- 15 Nisan 2019
- 2.101
- 18.179
-
- Konu Sahibi butterfly2585
başka bir bayanda vardı bu şekilde olan şuan boşanmaya karar verdi...bir an o musunuz acaba diye düşündüm..evlilik öncesi bazı yakinlasmalarin olması gerektiğini düşünüyorum yani bu illaki birliktelik degil ...sonrasında bu tur problemler oluyor..burada kotu olan cinsel isteksizlik olabilir herkesin başına gelir ama adan tedavi olmuyor demekki halinden memnun ve demekki ne yazıkki söylemek zorundayim cinsel tercihi farklı...yani bu durumu kendiside bilmiyor olabilir farkında değildir .sizinle yakınlarınca farketmiş ve içinde bir istek oluşmadığını görmüştür ve bu durumdan çekindiği için kimseye söyleyemiyor olabilir.Çok ciddi konuşma yapın düşüncelerinizi söyleyin 7 ay çok uzun hele ki yeni evlisiniz siz yaMerhaba kızlar. Konumu buraya açmak istedim fikirlerinize çok değer veriyorum ve dinliyorum. Konularımı bilmeyenler icin kisa bir özet; " Eşimle 10 ay önce severek evlendik. Fakat eşimde flort,nisan ve evlilik boyunca devam eden sertlesme problemi ve devaminda gelisen cinsel isteksizlik mevcut.sevgiliyken farketmedim cunku istegi ve talebi olmadi.kadin olarak deger gordugumu dusunuyordum ozaman. Fakat evlenince de devam edince sorun buyudu. Aylarca suren zorlamalarim ve konusmalarim sayesinde urologa gidildi ve fiziksel herseyi normal cikti. Doktor psikolojik dedi. Ve yine aylarca suren cabalarim sayesinde psikologa ikna ettim ve 1 kez terapiye gittik. Tabiki 1 kezden birsey olmadi.cunku esim ondan sonra ki her seans icin birsey uydurdu. Isini gucunu bahane etti. Uykusunu bile bahane etti. Ve biz evliligimizin son 7 ayi boyunca hic sevismedik 1 kere bile. Zaten 10 aylik evliyim. Kisacasi esim surekli beni gecistiriyor. Isini bahane ediyor. Yarina ertelet diyor erteletiyorum yarin oluyor sanki yeni duymus gibi yapiyor ve gelmiyor. En son dun patlat verdi ve ben cileden ciktim. Daha once kendisine bu sorun buyuk ve cozmek icin ugrasmazsan evliligimiz biticek demistim. Ki sorununu kabul ediyor fakat caba sifir. Tek basima aylardir savasiyorum.doktorlari bile ben buldum dusunun. Dunden beri esimle asla konusmuyorum. Hicbir diyalogum kalmadi. Cunku benimle cocuk gibi oynadigini artik farkettim beni oyaladigini anladim ve bunu onadq soyledim. Benim sizden istegim bu surecte esimin artik bu konunun ne kadar ciddi oldugunu ve benim bu konudua ne kadar kararli oldugumu anlamasi icin ne yapmam gerekiyor. Konusun demeyin cunku cok konustum anlamiyor. Ben tavirlarimla ne yapabilirim size bunu danismak istiyorum kadin olarak. Nolur yardimci olun. Nasil bir tavir sergilemeliyim?? Sevgiler hepinize.. hayirli ramazanlar arkadaslar
Haklisiniz bosanmak hak. Fakat o en son care. Yuvalar kolay kurulmuyor sonucta. Sadece ben esime hareketlerinle bir ders vermek istiyorum. Cunku bu gune kadar hep konustun ifade etmeye calistim hep tavir aldim ama 2 gun surdurebildim. O da bunu biliyor ve kullqniyor
Doktorum tehsisi iyi yaptin :) beni gene guldurdun allahta seni guldursunEşiniz gay olabilir .
Dantelli gecelikler vs. giyindiğinizde uykudan uyanma oluyor mu? Banlanmamak için böyle saçma şekilde yazabildim siz anlamışsındır umarım
Kesinlikle. Sonuc belli duzelmezse. En azindan cabalasa ben ona bile rqziyim
Canim ikisinide yasadim demissin. Peki nasil anladin. Biraz acabilir misin yada ozeldeb yazsan. Nasil anliycam bunu ?Canim ikisini de yaşadığım için biliyorum
Ya cinsel tercihleri farklıdır
Ya da aldatiyordur
Nasil bir tavir sergilemeliyim?? Demissin ama tavirlik bir durum yok boşanmak senin için en hayırlısı böyle giderse sen dert ettigin icin sağlığına zarar bile verebilir malesef
Kesinlikle! Eğer uyanma olmuyorsa büyük ihtimalle gay, bu yüzden sordum. Bazen uyanıyor gibi oluyor ya ama bazı problemlerden ötürü uykuya geri dalmak zorunda kalıyor. Ha işte o şekildeki problemler genelde çözülüyor ama hiç uyanmıyorsa çözümü yok.Valla 10 ayda değil gecelik, konu sahibi bekaret kemeri taksa onu bile parçalardıNormal biri olsaydı...
