YARDIM :(

Öncelikle sabrın ve açıklaman için teşekkürler
Konu sahibi ; sizde bence biraz erken böyle olaylara karışmışsınız . Para pul konusu . Verir vermez size ne ? Bence siz kendi ilişkinize bakın , gereksiz detaylara girmeyin , üzülen siz olursunuz

Night Stand be Burn Out kim. Bunlarda görümceleriniz mi.
Bunları araya ekleyince daha mı afilli oluyor yazı.
Ayyyy ne kadar kültürlü kız her dilden yazıyor mu dememiz lazım
Ayy çok yaşayın güldürdünüz beniÇünkü kıZımız mütevazi bir ailede büyümüş ama üniversite mezunu ve 3 dil biliyor yani sevgilim zengin ama bende kültürlüyüm diyor herhalde

Bizim güzel bir dilimiz vardı; hatırlayınız...
İlişkileriniz ucuz dram dizilerinden hallice geldi bana, emin misiniz böyle bir hayat sürmek istediğinize?

yenı genclık dızısı mı okudum ben demin ?
bıraz medcezır, bıraz lıse defterı, bıraz kucuk sırlar, bıraz kampusıstan, aralarda kocum benım ıle es-es dızılerının karısımı gıbı olmus

hahaha ilk defa birsey yaziyorum yani icimi dökmek istedim sadece.. niye bu kadar üzerime geldinizki

neyse kendim bulucam artik caresini.. yanlis anlayanlar olmus ben evlenmek istemiyorumki sevgilim istiyor.. Bende devam etmekte emin degilim zaten konu bu ama evet yalan söyleyen tekrar söyler yani bende bunu diyorum zaten..

Davul bile dengi dengine.

Parayla saadet olmaz.

hahahahaha sanirim kötü birsey bu

evlenmek istemiyorumki sevgilim istiyor birlikte gelecegimiz icin calisiyorum fln diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…