• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım !!

Evet kesinlikle haber yollayin babanneye ama muhakkak ulaşın lütfen ve birde nafaka kesilsin o adam neden yiyor ya babanneye bunuda yazın . BeniM çok içim acıdı bu çocuğa inşallah babanne yanına alır bu haysiyetsiz kadında hayat boyu görmesin o çocuğu haketmiyor çünkü
Sizleride haberdar edicem face hesabı için e-posta alıyorum şuanda hemen mesaj atmaliyim .. teşekürler birakmicam emin olun bu işi bu çocuğu kesinlikle kimseye birakmicam gerekirse basinda durucam ama korkmasına asla izin vermicem gerekirse işimi gücümü bırakıp bu konuyla ilgilenicem .

Valla size sabırlar diliyorum... Biz yanımızda bir erkeğin eşini terslemesine bile tahammül edemiyoruz siz nelere şahit oluyorsunuz... Ve en sinir bozucu olan kadının ‘kocam kocam’ diye kendinden, evladından vazgeçmesi... Ayrıca arkadaşınızın çocuğu alacaklar elimden diye ağlaması aşırı saçma... Çocuğun o halde olmasının yanından gitmesin en büyük sebebi kendisi..

Çocuğun babası nasıl biri peki? Baba tarafı ne düşünüyor çocuğun bu durumuyla ilgili?
Babaanne ve çocuk aşıklar çok seviyorlar birbirlerini ama babayi çocuk hiç görmemiş ve baba paradan başka birşey beklemeyin benden demiş .. vazgeçmiş çocuktan diyor arkadaşım ama babaanne her akşam arar adamı çocukla konuşmak için göstersinler diye getirsinler diye yol paralarını bile veriyor ..

Babaanne ve çocuk aşıklar çok seviyorlar birbirlerini ama babayi çocuk hiç görmemiş ve baba paradan başka birşey beklemeyin benden demiş .. vazgeçmiş çocuktan diyor arkadaşım ama babaanne her akşam arar adamı çocukla konuşmak için göstersinler diye getirsinler diye yol paralarını bile veriyor ..
Kıyamam yaa... Babaanneye mutlaka haber verin. Çocuğun halini, psikolojik durumunu, kıyafet alınmadığını, nafakasının yendiğini detaylı anlatın... Gerekirse telefon kulübesinden arayın ama mutlaka haberdar edin... Gerçekten arkadaşınız asla haketmiyorum o yavruyu. En azından çocuk sevildiği, şiddet olmayan huzurlu bir yerde büyür...

Kesinlikle öyle !!
Eşi özellikle kelebeğe sakin aile dertlerimizi anlatma diye tembihleyip yolluyormus.
Hastane parasını nerde bulucam diye milletten isticegine 2 senedir evlisin 2 senedir o çocuğun parasina dokunmasaydin şimdi milletten istemek zorunda kalmazdin dedim ağlıyor sadece gidecek kapimmi var diye .
Cocugun gidecek kapisi mi varmis ki kendi haline aciyor bu kadin? Konu sahibi sizi tebrik ederim. Cocuk icin cirpinan bir tek sizsiniz. Allah bu sabiye hayirli bir omur verir insallah

Şimdi üstteki mesajlarınızı okudum. Bence facebook falan uğraşmayın. Çünkü ordan göndereceğiniz mesaj okunmayabilir. Numarasını alın ve bizzat arayın. Benim torunum böyle bir halde olsa ve biri bunu bana haber verse ömür boyu dua ederim...

Şimdi üstteki mesajlarınızı okudum. Bence facebook falan uğraşmayın. Çünkü ordan göndereceğiniz mesaj okunmayabilir. Numarasını alın ve bizzat arayın. Benim torunum böyle bir halde olsa ve biri bunu bana haber verse ömür boyu dua ederim...
Paylaştıkları herkese açık kahve fotoğrafları felan paylaşmış tahmin ediyorum ki gorur diye gormessede ..
Kimseye söylemeden dakikam yok annemi ariyabilirmiyim diye telefonlarını ister alırım numarayı ..
Evde birşey yok diyorlar muhakkak 2 günde bir bize geliyorlar bizde dayanamıyor çağırıyoruz muhakkak ulasicam ..

