Yardım kızlar. Eşimin suistimali...

Konuşmaktan anlamadıysa icraata geçmek lazım , koy boşanma dilekçesini önüne ozaman anlar. niye uğraşıyorsunki daha fazla ,karşındakinin bir çabası yokki ...

Haklisiniz bosanmak hak. Fakat o en son care. Yuvalar kolay kurulmuyor sonucta. Sadece ben esime hareketlerinle bir ders vermek istiyorum. Cunku bu gune kadar hep konustun ifade etmeye calistim hep tavir aldim ama 2 gun surdurebildim. O da bunu biliyor ve kullqniyor
Evet yuva kurulmuyo ama sizinki yedi ay olmuş sorun cözülmeyeli
Bu saatten sonra isterseniz amuda kalkın yinede eşinizin pek umursayacagını sanmıyorum
Bi arkadasın dedigi gibi gay olabilir mi acaba
Yani bi erkek yedi ay ilişki yasamasa düz duvara tırmanır mazallah tabiri caizse

Yanlış anlamayın ama belki de gay dir eşiniz. Çok erkek böyle şimdi arkadaşim vardı eşi sadece ilk gece yaklaşmış sonra elini sürmemiş . Onlarda psikiyatriye gitti orda erkeklerden hoşlandığını söylemiş adam. Yani olabiliyor böyle şeyler şu zamanda daha yaygın bunlar onun için diyorum. Zira erkekler yaradılış itibariyle istekli olmalıdır.

Evet yuva kurulmuyo ama sizinki yedi ay olmuş sorun cözülmeyeli
Bu saatten sonra isterseniz amuda kalkın yinede eşinizin pek umursayacagını sanmıyorum
Bi arkadasın dedigi gibi gay olabilir mi acaba
Yani bi erkek yedi ay ilişki yasamasa düz duvara tırmanır mazallah tabiri caizse
Gay olmasindan hic suphelenmedim.

Boşan ve dilekçende açık açık durumu izah etsin avukatın. farklı bir bahane şiddetli geçimsizlik vs yazma büyük harflerle yaz iktidarsızlık hatta cinsel tercihini gizlemesi diye. Çünkü böyle olduğunu bile bile evlendi, senin hakkına girdi, şimdi de sanki normal bişiymis gibi davranarak senin bu durumu kabullendirmeye çalışıyor.

Bide hiç kıskandırmayị denediniz mi? Böyle giderse aldaticaginizi falan düşünse, azicik paranoyaklaşsa? O zaman delirip kudurabilir belki😀
Benden başka birinin aklına geldi mi diye tüm mesajları okuyordum 😁 sanırım bu aşamada yapılacak en mantıklı hareket şöyle liseli gibi sürekli elde telefon saçma salak mesajlara gülümseme telefon çalınca başka yere geçip konuşma denenebilir yöntem

Merhaba kızlar. Konumu buraya açmak istedim fikirlerinize çok değer veriyorum ve dinliyorum. Konularımı bilmeyenler icin kisa bir özet; " Eşimle 10 ay önce severek evlendik. Fakat eşimde flort,nisan ve evlilik boyunca devam eden sertlesme problemi ve devaminda gelisen cinsel isteksizlik mevcut.sevgiliyken farketmedim cunku istegi ve talebi olmadi.kadin olarak deger gordugumu dusunuyordum ozaman. Fakat evlenince de devam edince sorun buyudu. Aylarca suren zorlamalarim ve konusmalarim sayesinde urologa gidildi ve fiziksel herseyi normal cikti. Doktor psikolojik dedi. Ve yine aylarca suren cabalarim sayesinde psikologa ikna ettim ve 1 kez terapiye gittik. Tabiki 1 kezden birsey olmadi.cunku esim ondan sonra ki her seans icin birsey uydurdu. Isini gucunu bahane etti. Uykusunu bile bahane etti. Ve biz evliligimizin son 7 ayi boyunca hic sevismedik 1 kere bile. Zaten 10 aylik evliyim. Kisacasi esim surekli beni gecistiriyor. Isini bahane ediyor. Yarina ertelet diyor erteletiyorum yarin oluyor sanki yeni duymus gibi yapiyor ve gelmiyor. En son dun patlat verdi ve ben cileden ciktim. Daha once kendisine bu sorun buyuk ve cozmek icin ugrasmazsan evliligimiz biticek demistim. Ki sorununu kabul ediyor fakat caba sifir. Tek basima aylardir savasiyorum.doktorlari bile ben buldum dusunun. Dunden beri esimle asla konusmuyorum. Hicbir diyalogum kalmadi. Cunku benimle cocuk gibi oynadigini artik farkettim beni oyaladigini anladim ve bunu onadq soyledim. Benim sizden istegim bu surecte esimin artik bu konunun ne kadar ciddi oldugunu ve benim bu konudua ne kadar kararli oldugumu anlamasi icin ne yapmam gerekiyor. Konusun demeyin cunku cok konustum anlamiyor. Ben tavirlarimla ne yapabilirim size bunu danismak istiyorum kadin olarak. Nolur yardimci olun. Nasil bir tavir sergilemeliyim?? Sevgiler hepinize.. hayirli ramazanlar arkadaslar
bu size yapılan saygısızlık gerçekten. o kadar çaba sarfetmişsiniz ama sonuç 0. artık kesin dille konuşun. ya doğru düzgün tedavi olması gerektiğini , eğer hala çaba sarfetmeyecekse boşanacağınızı söyleyin. üzgünüm ama siz eşinizi ne kadar da seviyor olsanız bile, cinsellik evliliğin bir parçası ve o da olmazsa bir evlilikte benim için de hiç bir şey ifade etmez. uzun bir süre.

bu size yapılan saygısızlık gerçekten. o kadar çaba sarfetmişsiniz ama sonuç 0. artık kesin dille konuşun. ya doğru düzgün tedavi olması gerektiğini , eğer hala çaba sarfetmeyecekse boşanacağınızı söyleyin. üzgünüm ama siz eşinizi ne kadar da seviyor olsanız bile, cinsellik evliliğin bir parçası ve o da olmazsa bir evlilikte benim için de hiç bir şey ifade etmez. uzun bir süre.
Kesinlikle saygisizlik. Baska bir izahi yok. Sen cabalamdigin gibi esinin cabasina bile saygi duymuyorsun. Cok haklisin

Boşanmayı düşünmüyorsanız ve tüm diyalog çabalarınız sonuçsuz kaldıysa artık umursamayın.
Onsuz etkinlikler yapın. Giyinin, süslenin, arkadaşlarınızla gezin. İlgisiz olun. Biraz uyanır belki..

Aslında henüz sevginiz var çabalıyorsunuz. Yakında o da bitecek ve bu iş boşanmaya gidecektir..

Boşanmayı düşünmüyorsanız ve tüm diyalog çabalarınız sonuçsuz kaldıysa artık umursamayın.
Onsuz etkinlikler yapın. Giyinin, süslenin, arkadaşlarınızla gezin. İlgisiz olun. Biraz uyanır belki..

Aslında henüz sevginiz var çabalıyorsunuz. Yakında o da bitecek ve bu iş boşanmaya gidecektir..
Kesinlikle. Sonuc belli duzelmezse. En azindan cabalasa ben ona bile rqziyim

X