Yardım kızlar. Eşimin suistimali...

başka bir bayanda vardı bu şekilde olan şuan boşanmaya karar verdi...bir an o musunuz acaba diye düşündüm..evlilik öncesi bazı yakinlasmalarin olması gerektiğini düşünüyorum yani bu illaki birliktelik degil ...sonrasında bu tur problemler oluyor..burada kotu olan cinsel isteksizlik olabilir herkesin başına gelir ama adan tedavi olmuyor demekki halinden memnun ve demekki ne yazıkki söylemek zorundayim cinsel tercihi farklı...yani bu durumu kendiside bilmiyor olabilir farkında değildir .sizinle yakınlarınca farketmiş ve içinde bir istek oluşmadığını görmüştür ve bu durumdan çekindiği için kimseye söyleyemiyor olabilir.Çok ciddi konuşma yapın düşüncelerinizi söyleyin 7 ay çok uzun hele ki yeni evlisiniz siz ya

Canim ikisini de yaşadığım için biliyorum
Ya cinsel tercihleri farklıdır
Ya da aldatiyordur
Nasil bir tavir sergilemeliyim?? Demissin ama tavirlik bir durum yok boşanmak senin için en hayırlısı böyle giderse sen dert ettigin icin sağlığına zarar bile verebilir malesef

Fiziksel bir problem yok diyorsunuz.
Psikolojik dendiyse sizi partner olarak istemiyordur. Tercihi farklı olabilir..

Bir mucize bekliyorsunuz ama malesef olmayacak. Bu işin sonu belli..

Son ve net bir konuşma daha yapın eğer düzelmeyecekse, yani terapi için filan ikna olmayacaksa bitirin evliliğinizi. Boşanmak hak şu durumda.

Bu arada eskaza ısrarınızla ilişkiye girerseniz korunun kesinlikle.

Bu arada denemeden almasaydınız, denemek lazım, test sürüşü gibi aşağılayıcı yorumları da hayretle okuyorum.
Evlilik öncesi cinsellik yaşamayanlar evlenince hüsrana uğruyor zannediliyor galiba.
Böyle istisnalar evlenmeden önce pekala rol de yapabiliyorlar.Gay olup kimliğini saklayanlar da okuduk. Sevgiliyken ilişki yaşayıp evlenince kesilen de.

Kesinlikle. Sonuc belli duzelmezse. En azindan cabalasa ben ona bile rqziyim

Niye razısınız? Ömür boyu mehter yürüyüşü gibi iki ileri bir geri cinsel hayatla yaşanır mı sanıyorsunuz?

Evlilik bu değil arkadaşım. En ufak çabası yok madem uğraşma hayatına bak.

O da gitsin istediği ilişkiyi yaşasın. Psikolojik tedaviyi reddediyorsa asıl problemi biliyordur o zaman..

Canim ikisinide yasadim demissin. Peki nasil anladin. Biraz acabilir misin yada ozeldeb yazsan. Nasil anliycam bunu ?

Valla 10 ayda değil gecelik, konu sahibi bekaret kemeri taksa onu bile parçalardı Normal biri olsaydı...
Kesinlikle! Eğer uyanma olmuyorsa büyük ihtimalle gay, bu yüzden sordum. Bazen uyanıyor gibi oluyor ya ama bazı problemlerden ötürü uykuya geri dalmak zorunda kalıyor. Ha işte o şekildeki problemler genelde çözülüyor ama hiç uyanmıyorsa çözümü yok.

Diğer yorumları okuyamadım. Öneri kısmını bilemem ama aynı durumu bir akrabam 5 yıl boyunca yaşadı. Doktorları kadın buldu, o tedaviye gitmedi, ödev verilen geceler eve arkadaş davet etti, yattı uyudu vs. Kendi başına kendi kendini tatmin ediyordu ama kadına yanaşmıyordü. En sonunda kadın istedi ve boşandılar. Olan koca 5 yıla oldu. Ha adam sonra yine evlenmiş. Neyine güvendi bilmiyorum

Inanmiyorum Yaa.. hissediyorum gitse bile benimde basima bunlar gelecek. Balik bastan kokar. Sanirim haklisiniz

Sanırım sevginize çok guveniyo ve blöf yaptığınızı düşünüyor.
Oturun son konuşmayı yapın ve eğer bu konuda çaba gostermezse boşanma kararını çok ciddi düşündüğünüzü söyleyin hatta düşünüyorum demeyin eğer çaba gostermiceksen bitirmek istiyorum diyin ve eğer bu çaba gelmezse bitirin. Çünkü yatak sorunları inanın çiftlerin psikolojik olarak inanılmaz yıpratıyor çok başarılı öz güvenli kararlı insan bile çok kısa sürede öz güvensiz başarısız mutsuz ve değersizlik hissine kapılıyor yani sorun sadece yatakta kalmıyor. İnşallah sorunlarınızı cozersiniz Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…