Hiç düşenmedim bile zaten hep kendim korundumÇocuk doğunca başı gore mi erecekmiş.sihirli bir değnek ona dokunup tamamen degisecekmiymis.tuhaf...bu tipler kolay kolay düzelmez evliliginizi iyce rayına oturmadan lütfen çocuk yapmayın.
Ailemde arkamda artık çok oldu bu adam olmayacak dedi. Kendi ailesi sanıyorki işyeri kapandı ben gittim. Halbuki ben evliliğim devam etsin diye onlara yansıtmadım.Ya çocuk doğur yada boşanalım mı dedi?! Asıl senin demen lazım ya adam olursun yada boşanırım! Ne derse desin bu sefer ikna olmayın. Boşanın.
Bende hak etmediğini düşünüyorum.Tabi ki çocuk yapmamakla en doğru kararı vermişsiniz. Çocuk yapmak demek elinizin kolunuzun bir nebze de olsa bağlanması demek. Önce babalığı haketmeli eşiniz.
eşiniz sizi kuluçka makinesi sanıyor sanırım.çocuk doğur ya da bosanalım
Ben acarsam davalara katılmaz süreç uzar diye korkuyorum. Bana kalsa anlaşmalı ayrılırız. Ama kabul etmedi. Suan ayrı şehirlerdeyiz o bulundugu yerde acarsa ben hemen kabul edecem bitmesi için.Bosanmayi sen aç asil ne bekliyosun daha onu.Bitir gitsin daha da donme bundan adam olmaz
Sen onu beklersen oda acmayip daha bir suru uzar aslinda niyetlide degil.Bence zaman kaybi olcaksa acilmis cekismeli bir mahkemeyle olsun daha iyi.Zaten beklentin yok bisey yok ac gitsin cocuk yoksa daha basit bosanmaBen acarsam davalara katılmaz süreç uzar diye korkuyorum. Bana kalsa anlaşmalı ayrılırız. Ama kabul etmedi. Suan ayrı şehirlerdeyiz o bulundugu yerde acarsa ben hemen kabul edecem bitmesi için.
Haklısın kendi memleketimde mi açmalıyım eşim olacak mahluka istanbulda orda mı bilemiyorum. Barıdan avukat istemeyi düşünüyorum ilgilensin diye. Ben çok yıprandım kafamı dinlemek istiyorum. İstanbuldayken günlerce evden bir odadan dısarı çıkmadım. Şimdi ailemin yanındayım geziyoruz tozuyoruz yiğenlerim var yasları bana yakın onlarla o kadar mutluyum ki bubları düşğnmek istemedim bu bir aydır.Sen onu beklersen oda acmayip daha bir suru uzar aslinda niyetlide degil.Bence zaman kaybi olcaksa acilmis cekismeli bir mahkemeyle olsun daha iyi.Zaten beklentin yok bisey yok ac gitsin cocuk yoksa daha basit bosanma
Hakkin walla hakkin uxaklasmak istemek kurtulmak istrmrk.Ailen yaninda buna sukur.Bence oldugun yerden. Ac zaman kaybetmeHaklısın kendi memleketimde mi açmalıyım eşim olacak mahluka istanbulda orda mı bilemiyorum. Barıdan avukat istemeyi düşünüyorum ilgilensin diye. Ben çok yıprandım kafamı dinlemek istiyorum. İstanbuldayken günlerce evden bir odadan dısarı çıkmadım. Şimdi ailemin yanındayım geziyoruz tozuyoruz yiğenlerim var yasları bana yakın onlarla o kadar mutluyum ki bubları düşğnmek istemedim bu bir aydır.