Yardım 😥

Aslinda ölüm cok yakın bknz: corona

Her an mutlu olamazsın, her an mutsuz dan olamazsın. Duygular degisir. Beklentilerini değiştirip bir uzmandan yardım al.

Bu dunyaya bir defa gelıceksın. Hayatta kal. Ve sevgi ıyılestırıcı bir güçtür ailen yanında mı ya da hayatında biri var mı
Ailem yanım da hayatım da biri yok birini cok sevdim ama karşılıksız sevdim hala da unutamıyorum her saniye aklımda

Ailem yanım da hayatım da biri yok birini cok sevdim ama karşılıksız sevdim hala da unutamıyorum her saniye aklımda
Yine seversin uzulme. Baskası cıkar daha mutlu olursun. Sen bu sureci atlat hele neler cıkar karsına. Bence sen doktorunu degıstı Ikı senede duzelmenesı tuhaf cok gecmıs olsun.

İlaçlar iyi gelmediyse başka bir psikiyatriste mi görünseniz acaba. Her psikolog doğru teşhis koyamıyor. Belki ilaçlarınızın dozunun değişmesi ya da komple başka ilaçlara geçilmesi gereklidir. Genelde ilaç kullanırken rahat ediyor insanlar o sebeple dedim.

Kısmet değilmiş üzülmeye gerek yok. Nasibinde ne varsa o olucak. Bu sevdiğin kişi olmadıysa o senin nasibin değil demektir nasibindeki doğru zamanda çıkar karşına. Akışına bırak.

Ağır depresyon intihar düşüncesine sebep olan cunki anlamsız geliyor her sey mutsuzum zevk almıyorum hiç bir şeyden yani intihar değil de yarın olceksin deseler mutlu olurum heralde

Ama canim ablacim seni hayatta tutan ailen var, arkadaslarin var (sevgilin veya kopegin var mi bilmiyorum )

Neden onlarla daha cok vakit gecirmiyorsun mesela?

Depresyon hastasi olan varsa ağır depresyondandan nasıl çıktınız ve intihar düşünceleriyle nasıl basettinz (ilaç kullanıyorum )

İlacın yan etkisi güzelim bu. Doktorunla tekrar görüş ona göre dozaj ayarlamasını yapar yada başka ilaca geçirir seni. Daha önce o duruma kapılmış bir ablan olarak söylüyorum. Sakın aksatma doktor kontrolünü.

Depresyon hastasi olan varsa ağır depresyondandan nasıl çıktınız ve intihar düşünceleriyle nasıl basettinz (ilaç kullanıyorum )
Çok geçmiş olsun 5-6 ay önce ciddi depresyon-anksiyete-panik atak hepsini bir arada çok sert bir şekilde yaşadım ama ne yaşamak en son delirdim artık ben dedim
İntihar düşüncesi anlık aklımı kaybedip herkese zarar verirmiyim korkusu hayat boş yemek içmek boş insanlar manasını yitirmişti gözümde sokakta herkese acıyarak bakıyordum herkes ölüydü gözümde daha neler neler tedavi oluyorum şu an çok daha iyiyim ilaçlarımı aksatmıyorum ilacı ilk kullandığım 2-3 hafta daha da kötü olmuştum doktorum öyle anlar için sakinleştirici ilaçta vermişti bu çok yardımcı oldu sıkıntılı süreci atlatmam için

Herşey geçiyor merak etmeyin şu an o düşüncelerimden eser yok ilacı ne kadar süredir kullanıyorsunuz bilmiyorum yeni başladıysanız biraz sıkın dişinizi 1-2 ay sonra şu anları bile hatırlamayacaksınız yaşayan biri olarak sözünü bile verebilirim

Oldugunde mezarin icine giriceksin 3 karis toprak , ne olcagi da belli darlicaklar orda. Yani ben oyle inaniyorum simdi rahat rahat nefes aliyosun , kendine bunu yapma, zaten zamani geldiginde gidiceksin. Suan dusun bi ölmussun mezarin ici karanlik kimse yok. Bir de ustune azap var.Hala istiyo musun ölmeyi. Bana gore yasamak iyidir ölümden en azindan 3 karis alanda yatmiyorum. Kendine ugras bul , zamani gecirecek bir seyler o zmn fikirlerin degisir.

peki ya ailen ?
sen gidersen ailene ne olacak hiç düşündün mü?
bak bir kızım var her gece yatağının başına dikilip allaha yalvarıyorum acısını yasatmasın diye.
senin annen babanda sana aynı hisleri aynı korkuyu beslemiştir besliyordur.
aileni evlat acısıyla sınama lütfen olur mu?
evet hayat zor yasamak için sartlar ağır emin ol bu hepimiz icin boyle hepimiz türlü türlü acilarla sorunlarla sıkıntılarla sınanıyoruz ama mücadeleyi bırakmıyoruz.
çunku yaşamak için sebeplerimiz var.
mutlaka senin de bir sebebin vardır.
sevgilimden ayrildim unutamadim demişsin senin onu sevmek icin ve onu sevdiginden dolayi mutlu olmak icin onun illa yaninda olmasi gerekmez.
başka ne problemin var bilmiyorum ama gerçekten şu hayatta hiç birsey canindan kiymetli değil.

Bu düşüncelerin üzerine hiç gitmeyin ne de olsa benim gibi bir sürü insan var ve sonucunda herkes bu durumdan kurtulmuş zamanla geçeceğine inandırın kendinizi
Çünkü insan bu durumu sadece kendi yaşayıp düşündüğünü zannedip depresyon daha da artıyor
Ben doktora ilk gittiğimde bu düşüncelerimi nasıl anlatcam ya bana tuhaf bakarsa anormal olduğumu hissettirirse kendime nasıl gelirim endişesi yaşıyordum
Anlatmaya başlayınca gülümsedi şaşırdım anormal değil mi dedim rahat bir şekilde hayır cevabını verince bi oh çektim o kadar rahatlamıştım ki yalnız olmadığımı ve çok endişelenmem gerekmediğini o zaman anladım

Şu mesaj öylesine yanlış ki depresyon da olan bi insan için yazılacak en son şeyler

Ilaç kullanıyorum iki yıldır
Şimdi gördüm iki yıl ilacı kullanıyorsunuz ama bu süreçte doktorunuzla yüz yüze de görüşüyorsunuz değil mi çünkü ilacın yetmediği durumlarda başka bir ilaçla ya da doz artırarak sizi dinleyerek ilerlemeniz lazım tedaviye

Şu mesaj öylesine yanlış ki depresyon da olan bi insan için yazılacak en son şeyler
Valla bende depresyondayim ondan yazdim , cunku ben kendimi oyle motive ediyorum , ben de surekli olmek isteyen biriydim ama suan oyle degil. Konu sahibini daha kotu hissettirdiysem ozur diliyorum.

İnsanız hepimiz yaşadığımız yaşayacaklarımız hayat derken çıkmazlara girebiliyoruz en ağır imtihanlar olabiliyo ilk önce Allah a sığın kalben , sonra beynen ilaçlar artı psikolog terapi çok iyi geldi bana düzenli , ve yürüyüş seratonin salgıladığından çok iyi geliyo onuda bi nevi ilaç gibi düşün ,çünkü biliyorum yürümeye mecalimmi var diceksin evet yok ama bikaç günden sonra enerjin geldiğinde kendin isticeksin ... ve başarabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…