• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Merhaba kızlar iki senelik evliyim artık haliyle bebek. İstiyoruz ama ben evlendikten sonra birden bire 7 kg aldım eşim de maalesef bu duruma üzüldü boyum da kısa hiçbir şekilde bu kiloları veremiyorum şu an 70 kiloyum bir de çocuğum olursa çok daha fazla kilo alacağım için iki senedir bebeği erteliyorum çok istememe rağmen ilişkide korunuyorum aklımdan kilo takıntısı hiç çıkmıyor ailem eşimin ailesi etrafımdakiler çok bebek istiyor yaşta 30 a dayandı ne yapabilirim

Hiçbir sağlık sorunum yok troid hepsi normal zır aç dursam da bir kg belki veriyorum spor yapmıyorum kış günü çok zor geliyor salonlara da iki günden faLa gidemiyorum

Hiçbir sağlık sorunum yok troid hepsi normal zır aç dursam da bir kg belki veriyorum spor yapmıyorum kış günü çok zor geliyor salonlara da iki günden faLa gidemiyorum
Hiç bir sağlık sorununuz yoksa unlu ve şekerli şeyleri hayatınızdan çıkarıp akşam 17 den sonra ağzınıza tek lokma koymazsanız, 2 ayda o 6 kiloyu yakmamanız imkansız gibi bişey.

Merhaba kızlar iki senelik evliyim artık haliyle bebek. İstiyoruz ama ben evlendikten sonra birden bire 7 kg aldım eşim de maalesef bu duruma üzüldü boyum da kısa hiçbir şekilde bu kiloları veremiyorum şu an 70 kiloyum bir de çocuğum olursa çok daha fazla kilo alacağım için iki senedir bebeği erteliyorum çok istememe rağmen ilişkide korunuyorum aklımdan kilo takıntısı hiç çıkmıyor ailem eşimin ailesi etrafımdakiler çok bebek istiyor yaşta 30 a dayandı ne yapabilirim
online diyetisyenle çalışma imkanınız yok mu, maddi açıdan zorlamzsa tavsiye ederim

Bende herhangi bir sağlık sorunu yokken kilo vermemeyi anlamıyorum.

Kiloyla ilgili sorunu olan biri olarak nasıl beslenmeniz gerektiğini zaten biliyorsunuzdur. Özellikle akşam 6' dan sonra birşey yemeseniz bile ayda 2-3 kilo verirsiniz zaten, bizzat denediğim için biliyorum.

Sporu evde de yapabilirsiniz, internette bir sürü video var bununla ilgili.

Devlet hastanesinde diyetistene gidin 6 ayda 20-30 kilo vermek imkansız değil. Kilolarinizi verdikten sonra yaparsiniz çocugu da

Kan şekerinize baktırdınız mı ? Gerçi kilo vermek için birşey yapmadığınız için veremiyor olabilirsiniz ama genelde düzenli beslenme ve spora rağmen kilo veremeyenlerde bu problem göz ardı edilmemeli.
Gerçekten insan isterse yapamayacağı şey yok. Sadece bebek için değil sağlığınız için yapmalısınız :ıslık:

Esine Allah baska dert vermsin🤣
Oturmıs buna mı üzülmüs
Kilodur verilir

tüm tahlilerimi yaptırdım hepsi normal çıktı sadece pko var ve diyetisyenle çalışıyorum 1,5 ayda sadece 1 kg verdim zar zor bazı insanlar zor veriyor kiloyu

e kılo verın ozaman
saglıklı beslenıp kılo vermemenız ımkansız

Evde spor yapmayi deneyin, ben gecen ay yemegi azaltip evde spor yapmakla 6 kilo zayifladim. Youtubede bununla ilgili videolar var. Vaktiniz oldugunuzda bi bakin derim

Bebek yapmayı azıcık irade gösterseniz verebileceğiniz 7 kilo için mi 2 yıldır erteliyorsunuz gerçekten? Enteresansınız valla. İnsan 2 sene takıntı yapana kadar, on kere vermişti o kiloları. Evde spor yapın, karbonhidrat tüketiminizi azaltın. Hiç uğraşasım yok diyorsanız da kendinizi olduğunuz gibi sevin.

yani 7 kg verseniz hemen bebek yapacaksınız

hamilelikte de 12 almanız gerekirken 30 alacaksınız

bana bakış açınız değişik geldi

çocuğu o bu değil siz istiyorsanız fazlalarınız ile birlikte yapın bunun için 2 sene beklenir mi

hamilelikte çok yemezseniz çok kilo almazsınız olur biter

yardımcım 5 kg almıştı hamile iken zira zaten kiloluydu

Herkesin kendine has bir kilo verme biçimi vardir. Ben ekmegi, meyveyi, tatliyi kestiğim de kilo verebiliyorum ama su saatten sonra yemek yok diye hiçbir kisitlama yapmam.

Insulin direncim var diye bir saatte bir atistiriyorum. Yas pasta, tatli yediğim gun yemegi iki öğün yiyorum gibi gibi.

7 kilo alınca siz esınız bu duruma neden uzuluyor?

Saglık sorununuz yoksa cok rahat kilo verirsiniz. Diyetisyene gıdın yardım alın yanı sıra spor yapın.

Sağlıklı bir gebelik için belli beslenme şekline zaten geçmeniz gerekiyor. Ayrıca doğum kontrol ilaçları da ödem yapıyor. Hadi iki kg ödem desek... Sabahları bol yeşillikli bir h kahvaltı. Öğlen yağsız bir çorba yanına yoğurt salata. E akşama da yine az bi köfte yada tavuk balık sebze yemeği. Günde iki dilimi geçmeyecek sağlıklı bir karbonhidrat. O kadar aşırı bir kilonuz yok 1 en fazla 2 ayda gider. Tabii bu süreç geçici değil kalıcı olmalı.

Back
X