- 23 Ağustos 2012
- 50.034
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.437
- 898
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Kusura bakmayın sizleri geç haberdar ettim ..
Öncellikle farklı isimde bir face hesabı açtım ..
Sonrasında babaanneye mesaj attım ha gördü ha görecek derken gördü lütfen ararmisin diyerek telefon numarası attı
biraz düşündüm tek üstesinden gelemicegimi düşünerek eşimi aradım ..
Durumu olduğu gibi anlattım ne biliyorsam ..
En ince ayrıntısına kadar .
Ve gizli numaradan aradım ..
Gizliye telefonu kapalıydı ..
Faceden gizliye telefon numaranızı acarmisiniz dedim .. ( kendimi deşifre etmekte istemiyorum kavga çıkabilir bizim elimizden çocuğumuzu aldınız diye kavga edebiliceklerinide düşünüyorum)
Ağlamaklı ses tonuyla konuştu bende çekine çekine sanki arkadaşım çocuk değilmiş sınıftan bir cocukmus gibi konuştum ..
Anneannesi getiriyor sürekli okula dedim ve birkaç kez anneannesininde ağzını aradım ..
Çocuğun annesi nerde diye ağzını aradığımı söyledim dayanamayıp nafaka olayinida ( Eşinin alıp çocuğa harcamadigini felan söyledim) herşeyi biliyor şuanda babaannesi ..
İçim rahat uyucam diyorum şuanda ama aklımda binbir soru iyimi ettim sizce ?
Babaaannesine öğretmenden ogrendigimi bu hafta içi çocuğun psikologa gidicegimi duyduğumu söyledim ..
Babaaannesi kadın yavrum aslanım oğlum diye ağladı ben anlatırken içim parçalandı ..
Bilmiyorum bende düşünüyorum ..
Babaaannesi bana eğer psikologa gittiğine dair bir belge elinde olursa çocuğu almak için dava acabilicegini söyledi parayı asla umursamadı kadın .
Vermiyorlarmis çocuğa harcamiyorlarmis dedim yere batsın parasida puluda farkındayım ben herşeyin dedi (içimde bir korkuda yok değil ).. Durumlar böyle sizce çocuğu yarın goturdugumuzde psikologa babaaannesine goturdugumuzde dair bir belge alıp atsammi ? Kadın aradım arkadaşımı konustularmi hiç bilmiyorum
Korkmayin yahu, kimseden de cekinmeyin bence hic oyle gizli numaraya da falan gerek yoktu. Mahkemede sahitliginiz gerekebilir, gerekirse de cikin sahitlik yapin. O insanlardan da korkmayin, cekinmeyin siz dogrusunu yapiyorsunuz su anda.
Belge alin bence, babaanneye verin.