Yardım 😥

Esmerr89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.615
285
Depresyon hastasi olan varsa ağır depresyondandan nasıl çıktınız ve intihar düşünceleriyle nasıl basettinz (ilaç kullanıyorum )

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardım alabilirsiniz.

Bakın buğday ekip unumuzu kendimiz yapmıyoruz.
Elektriğimizi kendimiz üretmiyoruz.
Birilerinden yardım alıyoruz.
Psikolojimizin düzgün olması için de yardım almamız çok normal.

Herşeyi kendi başımıza halledemeyiz, halletmeye de çalışmamalıyız zaten.

Ağır depresyon intihar düşüncesi vs bunlar gerçekten ağır şeyler tabi ki psikolog/psikiyatra ihtiyacınız var.

Ilaç kullanıyorum iki yıldır ilaç kullandığım halde iyi değilim

Neden olmek istiyosunuz peki ne dusunuyosunuz neyden sıkıldıniz

Depresyon sebebi ile her sey anlamsız boş geliyor hiç bir şeyden zevk almıyorum isteğim yok yataktan bile çıkmak istemiyorum
Peki cikmayi denesen bi hava alsan arkadas edinsen. Benim pskolojik sorunum yok ama bende surekli yatarsam bnde agliyorum ve toparlayamiyorum. Oncelikle kafani yastiga koymamamkla işe basla. Birde sana şunu soyliym kuranin mealini okuyorumda dün şu yaziyordu " günahkarlardan baska kimsenin yemeyecegi kanlı irin dısinda hicbir yiyecek yoktur" cehennemden bahsediyor sencede cok korkunc degilmi. Intihar edersen gidecegin yer cehennem. Ve bitmeyen eziyetler asil orda. Lutfen kendini topla kendine tutunacagin bir dal edin. Sosyal medyada arakadas edin gorsmek istmiyorsan sanal arkadas bul kafani dagit ama intihari dusunme

İlaç kullanıyorsanız yardım almayı denemişsiniz demektir. Size iyi gelmiyorsa doktorunuzu değiştirebilirsiniz.
Depresyon hastası olmayan biri bile bazen günlerce yataktan çıkmak istemeyebiliyor. Sizi anlıyorum.
Ama intiharı düşünmeyin. Her zaman için bir umut var. Eminim sizin yokluğunuza üzülecek insanlar da vardır.

Depresyon sebebi ile her sey anlamsız boş geliyor hiç bir şeyden zevk almıyorum isteğim yok yataktan bile çıkmak istemiyorum
Lütfen kendinize bir uğraş bulun ve kitap okuyun. Hayatın anlamını keşfetmeye çalışın. Hiçbir şey boş değildir, sizin bu yaşadıklarınızdan çıkaracağınız dersler muhakkak vardır. Maneviyatınızı güçlendirmeye çalışın ve sizi iyi hissettirecek şeyler yapın.

Hepimizin dünyaya katacağı çok şey var. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama gerçekten bir ömür bu şekilde geçmez. Ülkenin hali ortada, bizim okuyan, bilgili, kendini bilen ve kendiyle birlikte başkalarını da aydınlatacak kişilere ihtiyacımız var. Kendi kendinizi sabote etmeyin.

Açıkçası ölmek isteyecek kadar ne yaşadığınızı merak ediyorum. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama.
Bu hayatta türlü türlü şeyler görüp hala sımsıkı hayata tutunan insanlar var onca zorluğa onca cahilliğe yokluğa rağmen.
Bir tane çiçek resmi var mermer merdivenin arasından ufacık bir delikten çıkıyor çiçek açıyor imkansızlıktan yani. Hayatta mutlu olmak için görmediğiniz bir sürü sebebiniz vardır belki.
Yada tam tersi görmek istemiyorsunuz iyi, mutlu olmak istemiyorsunuz.

Ağır depresyon intihar düşüncesine sebep olan cunki anlamsız geliyor her sey mutsuzum zevk almıyorum hiç bir şeyden yani intihar değil de yarın olceksin deseler mutlu olurum heralde

Ağır depresyon intihar düşüncesine sebep olan cunki anlamsız geliyor her sey mutsuzum zevk almıyorum hiç bir şeyden yani intihar değil de yarın olceksin deseler mutlu olurum heralde
Haddim değil belki ama belki doğru tedavi almıyorsunuzdur. Ben 1 seneye yakın depresyon tedavisi gördüm iyileşemiyordum 2 doktor değiştirdim. Sonki doktorum bipolar teşhisi koydu bende de bazen intihar düşüncesi oluyor 1 senedir bipolar tedavisi görüyorum. Malesef psikiyatri diğer branşlar gibi değil kolun kırık olsa röntgenle anlaşılır ama psikiyatri zor iyi doktor olması lazım

Bu denli depresyona girmenize sebep olan şey nedir peki

Teşekkür ederim güzel tavsiyelerinz için

Depresyon hastasi olan varsa ağır depresyondandan nasıl çıktınız ve intihar düşünceleriyle nasıl basettinz (ilaç kullanıyorum )
Bu dunyaya bir defa gelıceksın. Hayatta kal. Ve sevgi ıyılestırıcı bir güçtür ailen yanında mı ya da hayatında biri var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…