Yardım kızlar. Eşimin suistimali...

Merhaba kızlar. Konumu buraya açmak istedim fikirlerinize çok değer veriyorum ve dinliyorum. Konularımı bilmeyenler icin kisa bir özet; " Eşimle 10 ay önce severek evlendik. Fakat eşimde flort,nisan ve evlilik boyunca devam eden sertlesme problemi ve devaminda gelisen cinsel isteksizlik mevcut.sevgiliyken farketmedim cunku istegi ve talebi olmadi.kadin olarak deger gordugumu dusunuyordum ozaman. Fakat evlenince de devam edince sorun buyudu. Aylarca suren zorlamalarim ve konusmalarim sayesinde urologa gidildi ve fiziksel herseyi normal cikti. Doktor psikolojik dedi. Ve yine aylarca suren cabalarim sayesinde psikologa ikna ettim ve 1 kez terapiye gittik. Tabiki 1 kezden birsey olmadi.cunku esim ondan sonra ki her seans icin birsey uydurdu. Isini gucunu bahane etti. Uykusunu bile bahane etti. Ve biz evliligimizin son 7 ayi boyunca hic sevismedik 1 kere bile. Zaten 10 aylik evliyim. Kisacasi esim surekli beni gecistiriyor. Isini bahane ediyor. Yarina ertelet diyor erteletiyorum yarin oluyor sanki yeni duymus gibi yapiyor ve gelmiyor. En son dun patlat verdi ve ben cileden ciktim. Daha once kendisine bu sorun buyuk ve cozmek icin ugrasmazsan evliligimiz biticek demistim. Ki sorununu kabul ediyor fakat caba sifir. Tek basima aylardir savasiyorum.doktorlari bile ben buldum dusunun. Dunden beri esimle asla konusmuyorum. Hicbir diyalogum kalmadi. Cunku benimle cocuk gibi oynadigini artik farkettim beni oyaladigini anladim ve bunu onadq soyledim. Benim sizden istegim bu surecte esimin artik bu konunun ne kadar ciddi oldugunu ve benim bu konudua ne kadar kararli oldugumu anlamasi icin ne yapmam gerekiyor. Konusun demeyin cunku cok konustum anlamiyor. Ben tavirlarimla ne yapabilirim size bunu danismak istiyorum kadin olarak. Nolur yardimci olun. Nasil bir tavir sergilemeliyim?? Sevgiler hepinize.. hayirli ramazanlar arkadaslar
Bir selin karacehennem atasözü derki; "böyle durumlarda kamuflaj evlilikleri akla getirin eşinizn tercihleri farklı olabilir"inan sevgiliyken nasıl yanasmazki😏 neyse bence tavrınizi net belli edin dava açıyorum dilekçeye zaten cinsel münasebet yok yazınca hakim bosuyor direk karşı tarafi haklı görüyorlar bu durumda ee siz yanasmazsanz 7 aydr niye evlisnz ki çocuk isterseniz nasıl olacak ?

Cinsel yaklaşımı yok, bana saygı duyuyor demenin sonucu.. Eşiniz bence bilerek gitmiyor psikologa. Sorununu biliyor büyük ihtimalle. Eşcinsel ya da aseksüel olabilir. Paravan evlilik için sizi kullanmış olabilir. Boşa beklemeyin çözüm için. Böyle biri düzelmez. Ayrıca yine söyleyeyim sevdiğin, aşık olduğun birinin seni arzulaması ve bu şekilde yaşanan cinsellik doyumdur. Bu adamlar yüzünden kendinizi harcamayın.

Merhaba kızlar. Konumu buraya açmak istedim fikirlerinize çok değer veriyorum ve dinliyorum. Konularımı bilmeyenler icin kisa bir özet; " Eşimle 10 ay önce severek evlendik. Fakat eşimde flort,nisan ve evlilik boyunca devam eden sertlesme problemi ve devaminda gelisen cinsel isteksizlik mevcut.sevgiliyken farketmedim cunku istegi ve talebi olmadi.kadin olarak deger gordugumu dusunuyordum ozaman. Fakat evlenince de devam edince sorun buyudu. Aylarca suren zorlamalarim ve konusmalarim sayesinde urologa gidildi ve fiziksel herseyi normal cikti. Doktor psikolojik dedi. Ve yine aylarca suren cabalarim sayesinde psikologa ikna ettim ve 1 kez terapiye gittik. Tabiki 1 kezden birsey olmadi.cunku esim ondan sonra ki her seans icin birsey uydurdu. Isini gucunu bahane etti. Uykusunu bile bahane etti. Ve biz evliligimizin son 7 ayi boyunca hic sevismedik 1 kere bile. Zaten 10 aylik evliyim. Kisacasi esim surekli beni gecistiriyor. Isini bahane ediyor. Yarina ertelet diyor erteletiyorum yarin oluyor sanki yeni duymus gibi yapiyor ve gelmiyor. En son dun patlat verdi ve ben cileden ciktim. Daha once kendisine bu sorun buyuk ve cozmek icin ugrasmazsan evliligimiz biticek demistim. Ki sorununu kabul ediyor fakat caba sifir. Tek basima aylardir savasiyorum.doktorlari bile ben buldum dusunun. Dunden beri esimle asla konusmuyorum. Hicbir diyalogum kalmadi. Cunku benimle cocuk gibi oynadigini artik farkettim beni oyaladigini anladim ve bunu onadq soyledim. Benim sizden istegim bu surecte esimin artik bu konunun ne kadar ciddi oldugunu ve benim bu konudua ne kadar kararli oldugumu anlamasi icin ne yapmam gerekiyor. Konusun demeyin cunku cok konustum anlamiyor. Ben tavirlarimla ne yapabilirim size bunu danismak istiyorum kadin olarak. Nolur yardimci olun. Nasil bir tavir sergilemeliyim?? Sevgiler hepinize.. hayirli ramazanlar arkadaslar