Paylaştıkları herkese açık kahve fotoğrafları felan paylaşmış tahmin ediyorum ki gorur diye gormessede ..
Kimseye söylemeden dakikam yok annemi ariyabilirmiyim diye telefonlarını ister alırım numarayı ..
Evde birşey yok diyorlar muhakkak 2 günde bir bize geliyorlar bizde dayanamıyor çağırıyoruz muhakkak ulasicam ..
Gerekirse herkese açık fotoğraflardan birinin altına ‘mesajlarınıza bakar mısınız çok önemli’ diye yorum yapın anında bildirim gider. Ve lütfen nafaka olayını da arada söyleyin.

Arkadaşım çocuğun psikolojisini bozdunuz diye çocuğu elimden alırlar diye oturdu başladı aglamaya ..
arkadaşınızınki timsah göz yaşı olmasın?
o çocuk mazlum Allah onun hakkını ne arkadaşınızın ne de kocasının kursağında koymaz. dilerim tez zamanda çıkarır.

Kocasının şeyi altından mıymış onu bi soruver çocuğun nafakasını yiyen adamla niye birlikte? Üstelik çocuğu benden alırlar diyor çocuğa bakmıyor ki sanki çocuk gidecek diye değil de nafaka gidecek de kocişiyle arası bozulacak diye korkuyor. Nasıl anne bu ya.. senin bir iki götürmenle de bu çocuk düzelmez ki ortamı sağlıklı değil çünkü.

Merhaba hanımlar :)
Size birkaç şey danışmak istiyorum ..
Esimin iş arkadasi ve eşi burda yeni olduğu için eşinin evde sıkıldığını felan söylüyor esimde birkaç gün getirdi danistik ettik ..
Ben davranislarini fazla beğenmemiştim aslında .
Benim arkadaş secicegim konusabilicegim bir insan tipi değil ama o beni artık dertlesicek birisi olarak görmeye başladı ..
Ve her sorununda bana danisyor bazen arayıp ağlıyor ..
Eşi özellikle bana birşey anlatmamasini istiyormuş ..
Aslında ben bütün bağimi koparicaktim ..
Çocuğu işin içine dahil olana kadar ..
Eşinden şiddet gören bir kadın ..
Çok aile içi tartışma yaşayan bir kadın ..
Sorunları asla bitmiyor bana anlattığı kadar.
Eşi bizim ev dışında asla biryere gitmesine izin vermiyor ..
Cocugunu okula gidebilmesi için bile annesine yolladı .
Ama şöyleki annesine yollarken çocuk ilk esinden ..
Anne sana masraflarını yollucaz dediler ..
Ama adam çocuğun nafakasinin yattığı banka kartını bile vermiyor ..
Ne zaman yattığını bile bilmiyor arkadaşım ..
Ve çocuğun okuldan aradılar bu arkadaşımı çocuğun psikolojik sorunlarının olduğunu ..
Öğretmen hiçbir şekilde sınıfa sokamadigini söylemiş tuvaletin geldi diyip çıkıyormuş ve sınıf kapısında oturuyormuş öğretmen soruncada çok kalabalık korkuyorum diyormuş ..
Öğretmen sesleniyormus birçok kez bakmiyormus ..
Öğretmene hakaret edip vurmaya çalışmış ..
Ben bu çocuk bize geldiğinde sürekli söylüyordum arkadaşıma davranış bozukluğu var bağırarak değil konuşarak anlat derdini çocuğa diye ..
Beni arkadaşım aradı geçen hafta Bu olayı anlattı anlattığından beri içim buruk .
Anlatma nedenide telefon kullanmaması ..
Benim arastirmami istemesi ..
Bende bu iş böyle olmaz diye eşine ..
Pssikolok numarası yolladım ..
Arkadaşım bak bunu arayın konuşun çocuğu getirin anneannesinden .
Bu doktora götürelim dedim ..
İleride daha büyük sorunlarla karsilasma önlemini al ona göre davran felan dedim ..
Eşi önce ne okulu alalım çocuğu medreseye yazdiralim böyle çocuğun beynini yiyorlar felan demis ..
Aslında psikolok 300 lira istemiş görüşmek için ondan öyle yaptı bence ..
Banada beni yollamaz ben nasıl gidicem felan diye bahaneler ürettiler ben tabi dururmuyum ..
Bende gelirim seninle dedim ..
Sonra arkadaşım benim telefonumu alıp annesini aradı çocuk ordaya ..
Eski kayınvalidesi ..
Annesine demiski çocuğu görmek istiyoruz diye bu araba su yakmıyor diye bizden 100 lira alıyor her gelmesinde demiş ( arkadaşımın esi) sonra arkadaşım anne çocuğu hastaneye götürücem diye annesinden para istedi anneside bu çocuğun ne üstüne ne başına birşey alıyorsunuz diye kızdı bu çocuğun nafakası noluyor dedi ?
Arkadaşımın annesi herşey için eski eşin kaynanandan para istiyormuş eşin bunun içinde istesin dedi ..
Arkadaşım çocuğun psikolojisini bozdunuz diye çocuğu elimden alırlar diye oturdu başladı aglamaya ..
Bilmiyorum bende çok üzülüyorum bu duruma uyku uyuyamaz oldum ..
Arkadaşıma da o kartı ya alıcaksın ya alıcaksın dedim herşeye haram haram diyorsunuz o çocuk aylardır annende o cocugun parasını yiyorsunuz diye bende biraz söylendim ama ne fayda ..
Şimdi o çocuğun psikolok masraflarini ben ceyregim var birkaç tane köşede dün akşam eşime konuyu açtım oda onayladı onlari bozdurup karşılamak istiyorum ama asla ellerine vermicem arkadaşımla birlikte gidicez ben ödicem .. ( Esimde bence bak seni dinliyor ikna et eski kayınvalidesine versin cocugu) felan diyor .. zaten annem bakıyor vs diyor ama bbilmiyorum ben uyku uyuyamaz oldum o çocuğu düşünmekten ben napiyim artık ??
Yapmanız gereken şey çok basit hemen sosyal hizmetleri veya babaanneyi arayın durumdan haberdar edin lütfen gerçekten yoksa bütün vebal sizin de boynunuza olacak lutfen yazık o çocuğa hepimizin evlatları var kendi çocuğumu o durumda düşündüm de ne anneler var ya anlamıyorum sizden ricam lutfen susmayan o vicdansız adamın eline bırakmayın o cocugu

