YARDIM.. (LÜTFEN)

Aha senin doğmadan attıysa papucu doğunca düşün bi de bizimki doğmadsn önce hanımsporluydu şimdi kızımsporlu 🤣🤣🤣 yani ay bunu sen doğurdun diye bile beni daha çok sevmesi lazım bence 🤣
Hahah 😂😂😂 son cümleye katılıyorum kesinlikle sana daha çok kıymet verip ödüllendirmeli 😂😂benim zaten beklediğim bişeydi beyefendi bide gelmiş diyor ki ben tadını aldım bakarsın hemen 2. Yi yaparız diyor utanmadan bende dedim tabi tabi çok beklersin 😂😂 bizim bebe babacı olacak bu çok şımartır onu ben sanırım oyunu şimdiden kaybettim koca da oglancı oldu ben kaldım öyle mal gibi 😂😂

Hahah 😂😂😂 son cümleye katılıyorum kesinlikle sana daha çok kıymet verip ödüllendirmeli 😂😂benim zaten beklediğim bişeydi beyefendi bide gelmiş diyor ki ben tadını aldım bakarsın hemen 2. Yi yaparız diyor utanmadan bende dedim tabi tabi çok beklersin 😂😂 bizim bebe babacı olacak bu çok şımartır onu ben sanırım oyunu şimdiden kaybettim koca da oglancı oldu ben kaldım öyle mal gibi 😂😂
Evet gözünün önünde birbirlerini sevecekler ve sen uzaktan sadece memebank görevi göreceksin 🤣 ben öyleyim mesela evin memebankıyım babayla oynar güler on sarılır öper. Ara ara bana gelir sarılır "cınım" der ama arkasından "annneee meme yiyim mi"🤣🤣🤣 eşim bazen benim göğüste süt olsa sana hiç ihtiyacımız olmaz diyor🤣🤣🤣

Evet gözünün önünde birbirlerini sevecekler ve sen uzaktan sadece memebank görevi göreceksin 🤣 ben öyleyim mesela evin memebankıyım babayla oynar güler on sarılır öper. Ara ara bana gelir sarılır "cınım" der ama arkasından "annneee meme yiyim mi"🤣🤣🤣 eşim bazen benim göğüste süt olsa sana hiç ihtiyacımız olmaz diyor🤣🤣🤣
Deme yaa ben kıskancım ama napıcam öyle olursa yandım demektir

keske seni gercekten sewen biriyle olsaydın özetle kendini eşine sakla seni arzulaması sewmesi anlamına gelmez yoldan geçen bi adamda seni arzulayablir giyim tarzın fizigin güzelse aldanma kuzum bırak gitsin sewecegin eşin olcak adama sakla boş kişiler için yapma çom pişman olursun

Yaa herkese çok teşekkür ederim yorumlar için😊cidden anlatacak kimsem yoktu çok iyi geldi anlatabilmek, üstelik iliski korkum geçti diyebilirim ben her zaman o kadar acıycak diye düşünmüştüm.Biraz acı eşiğim de düşük😞 canımın yanmaması için tavsiyeleriniz varsa da çok iyi olur🙏😊Bu arada bana değer verip vermediğini cinsellikten anlayamam belki ama zaman ne gösterir bilmiyorum..Gelismeleri yazarım size olur mu🌸 çok teşekkür ederim cevapladığınız için🌸😊

beni arzulaması sevmesi anlamına mı gelir sizce?
Cevap HAYIR.
rahatlatman lazım falan dedi yani bu cinsel açıdan iyi bir durum mu?
Hayır. Seni kullanıyor.
Yani bu kadar kolay kalkabiliyo mu o şey
öyle bir zat senin nefes almandan bile tahrik olur bi yerlerinden testesteron aakıyor uçkur sevdalısı bu tip seni üzer kullanir aklinda olsun.
Madem beraberlik oldu boyle bir denyodan da gebe kalma korunmayi bil. Buraya adetim gecikti hamilemiyim konusu da acmazsn inşallah.
Son olarak sen istemediğin halde bunu yapan sana neler yapmaz. :işsiz:

Bizimki niye uzamadı ya adamı canım istediginde öpemiyorum bile azıcık dudaktan öpsem etkileniyor ya ben çok iyi öpüşüyorum yada benim koca normal değil 😂😂😂 bunun yüzünden öpmeme izin vermez yorgun oldugunda falan
Yorumlarini okudum bendensin bacim bende tecavüzcü coskun gibi dolanıyorum evde 😂 bi opmeye göreyim of ya 😂😂😂

beni arzulaması sevmesi anlamına mı gelir sizce?
Cevap HAYIR.
rahatlatman lazım falan dedi yani bu cinsel açıdan iyi bir durum mu?
Hayır. Seni kullanıyor.
Yani bu kadar kolay kalkabiliyo mu o şey
öyle bir zat senin nefes almandan bile tahrik olur bi yerlerinden testesteron aakıyor uçkur sevdalısı bu tip seni üzer kullanir aklinda olsun.
Madem beraberlik oldu boyle bir denyodan da gebe kalma korunmayi bil. Buraya adetim gecikti hamilemiyim konusu da acmazsn inşallah.
Son olarak sen istemediğin halde bunu yapan sana neler yapmaz. :işsiz:
Korunmayla ilgili sordum birşey kullanmam gerekiyor mu diye o da bisey yapmadık ki dedi zaten bir defa girdi ve ben ittim herangi bir ıslaklık hissetmedim onda.Ama daha sonrası için nasıl korunacağımı sordum ilaç falan mı içeceğim dedim sana zarar verir ben kondom kullanrım dedi

Sorduğun soru çok çocukça kaç yaşındasın bilmiyorum ama yazık etmişsin. Keşke seni anlayan seni seven değer veren biriyle yaşasaydin. Evet o şey hemen o pozisyona gelir ama bunu sana değil de sokaktan gecen birine sapıkça baksa da başarabilir. Gerçekten üzüldüm adına. Evlendiğimde korktum ve eşim bana zaman vermişti sen zorladigindan bahsediyorsun?

Korunmayla ilgili sordum birşey kullanmam gerekiyor mu diye o da bisey yapmadık ki dedi zaten bir defa girdi ve ben ittim herangi bir ıslaklık hissetmedim onda.Ama daha sonrası için nasıl korunacağımı sordum ilaç falan mı içeceğim dedim sana zarar verir ben kondom kullanrım dedi
Bunu bile bilmiyorsun ona soruyorsun yavrum gerçekten sen ne yaptığını biliyor musun sırf seni sevsin diye mi bütün bunlar?

Cok hata yapacaksin belli bu düşünce zaten seni kullanmasına yeter. Ilerde pisman olacaksn
Ben, beni seveceğine inanıyorum.. beni tanıyacak uzun zamanlarımız olmadı birkaç kez görüştük ve iliskiye başlama kararı aldık ve rahat olacağımızı söyledik anlattığım gibi bu ilişki evet cinsellik üzerinden gidecek ama böyle olmasaydı tanıma aşaması uzun olsaydı ondan sonra olsaydı falan diye zorlayamadım çünkü sevgili olmayı ben istedim.Aslında daha önce o istemişti ama ben o zaman reddetmiştim şimdi ben istiyorum ve isteklerine uyum sağlamam gerekiyor yoksa kaybedeceğim.

X