Yardım !!

Bence ulaşın isminizi vermeden arayın isterseniz çocuğun sınıfından bir veliyim diyin o kadar insan içinde nerden bulsunlar, çocuğun içine düştüğü durumu anlatın. Olmadı arayın sosyal hizmetleri. Mesele sizin psikolog masrafını karşılamanızla halledilecek bir mesele değil çünkü. Yazık el kadar çocuğa. Annesinde bütün hata. Tek derdi aman kurulu düzenim bozulmasın. Elin adamının kahrını çekmek öz evladının kahrını çekmekten daha tatlı geliyor ya insanlara hayret ediyorum

Nasıl insanlar bunlar, en çok o kadına sinir oldum insan kocası için çocuğunu bırakır mı? Çocuğun nafakasını kocasına yedirir mi? Ben olsam sosyal hizmetlere bildiririm alsınlar ellerinden çocuğu.
Bilemiyorum sosyal hizmetlerden çok babaaanesinin duymasindan korkuyor öğretmeni zaten çocuğun bu durumları biliyor ogretmenede anlattı bunları çocuğun ogretmenide bu olayın arkasında duracağını belirtmiş

Bayanlar Toplu cevap olsun ben kararımı verdim çok tesekur ederim ..
Ben kara kara düşünürken hiç aklıma gelmedi ..
Babaannesini aramayı çok düşündüm ama arayıp ne dicektim ?? Evet sınıftan bir veliyim diye gorusicem .. eski kayınvalidesinin Facebook hesabını merak edip benden bakmisti ordan ulasicam ama çocuk bugün gelicek burdaki psikologa yarın ben genede götürmek istiyorum ..

Benim çocuğum o halde olacak , boşanırım o paragöz adamdan, kendi annemle beraber büyütürüm çocuğumu. Çalışırım , elimden ne geliyorsa yaparım. Sizde güzel bir şeye vesile oluyorsunuz Allah sizden de razı olsun

bu kadına arkadaş demeyin.kendi çocuğunu ihmal ediyor sırf eşinden ayrılmamak için.bakmayacağı çocuğu neden alıyor?üstüne birde çocuğun nafakasını yiyorlar.babaannesini arayın bir şekilde kadına bu durumu söyleyin.

Arkadaşıma çok dedim kadın sığınma evine git ailemde çocuk zaten iş bulana kadar destek olurum dedim bugün tartisiyorlar evet vs diyor yarın hicbirsey yok gibi davranıyor

Yaaa şimdi dank etti. Bu kadın sizden para istemek için ağlayıp zırlıyor olmasın? Hem çocuğa bakmıyor hem seviyorum kocamı ayrılmam diyor hem de para yok doktor için diyor.

Sizden para koparmak için kocasıyla olan yapmış bile olabilir.

Babaannesinin facesini buldum ama çocuğun psikolojik sorununu yazicaam ben çocuğun okul arkasının annesiyim dicem

Ben bu arkadaşıma çok destek oldum ama bu duruma göz yumamiyorum eşime durumu anlattım önce yanaşmadı birikiminide ortaya dökme felan dedi ben ağlayınca oda tamam sen bilirsin dedi ama ..
Bir şartla dedi sen gidiceksin sen odiceksin dedi ellerine kesinlikle vermicem

Eşiniz çok haklı. Çocuğa yardım yapacaksanız bile kadına vermeyin. Paragöz kocası kıyafeti bile satar parasını yer. Öyle bir izlenim uyandırdı bende.

Birçok arkadaş söylemiş, bence de babaanne yahut devlet koruması çocuk için çok daha iyi görünüyor.

Derinsularda'yı konuya çağırabilir misiniz? Ben yapamadım da

Eğitim, özgüven, cesaret, kendi ayakları üzerinde durabilmek... Gerçekten çok çok önemli...

Şu hayatta hiçbir şey, aldığım nefes, atan kalbim dahil evladımdan daha önemli değil. Koca nedir? Nasıl evladının rızkına sahip çıkamıyor? Nasıl bu kadar ezdiriyor kendini arkadaşınız. Allah aşkına silkeleyip uyandırın!

Siz bence birikiminizi bu adamdan kurtulması için kullanın... O yavrunun psikolojik destek alması elbette çok çok çok önemli ama sonrasında aynı tavır, tutum ve insanlarla karşılaşacak... O kadının o adamdan kurtulup evladına sarılması gerek.

Ayrıca sizin o güzel kalbinize diyecek birşey bulamıyorum... Keşke sayınız artsa

Ben babaanneye Şöyle mesaj aticam ..
Merhaba iyi günler ben x'in sınıf arkasının annesiyim çocuğumla aynı sınıfta okuyor sizinde bilmenizi istedim x psikolojik sorunlar yaşıyor kalabalıktan korktuğu için sınıfa giremiyor ve ogretmeni aileye haber gönderdi haber bekliyor sizinde haberiniz olsun istedim yazicam önce farklı isimde bir face hesabı acicagim ..

Sosyal hizmetleri aramak şu konumda daha dogru bir hareket siz yetemezsiniz ama o kadına da adamada yazıklar olsun .koskoca kadın ya gitsin çalışsın biyerde koca çok mu lazımmış esas bunlar günah cehenne en çok onlara hak Allah görüyor birgün o çocuğun Ahı çıkar inşallah . Çocuğu öz baba alsa yanına o nasıl bir tip

Ben o birikimden emin olun daha çok destek oldum ona ufacık bebeğimi gece yarısı tartıştılar diye yatağından alıp eşimle arkadasimi almaya gittik eve gondermedigim oldu esimide adamın yanına bıraktım ..
Gitme dedim kadın sığınma evini arayalım polisi arayalım o götürsün seni dedim her seferinde tamam dedi sınırı geçtikten sonra bir gün sonra asla birşey olmamış gibi davranıyor ..

Evet kesinlikle haber yollayin babanneye ama muhakkak ulaşın lütfen ve birde nafaka kesilsin o adam neden yiyor ya babanneye bunuda yazın . BeniM çok içim acıdı bu çocuğa inşallah babanne yanına alır bu haysiyetsiz kadında hayat boyu görmesin o çocuğu haketmiyor çünkü

Haber verin babaya, babaanneye.
Çocuğunu kabul etmeyen, kendine şiddet gösteren adamla da yaşamaya devam etsin bu kafayla.

Valla size sabırlar diliyorum... Biz yanımızda bir erkeğin eşini terslemesine bile tahammül edemiyoruz siz nelere şahit oluyorsunuz... Ve en sinir bozucu olan kadının ‘kocam kocam’ diye kendinden, evladından vazgeçmesi... Ayrıca arkadaşınızın çocuğu alacaklar elimden diye ağlaması aşırı saçma... Çocuğun o halde olmasının yanından gitmesin en büyük sebebi kendisi..

Çocuğun babası nasıl biri peki? Baba tarafı ne düşünüyor çocuğun bu durumuyla ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…