- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
Kız seninki de ayrı alemmiş bebege ulaşmıyor ki ilişki sırasında rahime kadar olan mesafe var ne alaka kafasına degmesi öyle olsa her kadında risk olur keseye zarar verme ihtimali olur bebegin oldugu alanla alakası yok yaniBenimki ben hamileyken çocuğun kafasına isabet eder diye korkuyordu.
Seninkinin sebebi ne acabaAyni dertten muzdaribim bende 2 aydir tik yok bizdede afakanlar basti sinirlerim cok bozuk
Zaten onda isteksizlik de peydah olmuştu. Çocuğa da zarar vermekten çok korkuyordu.Kız seninki de ayrı alemmiş bebege ulaşmıyor ki ilişki sırasında rahime kadar olan mesafe var ne alaka kafasına degmesi öyle olsa her kadında risk olur keseye zarar verme ihtimali olur bebegin oldugu alanla alakası yok yani
Seninkinin sebebi ne acaba
İşte o bende olmuyor ben yorgunluktan kolumu kaldıramayacak olayım uykudan öleyim yine aklıma gelsin yada eşim yakınlaşsın hemen enerji doluyorum doping almış gibi oluyorum ama dedigin gibi bebegin uyanması vs illaki etkileyecek yinede olsun bebek bizi çok olumlu etkiliyor eşim çok mutlu bide oglu olacak hayalleri gerçek oldu yani kız olsa da fark etmez derdi ama erkek çocugu ile çok hayali var motosiklet sürmeyi ögretmek ona akülü araba falan almak istiyor kendide motorcu ya çok hayal ederdi o yüzden varsın ilişkimiz azalsın duygusal olarak bebegin verdigi doyumu yaşamak da güzel sonuçtaAy ne bilim çocukta olunca daha bi geri plana atılıyor, aha uyandı aha uyanacak bi keyfi kalmıyor yakaladığında yap yapabildiğin kadar bence sonra taö tersi sen yorgun olacaksın
ya seninle evlenmesse kendini neden bu kadar kolay teslim edebiliyorsun alsa bile nikah olmadan güzah degilmi neden evlendiginde yaşayacagın duyguları şimdiden yaşamaya çalılıyorsun erkek bu yolda kadın görse yine kalkar bi tarafı sen ona ne bakıyorsun sen o rahatlıgı ona neden verdin ne demek rahat davranalım evli olunca istedigi gibi davranır şimdi ne sıfatla rahat davranmak istiyor seninle kendine bunu mu yakıştırıyorsun yarın bi dedigini yapmadıgında ayrıldıgında zorlamı yaptım kendin istedin diyecek çekilecek kenara mantıklı olun akıllı olun kendinize yakştırmayın bu tarz şeylkeriArkadaşlar öncelikle bahsedeceğim şeyler için affınıza sığınıyorum ama çevremde konuşabileceğim kimsem yok.Şuan biri var hayatımda bir süredir birlikteyiz seviyorum hatta çok seviyorum.Kimseyi böyle sevmedim bugüne kadar.Ve ikimizde cinsel deneyim yaşamak istiyoruz bu konuda rahat davranıyoruz.Ben onun için ilk değilim bu arada ama o benim için ilk.Biz ilişkiye başlamadan önce birbirimize karşı buluştuğumuz zamanlar rahat davranacağımızı en başından konuşmuştuk yani sizin anlayacağınız cinsellik üzerine bir ilişki yaşıyoruz,ben onu seviyorum ama onun beni sevdiğini nasıl anlayacağım beni arzulaması sevmesi anlamına mı gelir sizce? benim onu tahrik ettiğimi söylemişti.Bir de bunu söylediğim için çok afedersiniz ama cidden konuşacak kimsem yok, beni tahrik ettin,kaldırdın rahatlatman lazım falan dedi yani bu cinsel açıdan iyi bir durum mu? Benim bu konularda bilgim olmadığı için soruyorum, evli hanımlar cevap verebilirse çok iyi olurYani bu kadar kolay kalkabiliyo mu o şey birde çok acıdı 1defa girdi devamını istemedim çünkü cidden daha önce hayatımda böyle bi acı hatırlamıyorum, her seferinde böyle olmaz diyorlar öyle mi? Yani içeme birşey saplandı resmen.Ama hemn olmasını istememistim o an hayr falan demiştim şimdi değil demiştim yani o an istemedim sadece sevismeye devam etmek istiyordum o yüzden mi bu kadar acıdı? Pzrtsi doktora gideceğim hala acıyor
Yok canım öyle bir ihtimal hatta hamilelikte ilişki faydalı bile tabi riskli gebelik degilse aksi halde anneyi rahatlattıgı için agrılara falan faydası var dogum sırasında da kolaylık sağlıyor stres azaltıyor yani doktor yasak demedikçe sorunsuzZaten onda isteksizlik de peydah olmuştu. Çocuğa da zarar vermekten çok korkuyordu.
