İlk ilişki ise acıması normal sonradan geçiyor o his tabi uzun süre ilişki yaşamayıp sonra tekrar birliktelik olursa o zaman da hafif bir sızı oluyor vajinal darlaştıgı için ama düzenli ilişki oldugunda acı hissi olmaz korkmayın ilişkiye gelince onu en iyi siz bilirsiniz yanında nasıl hissediyorsunuz sevildiginizi hissettiriyorsa sorun yok ama benim şu kaldırdın rahatlatmak zorundasın durumu hoşuma gitmedi buna mecburmuşsun gibi davranamaz istersen yaparsın istemezsen hiçbirşey bekleyemez sendenArkadaşlar öncelikle bahsedeceğim şeyler için affınıza sığınıyorum ama çevremde konuşabileceğim kimsem yok.Şuan biri var hayatımda bir süredir birlikteyiz seviyorum hatta çok seviyorum.Kimseyi böyle sevmedim bugüne kadar.Ve ikimizde cinsel deneyim yaşamak istiyoruz bu konuda rahat davranıyoruz.Ben onun için ilk değilim bu arada ama o benim için ilk.Biz ilişkiye başlamadan önce birbirimize karşı buluştuğumuz zamanlar rahat davranacağımızı en başından konuşmuştuk yani sizin anlayacağınız cinsellik üzerine bir ilişki yaşıyoruz,ben onu seviyorum ama onun beni sevdiğini nasıl anlayacağım beni arzulaması sevmesi anlamına mı gelir sizce? benim onu tahrik ettiğimi söylemişti.Bir de bunu söylediğim için çok afedersiniz ama cidden konuşacak kimsem yok, beni tahrik ettin,kaldırdın rahatlatman lazım falan dedi yani bu cinsel açıdan iyi bir durum mu? Benim bu konularda bilgim olmadığı için soruyorum, evli hanımlar cevap verebilirse çok iyi olurYani bu kadar kolay kalkabiliyo mu o şey birde çok acıdı 1defa girdi devamını istemedim çünkü cidden daha önce hayatımda böyle bi acı hatırlamıyorum, her seferinde böyle olmaz diyorlar öyle mi? Yani içeme birşey saplandı resmen.Ama hemn olmasını istememistim o an hayr falan demiştim şimdi değil demiştim yani o an istemedim sadece sevismeye devam etmek istiyordum o yüzden mi bu kadar acıdı? Pzrtsi doktora gideceğim hala acıyor
Acı daha olmaz derken yani bir dahakine mi acımayacak demek istediniz,yoksa vajinamda hala acı olmasını mı kast ettiniz? Yorumunuz için teşekkürlerO acı daha olmaz ama... ne kadar süredir berabersiniz.. biz hazr olmadan böyle birşey yapması beni gerdi açıkçası seven insan sevdiğine kıyamaz.. istemediği birşeyi de zorla yapmaz.. Gerçek sevginin bu olduğunu biliyorum..eğer ayrılırsanız pişman olur musun yaşadığın şey için ?
Burnuma kötü kokular geliyor
Sevişme esnasında ki konuşmasıydıne biçim konuşma şekli, kaldırdın indirdin
kreynler tepsin seni salak
İlk defada acı olur biraz. Seni alıştırması lazım. Ürkütmeden. Sağlam bir ön sevişme yapmanız lazım. Kamyoncu usulü dalmasın, seksten soğutmasın seni.Arkadaşlar öncelikle bahsedeceğim şeyler için affınıza sığınıyorum ama çevremde konuşabileceğim kimsem yok.Şuan biri var hayatımda bir süredir birlikteyiz seviyorum hatta çok seviyorum.Kimseyi böyle sevmedim bugüne kadar.Ve ikimizde cinsel deneyim yaşamak istiyoruz bu konuda rahat davranıyoruz.Ben onun için ilk değilim bu arada ama o benim için ilk.Biz ilişkiye başlamadan önce birbirimize karşı buluştuğumuz zamanlar rahat davranacağımızı en başından konuşmuştuk yani sizin anlayacağınız cinsellik üzerine bir ilişki yaşıyoruz,ben onu seviyorum ama onun beni sevdiğini nasıl anlayacağım beni arzulaması sevmesi anlamına mı gelir sizce? benim onu tahrik ettiğimi söylemişti.Bir de bunu söylediğim için çok afedersiniz ama cidden konuşacak kimsem yok, beni tahrik ettin,kaldırdın rahatlatman lazım falan dedi yani bu cinsel açıdan iyi bir durum mu? Benim bu konularda bilgim olmadığı için soruyorum, evli hanımlar cevap verebilirse çok iyi olurYani bu kadar kolay kalkabiliyo mu o şey birde çok acıdı 1defa girdi devamını istemedim çünkü cidden daha önce hayatımda böyle bi acı hatırlamıyorum, her seferinde böyle olmaz diyorlar öyle mi? Yani içeme birşey saplandı resmen.Ama hemn olmasını istememistim o an hayr falan demiştim şimdi değil demiştim yani o an istemedim sadece sevismeye devam etmek istiyordum o yüzden mi bu kadar acıdı? Pzrtsi doktora gideceğim hala acıyor
Bizimki niye uzamadı ya adamı canım istediginde öpemiyorum bile azıcık dudaktan öpsem etkileniyor ya ben çok iyi öpüşüyorum yada benim koca normal değilİlk defada acı olur biraz. Seni alıştırması lazım. Ürkütmeden. Sağlam bir ön sevişme yapmanız lazım. Kamyoncu usulü dalmasın, seksten soğutmasın seni.