Kocasının şeyi altından mıymış onu bi soruver çocuğun nafakasını yiyen adamla niye birlikte? Üstelik çocuğu benden alırlar diyor çocuğa bakmıyor ki sanki çocuk gidecek diye değil de nafaka gidecek de kocişiyle arası bozulacak diye korkuyor. Nasıl anne bu ya.. senin bir iki götürmenle de bu çocuk düzelmez ki ortamı sağlıklı değil çünkü.
Kesinlikle katılıyorum ortamı sağlıklı değil hiçbir fayda görmez bu durumda

koca meraklisi bu kadinin o gariban cocuguna bi iyilik yapmak istiyorsaniz artik eski es mi olur kaynana mi olur devlet kurumu mu olur bilmiyorum ama böyle yerlere haber verin ki o kociskosu icin evladindan merakli kadindan alinsin o cocuk
baska da hic bir care o cocuga bir gelecek veremez

Sizleride haberdar edicem face hesabı için e-posta alıyorum şuanda hemen mesaj atmaliyim .. teşekürler birakmicam emin olun bu işi bu çocuğu kesinlikle kimseye birakmicam gerekirse basinda durucam ama korkmasına asla izin vermicem gerekirse işimi gücümü bırakıp bu konuyla ilgilenicem .
Ne yaptınız atabildiniz mi mesajı? Bizi haverdar edin mutlaka temizliğe ara verip verip bakıyorum konunuza.

Ailesi sahip çıkmıyorsa çocuga nasıl bakıyorlar? Bu işte bir yalan var. Aileye parada vermiyor çocuguna baksın diye hadi para için bakıyorlar diyeceğim. Babaanneye ulaşın. Bugün çeyrek bozdurup verirsiniz yarın sizden daha büyük yardım beklerler.

Back