol bol su ic, idrar yollarin iltihaplanmis. Su ile temizlenir iyice.
Purinol diye bi ilac var, cok etkili. Ama doktora danismadan kullanma.

ah biliriiimmm Allah dusmanima vermesin ben iste aksattim dayanmaya calistim kendi kendime bitkisel bisilerle gecireyim die ugrastim en son yatagin ustunde cisimi yapmicam kendi kendime zehirlenip olceeeemmm die aglamaya baslamistim. sonra zaten hastanelik oldum 2 hafta rapor verdiler dusun iki hafta ic camasiri bile giyemeden dolandim
Çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın gözümden yaş geliyo nerdeyse o yanmadan

Çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın gözümden yaş geliyo nerdeyse o yanmadan

evet ya cok fena bi durum malesef hecen sene butun temmuz ayim mahvolmustu. Regl donemin bitince aksatmadan bidaa gorun bence doktora

Ben kendi kendime teshis koyup, tedavi ettigim icin bu gibi durumlarda hemen ciproya kosuyorum.

Yanlis anlama ama ilac onermemeni tavsiye ederim keza ben gecen sene hastanelik oldugum idrar yolu enfeksiyonunu yasadigimda senin gb hemen ciproya kosmustum kulaktan dolma bilgilerle bide ustune cipro daha fena alerji yapmisti sistitten hastanelik oldugum yetmiomus gb bide ilac zehirlenmesinden gidiodum

evet ya cok fena bi durum malesef hecen sene butun temmuz ayim mahvolmustu. Regl donemin bitince aksatmadan bidaa gorun bence doktora

Yanlis anlama ama ilac onermemeni tavsiye ederim keza ben gecen sene hastanelik oldugum idrar yolu enfeksiyonunu yasadigimda senin gb hemen ciproya kosmustum kulaktan dolma bilgilerle bide ustune cipro daha fena alerji yapmisti sistitten hastanelik oldugum yetmiomus gb bide ilac zehirlenmesinden gidiodum
Teşekkür ederim bitsin şu hafta gidicem inşallah bişey sormak istiyorum sen neden o kadar hastanelik oldun

Sistit.Baş belası şey.
Monurol kullanacaksın.Kesin çözüm.
Tek kullanımlık zaten.Gece yatmadan tuvalete gidip mesaneni boşalt.
Monurolu 1 bardak suyla karıştırıp iç.
Sabaha çiçek gibi uyanacaksın :KK66:

Sistit.Baş belası şey.
Monurol kullanacaksın.Kesin çözüm.
Tek kullanımlık zaten.Gece yatmadan tuvalete gidip mesaneni boşalt.
Monurolu 1 bardak suyla karıştırıp iç.
Sabaha çiçek gibi uyanacaksın :KK66:
Kullandım adı o muydu bilmiyorum ama aynı anlattığınız gibi kullandım maalesef etki etmedi 2 hafta önce kullandım :KK64:

Back
X