Yardım !!

Sizleride haberdar edicem face hesabı için e-posta alıyorum şuanda hemen mesaj atmaliyim .. teşekürler birakmicam emin olun bu işi bu çocuğu kesinlikle kimseye birakmicam gerekirse basinda durucam ama korkmasına asla izin vermicem gerekirse işimi gücümü bırakıp bu konuyla ilgilenicem .

Babaanne ve çocuk aşıklar çok seviyorlar birbirlerini ama babayi çocuk hiç görmemiş ve baba paradan başka birşey beklemeyin benden demiş .. vazgeçmiş çocuktan diyor arkadaşım ama babaanne her akşam arar adamı çocukla konuşmak için göstersinler diye getirsinler diye yol paralarını bile veriyor ..

Kıyamam yaa... Babaanneye mutlaka haber verin. Çocuğun halini, psikolojik durumunu, kıyafet alınmadığını, nafakasının yendiğini detaylı anlatın... Gerekirse telefon kulübesinden arayın ama mutlaka haberdar edin... Gerçekten arkadaşınız asla haketmiyorum o yavruyu. En azından çocuk sevildiği, şiddet olmayan huzurlu bir yerde büyür...

Cocugun gidecek kapisi mi varmis ki kendi haline aciyor bu kadin? Konu sahibi sizi tebrik ederim. Cocuk icin cirpinan bir tek sizsiniz. Allah bu sabiye hayirli bir omur verir insallah

Şimdi üstteki mesajlarınızı okudum. Bence facebook falan uğraşmayın. Çünkü ordan göndereceğiniz mesaj okunmayabilir. Numarasını alın ve bizzat arayın. Benim torunum böyle bir halde olsa ve biri bunu bana haber verse ömür boyu dua ederim...

Paylaştıkları herkese açık kahve fotoğrafları felan paylaşmış tahmin ediyorum ki gorur diye gormessede ..
Kimseye söylemeden dakikam yok annemi ariyabilirmiyim diye telefonlarını ister alırım numarayı ..
Evde birşey yok diyorlar muhakkak 2 günde bir bize geliyorlar bizde dayanamıyor çağırıyoruz muhakkak ulasicam ..

Gerekirse herkese açık fotoğraflardan birinin altına ‘mesajlarınıza bakar mısınız çok önemli’ diye yorum yapın anında bildirim gider. Ve lütfen nafaka olayını da arada söyleyin.

Arkadaşım çocuğun psikolojisini bozdunuz diye çocuğu elimden alırlar diye oturdu başladı aglamaya ..
arkadaşınızınki timsah göz yaşı olmasın?
o çocuk mazlum Allah onun hakkını ne arkadaşınızın ne de kocasının kursağında koymaz. dilerim tez zamanda çıkarır.

Kocasının şeyi altından mıymış onu bi soruver çocuğun nafakasını yiyen adamla niye birlikte? Üstelik çocuğu benden alırlar diyor çocuğa bakmıyor ki sanki çocuk gidecek diye değil de nafaka gidecek de kocişiyle arası bozulacak diye korkuyor. Nasıl anne bu ya.. senin bir iki götürmenle de bu çocuk düzelmez ki ortamı sağlıklı değil çünkü.

Yapmanız gereken şey çok basit hemen sosyal hizmetleri veya babaanneyi arayın durumdan haberdar edin lütfen gerçekten yoksa bütün vebal sizin de boynunuza olacak lutfen yazık o çocuğa hepimizin evlatları var kendi çocuğumu o durumda düşündüm de ne anneler var ya anlamıyorum sizden ricam lutfen susmayan o vicdansız adamın eline bırakmayın o cocugu

Kesinlikle katılıyorum ortamı sağlıklı değil hiçbir fayda görmez bu durumda

koca meraklisi bu kadinin o gariban cocuguna bi iyilik yapmak istiyorsaniz artik eski es mi olur kaynana mi olur devlet kurumu mu olur bilmiyorum ama böyle yerlere haber verin ki o kociskosu icin evladindan merakli kadindan alinsin o cocuk
baska da hic bir care o cocuga bir gelecek veremez

Ne yaptınız atabildiniz mi mesajı? Bizi haverdar edin mutlaka temizliğe ara verip verip bakıyorum konunuza.

Ailesi sahip çıkmıyorsa çocuga nasıl bakıyorlar? Bu işte bir yalan var. Aileye parada vermiyor çocuguna baksın diye hadi para için bakıyorlar diyeceğim. Babaanneye ulaşın. Bugün çeyrek bozdurup verirsiniz yarın sizden daha büyük yardım beklerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…