-
- Konu Sahibi butterfly2585
Inanmiyorum Yaa.. hissediyorum gitse bile benimde basima bunlar gelecek. Balik bastan kokar. Sanirim haklisiniz
Bir selin karacehennem atasözü derki; "böyle durumlarda kamuflaj evlilikleri akla getirin eşinizn tercihleri farklı olabilir"inan sevgiliyken nasıl yanasmazkiMerhaba kızlar. Konumu buraya açmak istedim fikirlerinize çok değer veriyorum ve dinliyorum. Konularımı bilmeyenler icin kisa bir özet; " Eşimle 10 ay önce severek evlendik. Fakat eşimde flort,nisan ve evlilik boyunca devam eden sertlesme problemi ve devaminda gelisen cinsel isteksizlik mevcut.sevgiliyken farketmedim cunku istegi ve talebi olmadi.kadin olarak deger gordugumu dusunuyordum ozaman. Fakat evlenince de devam edince sorun buyudu. Aylarca suren zorlamalarim ve konusmalarim sayesinde urologa gidildi ve fiziksel herseyi normal cikti. Doktor psikolojik dedi. Ve yine aylarca suren cabalarim sayesinde psikologa ikna ettim ve 1 kez terapiye gittik. Tabiki 1 kezden birsey olmadi.cunku esim ondan sonra ki her seans icin birsey uydurdu. Isini gucunu bahane etti. Uykusunu bile bahane etti. Ve biz evliligimizin son 7 ayi boyunca hic sevismedik 1 kere bile. Zaten 10 aylik evliyim. Kisacasi esim surekli beni gecistiriyor. Isini bahane ediyor. Yarina ertelet diyor erteletiyorum yarin oluyor sanki yeni duymus gibi yapiyor ve gelmiyor. En son dun patlat verdi ve ben cileden ciktim. Daha once kendisine bu sorun buyuk ve cozmek icin ugrasmazsan evliligimiz biticek demistim. Ki sorununu kabul ediyor fakat caba sifir. Tek basima aylardir savasiyorum.doktorlari bile ben buldum dusunun. Dunden beri esimle asla konusmuyorum. Hicbir diyalogum kalmadi. Cunku benimle cocuk gibi oynadigini artik farkettim beni oyaladigini anladim ve bunu onadq soyledim. Benim sizden istegim bu surecte esimin artik bu konunun ne kadar ciddi oldugunu ve benim bu konudua ne kadar kararli oldugumu anlamasi icin ne yapmam gerekiyor. Konusun demeyin cunku cok konustum anlamiyor. Ben tavirlarimla ne yapabilirim size bunu danismak istiyorum kadin olarak. Nolur yardimci olun. Nasil bir tavir sergilemeliyim?? Sevgiler hepinize.. hayirli ramazanlar arkadaslar
Merhaba kızlar. Konumu buraya açmak istedim fikirlerinize çok değer veriyorum ve dinliyorum. Konularımı bilmeyenler icin kisa bir özet; " Eşimle 10 ay önce severek evlendik. Fakat eşimde flort,nisan ve evlilik boyunca devam eden sertlesme problemi ve devaminda gelisen cinsel isteksizlik mevcut.sevgiliyken farketmedim cunku istegi ve talebi olmadi.kadin olarak deger gordugumu dusunuyordum ozaman. Fakat evlenince de devam edince sorun buyudu. Aylarca suren zorlamalarim ve konusmalarim sayesinde urologa gidildi ve fiziksel herseyi normal cikti. Doktor psikolojik dedi. Ve yine aylarca suren cabalarim sayesinde psikologa ikna ettim ve 1 kez terapiye gittik. Tabiki 1 kezden birsey olmadi.cunku esim ondan sonra ki her seans icin birsey uydurdu. Isini gucunu bahane etti. Uykusunu bile bahane etti. Ve biz evliligimizin son 7 ayi boyunca hic sevismedik 1 kere bile. Zaten 10 aylik evliyim. Kisacasi esim surekli beni gecistiriyor. Isini bahane ediyor. Yarina ertelet diyor erteletiyorum yarin oluyor sanki yeni duymus gibi yapiyor ve gelmiyor. En son dun patlat verdi ve ben cileden ciktim. Daha once kendisine bu sorun buyuk ve cozmek icin ugrasmazsan evliligimiz biticek demistim. Ki sorununu kabul ediyor fakat caba sifir. Tek basima aylardir savasiyorum.doktorlari bile ben buldum dusunun. Dunden beri esimle asla konusmuyorum. Hicbir diyalogum kalmadi. Cunku benimle cocuk gibi oynadigini artik farkettim beni oyaladigini anladim ve bunu onadq soyledim. Benim sizden istegim bu surecte esimin artik bu konunun ne kadar ciddi oldugunu ve benim bu konudua ne kadar kararli oldugumu anlamasi icin ne yapmam gerekiyor. Konusun demeyin cunku cok konustum anlamiyor. Ben tavirlarimla ne yapabilirim size bunu danismak istiyorum kadin olarak. Nolur yardimci olun. Nasil bir tavir sergilemeliyim?? Sevgiler hepinize.. hayirli ramazanlar arkadaslar
Ya benim kafamin almadığı hadi adam istemedi evlenmeden önce ama sonradan da istemio tutarlı, sen nasi önceden istemezken evlenince istemeye basliosun :) degisen sensin aslında belki adam, sen de cinselligi sevmiosun sandi öncesinde sorun etmedigin icin. Ne degisti de sorun etmeye basladin. Imza mi olay.
