YARDIM.. (LÜTFEN)

Benimki ben hamileyken çocuğun kafasına isabet eder diye korkuyordu.
Kız seninki de ayrı alemmiş bebege ulaşmıyor ki ilişki sırasında rahime kadar olan mesafe var ne alaka kafasına degmesi öyle olsa her kadında risk olur keseye zarar verme ihtimali olur bebegin oldugu alanla alakası yok yani

Zaten onda isteksizlik de peydah olmuştu. Çocuğa da zarar vermekten çok korkuyordu.

Ay ne bilim çocukta olunca daha bi geri plana atılıyor, aha uyandı aha uyanacak bi keyfi kalmıyor yakaladığında yap yapabildiğin kadar bence sonra taö tersi sen yorgun olacaksın
İşte o bende olmuyor ben yorgunluktan kolumu kaldıramayacak olayım uykudan öleyim yine aklıma gelsin yada eşim yakınlaşsın hemen enerji doluyorum doping almış gibi oluyorum ama dedigin gibi bebegin uyanması vs illaki etkileyecek yinede olsun bebek bizi çok olumlu etkiliyor eşim çok mutlu bide oglu olacak hayalleri gerçek oldu yani kız olsa da fark etmez derdi ama erkek çocugu ile çok hayali var motosiklet sürmeyi ögretmek ona akülü araba falan almak istiyor kendide motorcu ya çok hayal ederdi o yüzden varsın ilişkimiz azalsın duygusal olarak bebegin verdigi doyumu yaşamak da güzel sonuçta

Canisi amacım eleştirmek kırmak değil ama cinsellik üzerine olan bir ilişkiye başlaman doğrumu bilemedim. seni arzulaması sevdiğini göstermez kesinlikle hemde erkekler çekici gördüğü herkesi arzulayabilir. O şey dediğin çok kolay kalkıyor ayrıca. acıyıda dert etme çok kısa bir süre sonra alışırsın hangimizin acısı kaldı ki

ya seninle evlenmesse kendini neden bu kadar kolay teslim edebiliyorsun alsa bile nikah olmadan güzah degilmi neden evlendiginde yaşayacagın duyguları şimdiden yaşamaya çalılıyorsun erkek bu yolda kadın görse yine kalkar bi tarafı sen ona ne bakıyorsun sen o rahatlıgı ona neden verdin ne demek rahat davranalım evli olunca istedigi gibi davranır şimdi ne sıfatla rahat davranmak istiyor seninle kendine bunu mu yakıştırıyorsun yarın bi dedigini yapmadıgında ayrıldıgında zorlamı yaptım kendin istedin diyecek çekilecek kenara mantıklı olun akıllı olun kendinize yakştırmayın bu tarz şeylkeri

Zaten onda isteksizlik de peydah olmuştu. Çocuğa da zarar vermekten çok korkuyordu.
Yok canım öyle bir ihtimal hatta hamilelikte ilişki faydalı bile tabi riskli gebelik degilse aksi halde anneyi rahatlattıgı için agrılara falan faydası var dogum sırasında da kolaylık sağlıyor stres azaltıyor yani doktor yasak demedikçe sorunsuz

Evet bebeğin verdiği duygu pahabiçilemez caanım göreceksin dünya bir yana o bir yana oluyor. Veeee en çok onu seviyorsun herkesten çok eşim bana seni çocuk olsada ondan daha çok sevicem derdi şimdi ben mi o mu diye şakalalıyorum bazen ama pinarcım kendine hiç şans tanımıyorsun diyor

Bi yerde enfeksiyon olma ihtimalini okumus oda keseye zarar veriyormus hatta erken dogumu tetikliyor felan filan diye anlatti baya akliniza gelen herseyi soyledim ama inat etti yapmayinca olmeyiz diyo adam
Erkekler korumacı oluyor canım riske atmak istemiyorlar bizde de öyle olmuştu bi de benimki tüp bebek olunca ikimizde istemedik

Erkekler korumacı oluyor canım riske atmak istemiyorlar bizde de öyle olmuştu bi de benimki tüp bebek olunca ikimizde istemedik

Evet maalesef öyleler dogal yollardan cinsel istegi azaltacak bitkisel seyler bilen varsa yazarsa sevinirim yani bi sekilde benimde kendimi dizginlemem lazim

Haha benimki şimdiden öyle ben normalde 2 haftadır incir arıyorum yana yana daha mevsimi gelmedi diyordu tabi öyle gidip aramadan tahmini söyledi bunu ama 2 gün önce erkek oldugunu ögrenince bugün canım incir çekiyor hala mevsimi gelmedi mi diye sorunca gidip hemen bulmuş beyefendi oglum isterde bulmam mı diyor daha şimdiden paouç dama atıldı o hep derdi zaten erkek olursa 2 yaşına geldiginde alıp dükkana görürüm ben ona bakarım yanımdan ayırmam derdi çocuklara çok düşkün zaten

Evet maalesef öyleler dogal yollardan cinsel istegi azaltacak bitkisel seyler bilen varsa yazarsa sevinirim yani bi sekilde benimde kendimi dizginlemem lazim
Ay yok sen bitkisel bişi içme hamilesin. Aklına gelince kışşş de yeter ya da kocanı komik hayal et libidon düşsün

Aha senin doğmadan attıysa papucu doğunca düşün bi de bizimki doğmadsn önce hanımsporluydu şimdi kızımsporlu yani ay bunu sen doğurdun diye bile beni daha çok sevmesi lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…