YARDIM :(

Kendisinin yakindigi konular ve eger ben biriyle gelecek hakkinda düsünüyorsam tabikide beni ilgilendirir, kendisini sürekli ezdiren birimi diye..

Davul bile dengi dengine.

Parayla saadet olmaz.

Sevgilim zaten paragöz biri degil cok sükür... kücük seylerle mutlu olan biri.. ama cok eziyor kendisini ve paraliyor calismakla... yorgunluktan zor konusan adamlada ben birlikteyim bunu anlatmak istedim

Adam eski sevgilisiyle uygunsuz fotoğraflarını hem çekmiş hem de yıllarca saklamış, sen hala evlensem mi derdindesin adamla??

hayir kizin cantasinda kizin uygunsuz resimleri vardi sevgilimden önce bir vakitten sevgilimle degil !!!

Feriha emir kim bilmiyorum ama benimle annesinin ne alaksi varki bununla neyi yedirmeye calisicam?

birinin parasini yemek degil sorun... ben ona karsi iyimser davrandim.. bana karsi ve benim hakkimda konusarak sevgilime karsi yaptigi saygisizliktan diyorum... adam calisiyor onun evinde oturuorsun birde hangi hakla böyle birsey yapiyorsun manasinda...

3 dil biliyorum ben
Ben 3 dil biliyorum
Biliyorum ben 3 dil
Guldum ben bu konuya sadece sabırla okudum sonra derdi neymis diye bir daha baktim. Sonuc: sen evli bile değilsin sanane sevgilin kime harcarsa harcasın. Derdine düşmüşsün resmen. Ayrıca sen 3 dil degil 4 biliyorsun elticilik dili

Halimemmm
His o his biz senle nerden bilcez 2 çocukla...
Mausemmmm ah ah doğru biz nerden bileceğiz Hayır yani bu nasıl bir egodur onu anlamadım insanların ona dönüp baktığını anlamak için kendisi de insanlara dönüp bakıyor demek ki insanlar da bize bakıyor mu diye dönüp baktığı için milletçe kısır döngüye giriyoruz sonra da önüne gelen ben çok güzelim herkes bana dönüp bakıyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…