Merhaba hanımlar :)
Size birkaç şey danışmak istiyorum ..
Esimin iş arkadasi ve eşi burda yeni olduğu için eşinin evde sıkıldığını felan söylüyor esimde birkaç gün getirdi danistik ettik ..
Ben davranislarini fazla beğenmemiştim aslında .
Benim arkadaş secicegim konusabilicegim bir insan tipi değil ama o beni artık dertlesicek birisi olarak görmeye başladı ..
Ve her sorununda bana danisyor bazen arayıp ağlıyor ..
Eşi özellikle bana birşey anlatmamasini istiyormuş ..
Aslında ben bütün bağimi koparicaktim ..
Çocuğu işin içine dahil olana kadar ..
Eşinden şiddet gören bir kadın ..
Çok aile içi tartışma yaşayan bir kadın ..
Sorunları asla bitmiyor bana anlattığı kadar.
Eşi bizim ev dışında asla biryere gitmesine izin vermiyor ..
Cocugunu okula gidebilmesi için bile annesine yolladı .
Ama şöyleki annesine yollarken çocuk ilk esinden ..
Anne sana masraflarını yollucaz dediler ..
Ama adam çocuğun nafakasinin yattığı banka kartını bile vermiyor ..
Ne zaman yattığını bile bilmiyor arkadaşım ..
Ve çocuğun okuldan aradılar bu arkadaşımı çocuğun psikolojik sorunlarının olduğunu ..
Öğretmen hiçbir şekilde sınıfa sokamadigini söylemiş tuvaletin geldi diyip çıkıyormuş ve sınıf kapısında oturuyormuş öğretmen soruncada çok kalabalık korkuyorum diyormuş ..
Öğretmen sesleniyormus birçok kez bakmiyormus ..
Öğretmene hakaret edip vurmaya çalışmış ..
Ben bu çocuk bize geldiğinde sürekli söylüyordum arkadaşıma davranış bozukluğu var bağırarak değil konuşarak anlat derdini çocuğa diye ..
Beni arkadaşım aradı geçen hafta Bu olayı anlattı anlattığından beri içim buruk .
Anlatma nedenide telefon kullanmaması ..
Benim arastirmami istemesi ..
Bende bu iş böyle olmaz diye eşine ..
Pssikolok numarası yolladım ..
Arkadaşım bak bunu arayın konuşun çocuğu getirin anneannesinden .
Bu doktora götürelim dedim ..
İleride daha büyük sorunlarla karsilasma önlemini al ona göre davran felan dedim ..
Eşi önce ne okulu alalım çocuğu medreseye yazdiralim böyle çocuğun beynini yiyorlar felan demis ..
Aslında psikolok 300 lira istemiş görüşmek için ondan öyle yaptı bence ..
Banada beni yollamaz ben nasıl gidicem felan diye bahaneler ürettiler ben tabi dururmuyum ..
Bende gelirim seninle dedim ..
Sonra arkadaşım benim telefonumu alıp annesini aradı çocuk ordaya ..
Eski kayınvalidesi ..
Annesine demiski çocuğu görmek istiyoruz diye bu araba su yakmıyor diye bizden 100 lira alıyor her gelmesinde demiş ( arkadaşımın esi) sonra arkadaşım anne çocuğu hastaneye götürücem diye annesinden para istedi anneside bu çocuğun ne üstüne ne başına birşey alıyorsunuz diye kızdı bu çocuğun nafakası noluyor dedi ?
Arkadaşımın annesi herşey için eski eşin kaynanandan para istiyormuş eşin bunun içinde istesin dedi ..
Arkadaşım çocuğun psikolojisini bozdunuz diye çocuğu elimden alırlar diye oturdu başladı aglamaya ..
Bilmiyorum bende çok üzülüyorum bu duruma uyku uyuyamaz oldum ..
Arkadaşıma da o kartı ya alıcaksın ya alıcaksın dedim herşeye haram haram diyorsunuz o çocuk aylardır annende o cocugun parasını yiyorsunuz diye bende biraz söylendim ama ne fayda ..
Şimdi o çocuğun psikolok masraflarini ben ceyregim var birkaç tane köşede dün akşam eşime konuyu açtım oda onayladı onlari bozdurup karşılamak istiyorum ama asla ellerine vermicem arkadaşımla birlikte gidicez ben ödicem .. ( Esimde bence bak seni dinliyor ikna et eski kayınvalidesine versin cocugu) felan diyor .. zaten annem bakıyor vs diyor ama bbilmiyorum ben uyku uyuyamaz oldum o çocuğu düşünmekten ben napiyim artık ??