Merhaba kızlar. Konumu buraya açmak istedim fikirlerinize çok değer veriyorum ve dinliyorum. Konularımı bilmeyenler icin kisa bir özet; " Eşimle 10 ay önce severek evlendik. Fakat eşimde flort,nisan ve evlilik boyunca devam eden sertlesme problemi ve devaminda gelisen cinsel isteksizlik mevcut.sevgiliyken farketmedim cunku istegi ve talebi olmadi.kadin olarak deger gordugumu dusunuyordum ozaman. Fakat evlenince de devam edince sorun buyudu. Aylarca suren zorlamalarim ve konusmalarim sayesinde urologa gidildi ve fiziksel herseyi normal cikti. Doktor psikolojik dedi. Ve yine aylarca suren cabalarim sayesinde psikologa ikna ettim ve 1 kez terapiye gittik. Tabiki 1 kezden birsey olmadi.cunku esim ondan sonra ki her seans icin birsey uydurdu. Isini gucunu bahane etti. Uykusunu bile bahane etti. Ve biz evliligimizin son 7 ayi boyunca hic sevismedik 1 kere bile. Zaten 10 aylik evliyim. Kisacasi esim surekli beni gecistiriyor. Isini bahane ediyor. Yarina ertelet diyor erteletiyorum yarin oluyor sanki yeni duymus gibi yapiyor ve gelmiyor. En son dun patlat verdi ve ben cileden ciktim. Daha once kendisine bu sorun buyuk ve cozmek icin ugrasmazsan evliligimiz biticek demistim. Ki sorununu kabul ediyor fakat caba sifir. Tek basima aylardir savasiyorum.doktorlari bile ben buldum dusunun. Dunden beri esimle asla konusmuyorum. Hicbir diyalogum kalmadi. Cunku benimle cocuk gibi oynadigini artik farkettim beni oyaladigini anladim ve bunu onadq soyledim. Benim sizden istegim bu surecte esimin artik bu konunun ne kadar ciddi oldugunu ve benim bu konudua ne kadar kararli oldugumu anlamasi icin ne yapmam gerekiyor. Konusun demeyin cunku cok konustum anlamiyor. Ben tavirlarimla ne yapabilirim size bunu danismak istiyorum kadin olarak. Nolur yardimci olun. Nasil bir tavir sergilemeliyim?? Sevgiler hepinize.. hayirli ramazanlar arkadaslar
Inanmiyorum Yaa.. hissediyorum gitse bile benimde basima bunlar gelecek. Balik bastan kokar. Sanirim haklisinizDiğer yorumları okuyamadım. Öneri kısmını bilemem ama aynı durumu bir akrabam 5 yıl boyunca yaşadı. Doktorları kadın buldu, o tedaviye gitmedi, ödev verilen geceler eve arkadaş davet etti, yattı uyudu vs. Kendi başına kendi kendini tatmin ediyordu ama kadına yanaşmıyordü. En sonunda kadın istedi ve boşandılar. Olan koca 5 yıla oldu. Ha adam sonra yine evlenmiş. Neyine güvendi bilmiyorum
Ve biz evliligimizin son 7 ayi boyunca hic sevismedik 1 kere bile. Zaten 10 aylik evliyim.
Sanırım sevginize çok guveniyo ve blöf yaptığınızı düşünüyor.Merhaba kızlar. Konumu buraya açmak istedim fikirlerinize çok değer veriyorum ve dinliyorum. Konularımı bilmeyenler icin kisa bir özet; " Eşimle 10 ay önce severek evlendik. Fakat eşimde flort,nisan ve evlilik boyunca devam eden sertlesme problemi ve devaminda gelisen cinsel isteksizlik mevcut.sevgiliyken farketmedim cunku istegi ve talebi olmadi.kadin olarak deger gordugumu dusunuyordum ozaman. Fakat evlenince de devam edince sorun buyudu. Aylarca suren zorlamalarim ve konusmalarim sayesinde urologa gidildi ve fiziksel herseyi normal cikti. Doktor psikolojik dedi. Ve yine aylarca suren cabalarim sayesinde psikologa ikna ettim ve 1 kez terapiye gittik. Tabiki 1 kezden birsey olmadi.cunku esim ondan sonra ki her seans icin birsey uydurdu. Isini gucunu bahane etti. Uykusunu bile bahane etti. Ve biz evliligimizin son 7 ayi boyunca hic sevismedik 1 kere bile. Zaten 10 aylik evliyim. Kisacasi esim surekli beni gecistiriyor. Isini bahane ediyor. Yarina ertelet diyor erteletiyorum yarin oluyor sanki yeni duymus gibi yapiyor ve gelmiyor. En son dun patlat verdi ve ben cileden ciktim. Daha once kendisine bu sorun buyuk ve cozmek icin ugrasmazsan evliligimiz biticek demistim. Ki sorununu kabul ediyor fakat caba sifir. Tek basima aylardir savasiyorum.doktorlari bile ben buldum dusunun. Dunden beri esimle asla konusmuyorum. Hicbir diyalogum kalmadi. Cunku benimle cocuk gibi oynadigini artik farkettim beni oyaladigini anladim ve bunu onadq soyledim. Benim sizden istegim bu surecte esimin artik bu konunun ne kadar ciddi oldugunu ve benim bu konudua ne kadar kararli oldugumu anlamasi icin ne yapmam gerekiyor. Konusun demeyin cunku cok konustum anlamiyor. Ben tavirlarimla ne yapabilirim size bunu danismak istiyorum kadin olarak. Nolur yardimci olun. Nasil bir tavir sergilemeliyim?? Sevgiler hepinize.. hayirli ramazanlar arkadaslar
Canım senin o yeni dedigin seyler coookk eski seyler ve olabilecek seylerAseksuel nedir ya. Yeni yeni seyler