Ya şu erkeklere evlenmeden önce cinsel danışmanlık verilmeli hastanelerde. Böyle bir sorunun çoğu kişi de olduğu ve aşılabileceği vb . konularda. Adamlar resmen gurur meselesi yapıyor ve doktorada gitmiyor. Ne sanıyorlar acaba ömür boyu sevişmeden mi yaşayacaklar?
Fiziksel bir sorun yoksa çok kolay aşabileceğiniz bir şey psikolojik danışmalarla büyük ihtimal.

Bir de eşiniz bu süreçte eminim mastürbasyon yapıyordur. Onu bıraktırmalısınız. Bir süre bıraksın emin olun cinsel hayatınızda iyileşmeler olacaktır.

Ya benim kafamin almadığı hadi adam istemedi evlenmeden önce ama sonradan da istemio tutarlı, sen nasi önceden istemezken evlenince istemeye basliosun :) degisen sensin aslında belki adam, sen de cinselligi sevmiosun sandi öncesinde sorun etmedigin icin. Ne degisti de sorun etmeye basladin. Imza mi olay.

Evlenmeden önce cinsel ilişki yaşamaya karşı olamaz mı kişi? Bu çok mu garip bir durum ?

Evet baya garip bence ama konu o diil tam bi birlesme olmasa da yakinlasip hissederdi simdiye. Evlenince karsidakinin sevismedigini gormek daha garip degil mi.

Demek ki bu konuda hassas birileri ve evlenmeden önce cinsel yakınlaşma yaşamamışlar. Doğal olarak da evlendikten sonra sorunun varlığı ortaya çıkmış.
Ayrıca burada okuyoruz hep erkek evlenmeden önce cinsellik için ölüp biterken evlendikten sonra ne oluyorsa birden tam tersine dönüyor.

Eşiniz gay olabilir .
Ben de aynen böyle düşünüyorum.
Benzer bir durumu, bir ilişkimde ben de yaşamıştım.

Anlamak pek kolay değil. Belki yeterince tecrübeli veya bu konuları biraz araştırmış kadınlar, sezinleyebilirler.

Ayrıca bu kişiler, en çok da toplum karşısında, kendi özel durumlarını perdelemek için evliliği tercih edebiliyorlar, çocuk sahibi olabiliyorlar. Ama gizliden gizliye kendi cinslerini tercih ederek evliliklerini sürdürebiliyorlar.

Eşcinselliğin, bir hastalık olmadığını düşünüyorum. Dolayısıyla tedavi diye birşey de söz konusu olamaz. Sadece şu açıdan suçlanabilir eşcinsel erkekler (bazıları elbette, hepsi değil); partnerı kandırmak, kendisini toplumda korumaya alma niyetiyle evliliğe kalkışmak, bir kadınla ilişkiye girmek.

Böyle bir birliktelikte kadın harap olur diye düşünüyorum. En başta kadın olarak kendisine duyduğu güven hasar görür.

Bence, eşinizle açıkca bir konuşmayı deneyin. Uygun ve yumuşak bir dille, anlamaya çalışın. Daha da olmuyorsa, boşanın..

Konus demedin ama

Son bir kez al karşına. De ki:

""Bunu son kez söylüyorum. Bir derdin varsa söyle çare bulalim. Bir hastalığın varsa doktor doktor dolaşalım. Ama bir çare bulmaya çalışalım. Ya kabul edeceksin. Ya da ben boşanmak istiyorum. Ailemin de haberi var. Biz senin arkandayız dediler.
Kararını ver.

Aksi halde yarın boşanmak icin başvuru yapacağım. ""

Bu şekilde konuş. Ve kararının da arkasında dur. Baktın ki bir çare aramıyor. Gerçekten dava aç.

yanı esınızın evlılıgı paravan toplum baskısı gıbı gorunuyor
adamın o yonde eğilimi baska olabılır

Haklisiniz ama o hareketi yaptiktan sonra benim acimdan geri donusu olmaz. Bunu biliyorum o yuzden hareketlerimle birsey yapamazmiyim onu dusunuyorum

Niye geri dönüşü olmaz ? Hayat boyu böyle mi sürecek? Siz kendi içinizde bile boşanmayı istemiyorsunuz ki. Cinsellik evliliğin yapı taşı, o olmayınca hiç bir şey düzgün gitmiyor. Hareketlerinizle yapamamışsınız zaten bu zamana kadar.

Paravan evlilik olabilir mi acaba? Çünkü hepsini geçtim en azından seni kaybetmemek için tedavi olmaya uğraşırdı diye düşünüyorum.. evlilikte cinsellik gerçekten önemli. Kadınlar bu şekildeki erkekleri çekiyor ama erkekler asla çekmiyor. Bu sorun senin tarafında yaşansa emin ol eşin senin kadar anlayış göstermez

Her şey böyle başlamıştı bizde de :) karşı tarafın çabası çok önemli. Ben de çok uğraştım düzelsin diye.. Sonuç mu boşandık :-)

X