YARDIM.. (LÜTFEN)

Bizim anlayacağımız üzre cinsellik üzerine bir ilişki yaşıyorsanız geçmiş olsun

Ay imrendim benim de çok nadir aklıma gelir o tarz şeyler hamilrlikten önce yine bi iki kere kalkışmışlığım var da doğumdan sonra libidom düştü sanırım bide 18 ay adet görmeyince hormonsuzlukta olabilir yazık beyime benim yaaaa

senin için çok özel bi deneyim bu. nedense erkek arkadaşın sana değer veriyomuş gibi hissetmedim. değer veren insan incitmekten kaçınır . zorundaymışsın gibi konuşmaz. seni mecbur kılmaz. o adam sana sadece kendini tatmin etmek için yaklaşıyor bilmeni isterim sonra pişman olmaman için söylüyorum. daha çok pişman olacağın şeyler yapma derim. adam sana değer vermiyor

Bende hamileyim ama iş o konuya gelince dünya yansa ben yoluma bakarım düşün yani yorgunluktan ölüyor olayım yada uyuyor olsam bile yine de aklıma düşsün yeter birden doping almış gibi oluyorum adamı uykudan uyandırmışlıgım var işin komik tarafı bizimki onu rüya sanmış uyku sersemiyken sabah kalkmış hatırlamıyor soruyorum gerçekten mi hatırlamıyorsun diye yok diyor dedim bu yaşında sana tecavüz de ettim ya daha ne diyim diyip bu konuyla baya dalga geçmiştim

Ahaha süpermiş ya Ben öyle olsam eşim hayallerim gerçek oldu der bi de üstüne ağlar ben bebim kızla yatıyorum hala bana sitem ediyor bi gece de uyutup gelsen diye eskiden gecelik giyip kurıtmışlığım oluyordu ama doğumdan sonra Ay ama napim hormonsuzda olmuyor bi iki kere denedim canım acıyor, o da acıyınca kıyamıyor

Cinsellik uzeri bir iliskiye basladiysaniz baska bisey dusunmesini bekleme erkekler cok cabuk etkileniyor dogru ama ne bicim konusma sekli o ya kaldirmak felan

Dogumdan sonra bende durumlar ne olur bilemem ama yok ya ilişki olmazsa ben çok gergin oluyorum gecelik vs de severim işten gelince karşılarım onu öyle hayatta dayanamaz yada tv izlerken sürpriz yaparım karanlıkta sadece tv den gelen ışıkta ambians çok güzel oluyor dene Bi

Ay bak pis gaza geldim de bu kez eşim yanımda yok neyse başka sefere ayyy merak ettim kaç yıllık evlisiniz siz ya

1 yıl 7 ay oldu evleneli canım biraz onun da etkisi var bizde
Olsun bazılarının içinin ölmesi için yeterli oluyor gayette 1 bucuk yıl canım Allah muhabbetinizi daim etsin ya bizde ilk zamanlar çok yapardık hatta günde 3 kere evlenince millet kilo alır ben zayıflamıştım eşim hala o günleri yadeder ne güzel günlerdi ama be diye

Bende kocamı Bi ara bıktırdım bakma sen adam kaçıyordu benden ama alıştı zamanla tabi şu sıra işi çok yogun gece 12 de geliyor eve yorgun oldugu için kıyamıyorum ona yoksa çekeceği var bide ufaktan korkuyor hamile oldugumdan açıklıyorum sorun olmaz diye ama rahat edemiyor Bi endişesi illaki var. Dedigin gibi kimisi 1 ayda bile öldürüyor ilişkiyi ben biraz yeni şeylere açıgım onun da etkisi olabilir farklı şeyler denedigimizden küçük sürprizler oldugundan o heyecanı koruyor sanırım

Benimki ben hamileyken çocuğun kafasına isabet eder diye korkuyordu.

Ayni dertten muzdaribim bende 2 aydir tik yok bizdede afakanlar basti sinirlerim cok bozuk

Ay ne bilim çocukta olunca daha bi geri plana atılıyor, aha uyandı aha uyanacak bi keyfi kalmıyor yakaladığında yap yapabildiğin kadar bence sonra taö tersi sen yorgun olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…