Yardım kızlar. Eşimin suistimali...

Ki kendisi evlenmeden önce biliyordur sorununun olduğunu. Bu adamlar niye evleniyo diycem kendilerine hizmetçi arıyolar tabi niye olacak

Senin adına cok sevindim. Allah gönlune gore en guzelini versin sana bundan sonra insallah.benim esimde ayni . Benim problemim diyor benim cozmem lazim diyor. Doktor ne bilecek diyor. Ve bizde 1 kere gittim terapiste. Urologta hicbiseyi cikmadi zaten. Once benim cozmem lazim diye diye 9 ay bitti. 6 ayi gecti hic iliskimiz yok. Dun acikca konustum. Bu isi cozmeyeceksen ben bosanmak istiyorum dedim. Ya sen bu isi baskasiyla yapiyosun yada doktordan kaciyosun dedim. Yine kendim cozmem lazim dedi. Bosanmak istiyorum cumleme cevap bile vermedi. Kalkti tv nin karsisina oturdu. Artik dedikleri gibi dilekceden sonra anlayacak sanirim. Benim kocam aglayip yakarmak bir yana bana cevap bile vermedi ya bir tepki vermedi. Birde yanima geldi yatti gece

Co
Cok tesekkur ederim buyugum olarak saygiyla okudum yazdiklarinizi. Dun bende o konusmayi yaptim duzelmeyeceksen bosanmak istiyorum dedim. Cevap alamadim. Ben kendim cozmem lazim doktor neyi cozecek diyor inanmiyorum hala. Benim cabama bile saygi duymadi. Dediginiz gibi dilekceyi onune koymali

Merhaba, ben yerinizde olsam tehdit ederdim. Cinsel yöneliminden şüphe ediyorum varsa böyle bir durum açıkça söyle bilmek istiyorum aksi halde ailemi devreye sokacağım bu şekilde evlilik sürdürmek istemiyorum diye. Bazı yorumlar saçma sapan olmuş evlenmeden illa sevişmek zorunda değilsiniz ama şu var siz kadınsınız ve karşınızdaki erkek. Bu erkek size ne kadar değer verirse versin (sizin tabirinizle konuştum "değer") içgüdüsel olarak yakınlaşmak ister ve siz bir kadın olarak size dokunmasa bile erkeğin bakışından, heyecanından, imalı konuşmasından anlarsınız. Bunları yapmaları erkeklerin çok normal zaten. Anormal olan eşinizin evlenmeden bunları yapmamış ve sizin de hiç şüphe duymamış hatta başka yere yormuş olmanız. Hatta ben size şunu söyleyeyim; bir erkek bir kadına ne kadar az dokunmuşsa, öpmüşse, birlikte olmuşsa vs. o kadar çabuk sertleşir :)))) Çok büyük bir probleminiz var altını deşmeniz gerek.

Su seven adam kiyamaz ,dokunmaz safsatasina inanmasak ne iyi olurdu.Adamin nurtopu gibi cinsel sorunu varmis.Hic olmazsa ,daha once anlasilirdi.Evlenmeden yakinlasmamak kurali yüzünden ,(ki toplumsal olarak cok onemsiyoruz bunu)basarisiz cinsel hayatlar huküm sürüyor evliliklerde.

Aylar Sonra yıllar oluyor Sonra da benim gibi duvar arıyorsunuz kafanızı vuracak :) .Siz yuva kolay kurulmuyor diyerek dişinizi sıkıp ,tek başınıza çözmeye çalışırken sorunun sahibi endişe bile duymuyor !Net olun söyleyin, Ya ciddi ciddi hiç ertelemeden gitsin tedavi olsun sorununu çözüp ,size kadın olduğunuzu unutturmaktan vazgeçsin Ya da bitsin! Ne kadar kararlı olduğunuzu görsün.Aksi takdirde birşeylerden ödün vermesi gereken hep siz olacaksınız Ve 10 ay 3 yıl 5 yıl olacak biraz daha dayan biraz daha dayan diye diye .

Ailesine anlatacaksim durumu baska turlu olmaz Analari konusunca tipis tipis gidiyorlar. Boşan demesinde cok kolay her aile bosanmayi asla kabul etmiyor

Cinselliğe düşkün değilseniz ama eşinizle iyi birer ev arkadaşıysanız öyle yaşayıp gidebilirsiniz
Çocuk isteyince de tüp bebek yaparsınız
Boşanmak istemiyor gibisiniz çünkü. Bu da bi yöntem yani.

Ben asla katlanamazdım

Beraberken heyecan,tutku güzel ama..Evlilikte ortalığı sil süpür,yat kalk çocuk büyütmek derken tek aksiyon cinsellik oluyor.Dolayısıyla bunun yokluğu çok zor olsa gerek.Ciddi bir ihtiyaç ve eşleri fazlasıyla yakınlaştıran bir eylem.
Cinselliğin olmadığı yerde partnerinizle yalnızca ev arkadaşı olursunuz..
Psikolojinizi hayatınızı umarım daha fazla mahfetmeden gerektiği şekilde davranırsınız..

Evlenmeden yakınlaşma konusuna değinmiş bir çok kişi. Bu prensip , inanç meselesidir. Bunu irdelemek doğru değil.

Yakinlasan herkesin iyi bir evliliği , cinsel hayatı olur diye bir vasayim cikaramayiz buradan. Nitekim birlikte yaşayıp sonradan cinsel problemler yaşayan bir çok kişi var..
...

Flört , nisanlilik ve evlilik boyunca devam eden diye bir cümle kurmussunuz ; yani önceden biliyor muydunuz bu sorununu ?

bir kere birlikte olmadınız mı?

merhaba..sana yrdimci olmak cok isterdim.evliligim 7 yil surdu 2.yilindan sonra sorunumuz basladi.Esin gay olabilir diyenler olacak ic giyim tavsiyeleri falan .Biz 5 psikiyatrist ve en son caresizlikten hipnoza gittik cozemedik.Esimin benimle ten uyusmazligi vardi beni seviyor ama is cinsellik kismina gelince bana karsi arzusu yoktu.Bastan iyi bir psikiyatrist Mehmet Sungur tavsiye ediyorum biz artik ona gittigimizde yipranmis tukenmistik.Esim agladigimi gormesin uzulmesin diye banyoda aglardim ben .O da cok uzuluyordu cok zor surec Allah yardimciniz olsun bunu asan ciftler var.Evliliklerde hersey gorundugu gibi degil.Bizimde imtihanimiz burdan oldu baska hicbir sorunumuz yoktu.Cocuk baskisiiyla birlikte daha cok zorlasiyor.Ama siz net olun birbirinize destek olun tatli tatli.Evliliklerin cogunda farkli cinsellik problemleri var.bu konuda geleneksel bastirilmis duygularla yetistirildigimiz icin evliliklerde boyle sikintilar cikiyor.Senin icin dua edecegim

Son yazdıklarınıza katılıyorum.
Vajinismusun altında yatan sebepler tam olarak bunlar.
Kızlarımızı büyütürken sürekli kızlık zarlarını korumaları yönünde kodluyoruz,
bunu yaparken de cinsellik kötü,
tükaka bir şeymiş gibi yaklaşıyoruz.
Namus kavramına yüklenen anlam,
gençlere cinsel eğitimin verilmeyişi, mükemmeliyetçi ebeveyn yaklaşımı,
erken çocuklukta hatalı verilen tuvalet eğitimi,
hepsi cinsel fonksiyon bozukluklarının altında yatan sebepler.

Özür dileyerek söylüyorum tuvalet eğitimi nasıl etkiliyor ki bu konuyu ? Aydınlatırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…