Evet bebeğin verdiği duygu pahabiçilemez caanım göreceksin dünya bir yana o bir yana oluyor. Veeee en çok onu seviyorsun herkesten çokİşte o bende olmuyor ben yorgunluktan kolumu kaldıramayacak olayım uykudan öleyim yine aklıma gelsin yada eşim yakınlaşsın hemen enerji doluyorum doping almış gibi oluyorum ama dedigin gibi bebegin uyanması vs illaki etkileyecek yinede olsun bebek bizi çok olumlu etkiliyor eşim çok mutlu bide oglu olacak hayalleri gerçek oldu yani kız olsa da fark etmez derdi ama erkek çocugu ile çok hayali var motosiklet sürmeyi ögretmek ona akülü araba falan almak istiyor kendide motorcu ya çok hayal ederdi o yüzden varsın ilişkimiz azalsın duygusal olarak bebegin verdigi doyumu yaşamak da güzel sonuçta
Erkekler korumacı oluyor canım riske atmak istemiyorlar bizde de öyle olmuştu bi de benimki tüp bebek olunca ikimizde istemedikBi yerde enfeksiyon olma ihtimalini okumus oda keseye zarar veriyormus hatta erken dogumu tetikliyor felan filan diye anlatti baya akliniza gelen herseyi soyledim ama inat etti yapmayinca olmeyiz diyo adam
Erkekler korumacı oluyor canım riske atmak istemiyorlar bizde de öyle olmuştu bi de benimki tüp bebek olunca ikimizde istemedik
Haha benimki şimdiden öyle ben normalde 2 haftadır incir arıyorum yana yana daha mevsimi gelmedi diyordu tabi öyle gidip aramadan tahmini söyledi bunu ama 2 gün önce erkek oldugunu ögrenince bugün canım incir çekiyor hala mevsimi gelmedi mi diye sorunca gidip hemen bulmuş beyefendi oglum isterde bulmam mı diyor daha şimdiden paouç dama atıldı o hep derdi zaten erkek olursa 2 yaşına geldiginde alıp dükkana görürüm ben ona bakarım yanımdan ayırmam derdi çocuklara çok düşkün zatenEvet bebeğin verdiği duygu pahabiçilemez caanım göreceksin dünya bir yana o bir yana oluyor. Veeee en çok onu seviyorsun herkesten çokeşim bana seni çocuk olsada ondan daha çok sevicem derdi şimdi ben mi o mu diye şakalalıyorum bazen ama pinarcım kendine hiç şans tanımıyorsun diyor
Ay yok sen bitkisel bişi içme hamilesin. Aklına gelince kışşş de yeter ya da kocanı komik hayal et libidon düşsünEvet maalesef öyleler dogal yollardan cinsel istegi azaltacak bitkisel seyler bilen varsa yazarsa sevinirim yani bi sekilde benimde kendimi dizginlemem lazim
Aha senin doğmadan attıysa papucu doğunca düşün bi de bizimki doğmadsn önce hanımsporluydu şimdi kızımsporluHaha benimki şimdiden öyle ben normalde 2 haftadır incir arıyorum yana yana daha mevsimi gelmedi diyordu tabi öyle gidip aramadan tahmini söyledi bunu ama 2 gün önce erkek oldugunu ögrenince bugün canım incir çekiyor hala mevsimi gelmedi mi diye sorunca gidip hemen bulmuş beyefendi oglum isterde bulmam mı diyor daha şimdiden paouç dama atıldı o hep derdi zaten erkek olursa 2 yaşına geldiginde alıp dükkana görürüm ben ona bakarım yanımdan ayırmam derdi çocuklara çok düşkün zaten
O bence gerçekle yüzleşti ay ben naptım deyip sevgilisine bi daha kalkmasın lütfen ayıp oluyor diye rica etmeye gitmiştirAllah iyiliğinizi versin hanımlar konu sahibi kaçtı
Kız burdamısın anam sen uyma bunlara bunlar linidosu yüksek gacılar sen kendini koru emi kuzum