- 24 Şubat 2013
- 6.842
- 9.890
- 448
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Ne güzel yazmışsınız. Sonuna kadar katılıyorum.Çocuğum yok empati kuramıyorumdur bu sebepten belki. Ama evlendi diye kendi canı ciğeri evladına anasına vermek nedir Allah aşkına. Bu nasıl Bi vicdan sorsanız yuvamı huzuru için der. İşyerinde çaycı bir ablamız boşanmış ailesi çocukları eşine ver sadece sen gel demişler. Abla kabul etmemiş 3 tane çocuguyla yaşıyor kurumdan da yardım ediliyor alnının teriyle çocuklarını okutuyor. Yavrunın Bi tanesi fen lisesini kazandı. Kadın evde de dikiş dinliyormuş ek iş olarak ellerini görseniz delik deşik. İşte ben böle analarının ellerinden güzel alınlarından öperim. Kolaya kaçıp evlenmeyi düşüneceğine Bi iş bulup çalışıp yavrusuna baksaydı kol kanat gerseydi keşke. Yazık günah valla çok üzüldüm
Seviyor mu o zaman ikidebir aglanmasin sizde çeyrek meyrek vermeyinSeviyorum diyor ..
Ben zaten elimden geleni yapmak için sizden fikir istedim babaaanesinin duymasini istemiyor hiçbir şekilde.. babannesi çocuğa çocuk babaaannesine çok duskun arasammi ulassammi kadına ?? Yada bir hesap açıp mesajmi atsam
Sanki değil, aynen öyle. Ağlamaktan başka birşey yapmaması ondan.Arkadaşınız koca meraklısı, kocası da para meraklısı sanki.
Lütfen belge alın bence çocuk için en doğrusunu yaptınız . Babanne cidden bilgili bir kadına benziyor gibi resmi belge dava hakkında bile net fikri olduğuna göre. İnşallah alır o çocuğu ellerindenKusura bakmayın sizleri geç haberdar ettim ..
Öncellikle farklı isimde bir face hesabı açtım ..
Sonrasında babaanneye mesaj attım ha gördü ha görecek derken gördü lütfen ararmisin diyerek telefon numarası attı
biraz düşündüm tek üstesinden gelemicegimi düşünerek eşimi aradım ..
Durumu olduğu gibi anlattım ne biliyorsam ..
En ince ayrıntısına kadar .
Ve gizli numaradan aradım ..
Gizliye telefonu kapalıydı ..
Faceden gizliye telefon numaranızı acarmisiniz dedim .. ( kendimi deşifre etmekte istemiyorum kavga çıkabilir bizim elimizden çocuğumuzu aldınız diye kavga edebiliceklerinide düşünüyorum)
Ağlamaklı ses tonuyla konuştu bende çekine çekine sanki arkadaşım çocuk değilmiş sınıftan bir cocukmus gibi konuştum ..
Anneannesi getiriyor sürekli okula dedim ve birkaç kez anneannesininde ağzını aradım ..
Çocuğun annesi nerde diye ağzını aradığımı söyledim dayanamayıp nafaka olayinida ( Eşinin alıp çocuğa harcamadigini felan söyledim) herşeyi biliyor şuanda babaannesi ..
İçim rahat uyucam diyorum şuanda ama aklımda binbir soru iyimi ettim sizce ?
Babaaannesine öğretmenden ogrendigimi bu hafta içi çocuğun psikologa gidicegimi duyduğumu söyledim ..
Babaaannesi kadın yavrum aslanım oğlum diye ağladı ben anlatırken içim parçalandı ..
Bilmiyorum bende düşünüyorum ..
Babaaannesi bana eğer psikologa gittiğine dair bir belge elinde olursa çocuğu almak için dava acabilicegini söyledi parayı asla umursamadı kadın .