Benim kocamın da ilk başlarda kolay kalkıyordu, alışkanlık olunca süre uzuyor.
Çok ilginç.Bizimki niye uzamadı ya adamı canım istediginde öpemiyorum bile azıcık dudaktan öpsem etkileniyor ya ben çok iyi öpüşüyorum yada benim koca normal değilbunun yüzünden öpmeme izin vermez yorgun oldugunda falan
İlk ilişkide kendin kasınca geneldi acı olur ama devamında birdaha yaşadığın ilişkilerde olmaz.. sadece çok uzun süre beraberlik olmazsa tekrar bir sızı yaşayabilirsin..Acı daha olmaz derken yani bir dahakine mi acımayacak demek istediniz,yoksa vajinamda hala acı olmasını mı kast ettiniz? Yorumunuz için teşekkürler
Valla ilk öptüğümde nasıl etkileniyor ise şuan da aynı durum bazen isyan ediyorum öpmek istiyorum ben diye adamın zorla ırzına geçiyorum bir görsen öptürmez ben kollarını falan tutup zorla öperim sonrası malum zaten.Çok ilginç.Zor olmuyor mu, ne bileyim adam çalışıyor, beraber gezip tozuyonuz. Düşünemiyorum.
Haaa, pardon dur dur. Ben eniştede libido fazlalığı var sandım.Valla ilk öptüğümde nasıl etkileniyor ise şuan da aynı durum bazen isyan ediyorum öpmek istiyorum ben diye adamın zorla ırzına geçiyorum bir görsen öptürmez ben kollarını falan tutup zorla öperim sonrası malum zaten.evlendikten sonra ben tecavüzcü coşkun dan hallice oldum yani zorla alıyorum istedigimi ona kalsa yorgunum olmaz ama bi o moda girdiginde de gayet olan oluyor hep naz bunlar. benimki ısrar edip onu yoldan çıkarmamı seviyor
Ha yok libido düşük degil sadece işi çok yogun eve gece 12 gibi geliyor yorgun oldugundan nazlı biraz yoksa gayet isteklidir tabi benim kadar degil bana zaten uyum saglayamaz ya doyumsuzum ben şu ara biraz rahatladı işte hamile olunca. Bahsettigim şey hemen etkileniyor yani Bi taraflar ufacık bir öpücükte bile uyanık oluyor. Bizde alışma yok ya hala o ilk heyecan duygu yogunlugu devam çok şükür darısı sana diyim de sende rahat etHaaa, pardon dur dur. Ben eniştede libido fazlalığı var sandım.O dert bizde de var. Alışma olur demem erkek için. Bir süre sonra ilk zamanki kadar heyecanları kalmıyor dedim. Ama bu alışma işini fazla abarttı benimki. İsteksizlik var adamda. Birkaç haftada bir ben cinnet geçirince geliyor ancak.
Maalesef öyle. Umarım yanilirim
Ne yediriyon onu söyle?Ha yok libido düşük degil sadece işi çok yogun eve gece 12 gibi geliyor yorgun oldugundan nazlı biraz yoksa gayet isteklidir tabi benim kadar degil bana zaten uyum saglayamaz ya doyumsuzum ben şu ara biraz rahatladı işte hamile olunca. Bahsettigim şey hemen etkileniyor yani Bi taraflar ufacık bir öpücükte bile uyanık oluyor. Bizde alışma yok ya hala o ilk heyecan duygu yogunlugu devam çok şükür darısı sana diyim de sende rahat et
Cinsellik üzerine kurulu bir ilişkiden ne bekliyorsun tatlım amaç değil araç olmalı cinsellikArkadaşlar öncelikle bahsedeceğim şeyler için affınıza sığınıyorum ama çevremde konuşabileceğim kimsem yok.Şuan biri var hayatımda bir süredir birlikteyiz seviyorum hatta çok seviyorum.Kimseyi böyle sevmedim bugüne kadar.Ve ikimizde cinsel deneyim yaşamak istiyoruz bu konuda rahat davranıyoruz.Ben onun için ilk değilim bu arada ama o benim için ilk.Biz ilişkiye başlamadan önce birbirimize karşı buluştuğumuz zamanlar rahat davranacağımızı en başından konuşmuştuk yani sizin anlayacağınız cinsellik üzerine bir ilişki yaşıyoruz,ben onu seviyorum ama onun beni sevdiğini nasıl anlayacağım beni arzulaması sevmesi anlamına mı gelir sizce? benim onu tahrik ettiğimi söylemişti.Bir de bunu söylediğim için çok afedersiniz ama cidden konuşacak kimsem yok, beni tahrik ettin,kaldırdın rahatlatman lazım falan dedi yani bu cinsel açıdan iyi bir durum mu? Benim bu konularda bilgim olmadığı için soruyorum, evli hanımlar cevap verebilirse çok iyi olurYani bu kadar kolay kalkabiliyo mu o şey birde çok acıdı 1defa girdi devamını istemedim çünkü cidden daha önce hayatımda böyle bi acı hatırlamıyorum, her seferinde böyle olmaz diyorlar öyle mi? Yani içeme birşey saplandı resmen.Ama hemn olmasını istememistim o an hayr falan demiştim şimdi değil demiştim yani o an istemedim sadece sevismeye devam etmek istiyordum o yüzden mi bu kadar acıdı? Pzrtsi doktora gideceğim hala acıyor