İlaç verdi tahlilsiz geçmedi dahada kötü oldumdr tahlil fln yaptırdı mı aynı şeyler bende vardı idrar yolları iltihaplanması dedi.
Hippurin diye bi ilaç kullandım geçmediAntibiyotik kullanman lazım
Büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu
zor yetişiyorum ya evden çıkmadan giriyorum okula gidene kadar zor duruyorum bebek gibi bez bağlıcam o olucak en sonunda yaÜnide bende de vardı..hatta bikaç kez altıma kaçırmıstim...bi anda tuvaletim geliyodu...gelmesiyle kaçması bir oluyodu..hani tutma süresi olur ya o yoktu...ve sık sık oluyodu..ama doktora gitmemistim..kendiliginden gecti...galiba idrar yolları iltihabıydı..ben öyle düsünüyodum...sıcak giyin..
İlaç verdi tahlilsiz geçmedi dahada kötü oldum
Antibiyotik kullandım geçmedi aslında hatta daha da daha oldum sınav haftam olmasa okula bile gidemicemSistit ( idrar yolu enfeksiyonu) olmuşsun ve antibiyotiksiz geçmeyebilir.
Kamuya acik wc lerde cok cok dikkat et ve bol su ic
Gidicem tekrar artık yolda yürüyemez oldum gözüm tuvalet arıyoBaşka bir doktora daha gidin
Bende de olmuştu hem tahlil hem de taş ya da kum olabilir mi diye ultrason ve film çekilmişti
Neyse çok şükür sadece idrar yolları enfeksiyonu çıktı Antibiyotikle geçmişti
İlaç verdi tahlilsiz geçmedi dahada kötü oldum
İdrar yolu enfeksiyonu dedi ilaç verip yolladı valla tuvalete gitmek istemiyorum artık yok böyle bi yanma vize haftam bide sınavda bile duramıyorummuhtemelen sistit geciriosunuz antibiyotik kullanmaniz gerekebilir doktor tahlil yapmadan direk tahmin yoluyla ilac vermis iyi hos etmis ama tahlil yaptirmanda da fayda var.
O doktora ne denir ki yani bi dahada gitmem zaten dışarda tuvaletten çıkamıyorum bugün eve zor geldim yani halbuki 15 dk bile olmamıştı gireliTahlilsiz nasıl ilaç verdi ki
Doktorunuzu değiştirin. Vizelerinize odaklanmanız lazım. Kısa zamanda geçer inşallah.
Suan gitmek istememin nedeni relg olmam bu şekilde gidilmez sanırım tahlil falan isterse olmaz yaniCipro derim baska bir sey demem. Ayni sekilde sorun yasadigimda cipro vermisti doktor ve ikinci kullanimda bicak gibi kesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?