Evlenmeden önce cinsel ilişki yaşamaya karşı olamaz mı kişi? Bu çok mu garip bir durum ?
Evet baya garip bence ama konu o diil tam bi birlesme olmasa da yakinlasip hissederdi simdiye. Evlenince karsidakinin sevismedigini gormek daha garip degil mi.
Ben de aynen böyle düşünüyorum.Eşiniz gay olabilir .
Aseksuel nedir ya. Yeni yeni seyler
o dilekçeyi görmedikçe ciddiye almayacak.Haklisiniz ama o hareketi yaptiktan sonra benim acimdan geri donusu olmaz. Bunu biliyorum o yuzden hareketlerimle birsey yapamazmiyim onu dusunuyorum
Haklisiniz ama o hareketi yaptiktan sonra benim acimdan geri donusu olmaz. Bunu biliyorum o yuzden hareketlerimle birsey yapamazmiyim onu dusunuyorum
Çok ah alıyor böyle adamlar. Kendi durumunu bile bile niye başını yakarsınki birinin
Kendilerini aklamak için ne olacak. Ben harika sevişiyorum kadınların sevdiği gibi ön sevişme vs diyen eski kocamda geç boşalma sorunu vardı.
Cokta açık sözlüDoktorum tehsisi iyi yaptin :) beni gene guldurdun allahta seni guldursun
Merhaba kızlar. Konumu buraya açmak istedim fikirlerinize çok değer veriyorum ve dinliyorum. Konularımı bilmeyenler icin kisa bir özet; " Eşimle 10 ay önce severek evlendik. Fakat eşimde flort,nisan ve evlilik boyunca devam eden sertlesme problemi ve devaminda gelisen cinsel isteksizlik mevcut.sevgiliyken farketmedim cunku istegi ve talebi olmadi.kadin olarak deger gordugumu dusunuyordum ozaman. Fakat evlenince de devam edince sorun buyudu. Aylarca suren zorlamalarim ve konusmalarim sayesinde urologa gidildi ve fiziksel herseyi normal cikti. Doktor psikolojik dedi. Ve yine aylarca suren cabalarim sayesinde psikologa ikna ettim ve 1 kez terapiye gittik. Tabiki 1 kezden birsey olmadi.cunku esim ondan sonra ki her seans icin birsey uydurdu. Isini gucunu bahane etti. Uykusunu bile bahane etti. Ve biz evliligimizin son 7 ayi boyunca hic sevismedik 1 kere bile. Zaten 10 aylik evliyim. Kisacasi esim surekli beni gecistiriyor. Isini bahane ediyor. Yarina ertelet diyor erteletiyorum yarin oluyor sanki yeni duymus gibi yapiyor ve gelmiyor. En son dun patlat verdi ve ben cileden ciktim. Daha once kendisine bu sorun buyuk ve cozmek icin ugrasmazsan evliligimiz biticek demistim. Ki sorununu kabul ediyor fakat caba sifir. Tek basima aylardir savasiyorum.doktorlari bile ben buldum dusunun. Dunden beri esimle asla konusmuyorum. Hicbir diyalogum kalmadi. Cunku benimle cocuk gibi oynadigini artik farkettim beni oyaladigini anladim ve bunu onadq soyledim. Benim sizden istegim bu surecte esimin artik bu konunun ne kadar ciddi oldugunu ve benim bu konudua ne kadar kararli oldugumu anlamasi icin ne yapmam gerekiyor. Konusun demeyin cunku cok konustum anlamiyor. Ben tavirlarimla ne yapabilirim size bunu danismak istiyorum kadin olarak. Nolur yardimci olun. Nasil bir tavir sergilemeliyim?? Sevgiler hepinize.. hayirli ramazanlar arkadaslar