Vermiyorlarmis çocuğa harcamiyorlarmis dedim yere batsın parasida puluda farkındayım ben herşeyin dedi (içimde bir korkuda yok değil ).. Durumlar böyle sizce çocuğu yarın goturdugumuzde psikologa babaaannesine goturdugumuzde dair bir belge alıp atsammi ? Kadın aradım arkadaşımı konustularmi hiç bilmiyorum
umarim diyecegim ilk defa bir annenin elinden cocugunun alinmasina. ki gerci cocuk annede degil. ser sefil büyüyor iste bi basinaLütfen belge alın bence çocuk için en doğrusunu yaptınız . Babanne cidden bilgili bir kadına benziyor gibi resmi belge dava hakkında bile net fikri olduğuna göre. İnşallah alır o çocuğu ellerinden
Çocuğum yok empati kuramıyorumdur bu sebepten belki. Ama evlendi diye kendi canı ciğeri evladına anasına vermek nedir Allah aşkına. Bu nasıl Bi vicdan sorsanız yuvamı huzuru için der. İşyerinde çaycı bir ablamız boşanmış ailesi çocukları eşine ver sadece sen gel demişler. Abla kabul etmemiş 3 tane çocuguyla yaşıyor kurumdan da yardım ediliyor alnının teriyle çocuklarını okutuyor. Yavrunın Bi tanesi fen lisesini kazandı. Kadın evde de dikiş dinliyormuş ek iş olarak ellerini görseniz delik deşik. İşte ben böle analarının ellerinden güzel alınlarından öperim. Kolaya kaçıp evlenmeyi düşüneceğine Bi iş bulup çalışıp yavrusuna baksaydı kol kanat gerseydi keşke. Yazık günah valla çok üzüldüm
Haberdar ettiğiniz için sağolun. İnanın ben yaşamış gibi stres oldum. Çocuk için doğru olanı yaptığınızı düşünüyorum. Hiçbirşey olmasa bile en azından babaanne denetimi olacak artık hayatlarında.Kusura bakmayın sizleri geç haberdar ettim ..
Öncellikle farklı isimde bir face hesabı açtım ..
Sonrasında babaanneye mesaj attım ha gördü ha görecek derken gördü lütfen ararmisin diyerek telefon numarası attı
biraz düşündüm tek üstesinden gelemicegimi düşünerek eşimi aradım ..
Durumu olduğu gibi anlattım ne biliyorsam ..
En ince ayrıntısına kadar .
Ve gizli numaradan aradım ..
Gizliye telefonu kapalıydı ..
Faceden gizliye telefon numaranızı acarmisiniz dedim .. ( kendimi deşifre etmekte istemiyorum kavga çıkabilir bizim elimizden çocuğumuzu aldınız diye kavga edebiliceklerinide düşünüyorum)
Ağlamaklı ses tonuyla konuştu bende çekine çekine sanki arkadaşım çocuk değilmiş sınıftan bir cocukmus gibi konuştum ..
Anneannesi getiriyor sürekli okula dedim ve birkaç kez anneannesininde ağzını aradım ..
Çocuğun annesi nerde diye ağzını aradığımı söyledim dayanamayıp nafaka olayinida ( Eşinin alıp çocuğa harcamadigini felan söyledim) herşeyi biliyor şuanda babaannesi ..
İçim rahat uyucam diyorum şuanda ama aklımda binbir soru iyimi ettim sizce ?
Babaaannesine öğretmenden ogrendigimi bu hafta içi çocuğun psikologa gidicegimi duyduğumu söyledim ..
Babaaannesi kadın yavrum aslanım oğlum diye ağladı ben anlatırken içim parçalandı ..
Bilmiyorum bende düşünüyorum ..
Babaaannesi bana eğer psikologa gittiğine dair bir belge elinde olursa çocuğu almak için dava acabilicegini söyledi parayı asla umursamadı kadın .
Vermiyorlarmis çocuğa harcamiyorlarmis dedim yere batsın parasida puluda farkındayım ben herşeyin dedi (içimde bir korkuda yok değil ).. Durumlar böyle sizce çocuğu yarın goturdugumuzde psikologa babaaannesine goturdugumuzde dair bir belge alıp atsammi ? Kadın aradım arkadaşımı konustularmi hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?