Yardım İstiyorum :(

Bi arkadasimda 88 kg hamile kaldı dr cok kiziyo simdi hamile 5 yil sonra tup bebek yöntemi ile . Kg almamak icin ne yiyip ne icecegini sasiriyo dr kilo cocuk icin cok zararlı diyo kizcagiz cok zorlaniyo kilo alinca yutamiyo da yemeyi agliyo cok arada kaldı mutsuz.haftada bir kilodan 2 3 ayda ii bi kilo verirsin bence zayifla ikiniz icin de. Millet ne derse desin nasil olsa dogumu yaptiktan sonra ikinci ne zaman diye de sormaya baslarlar. Esin de anlayisliymis bi spora yazil bence. Seni motive edecek cok yuksek bi pekistirecin de var nasilsa ben de evlenince hemen bebek istiyorum 4 aylik yazildim spora sırf bebek icin zayiflicam motive ediyo beni . Ki zayifliyorum sikilastim baya herkes fark ediyo bunu konusuyo Bence bekle canım ya

Allah'ım hiç bir anneye yaşatmasın, çok zor bir süreçten geçmişsiniz. Rabbım bundan sonraki ömrünü hayırlı, sağlıklı etsin inşallah.
Fakat bizim durumumuz çok farklıydı. Herhangi bir sorun yoktu çok şükür 38. haftadaydı bebek ters diyerek doğuma aldılar belkide eltim doğumdan korktuğu için öyle istedi o konuda günah almak istemem ama doğum sonrası tam bir düzmeceydi.
Bebek doğuyor gayet her şey yolunda aileye gösteriliyor bebek odasına çıkıyor sonra ne oluyorsa bir sürü sorunu ortaya çıkıyor bebeğin ve acil kuvöze alıyorlar. Çocuğun hasta olduğunu da hemşirelerden hasta bakıcılardan falan duyuyoruz herhangi bir doktor açıklama yapmıyor. Sonrasında hiç bir tedbir almaksızın babayı yoğun bakım ünitesine alıyorlar hemşire olduğunu düşündüğümüz biri uzun tırnaklı parmağını çocuğun ağzına sokuyor, güya babaya çocuğun kendinde olmadığını gösterecek. Haliyle yeni doğmuş bebek ememiyor, bunu gören baba ememiyor bile diyerek acı haber beklemeye başlıyor. Kim ne derse inanır durumda 5 gün beklediler. Bu sırada her gün sabah akşam anne ve baba bebeği görmeye gidebiliyor. Ne olur bir bilen söylesin böyle yoğun bakım olur mu?
Hee bu kadar sorun yaşamış bir çocukta hiç mi bir emare kalmaz. sihirli bir değnek demiş gibi hepsi nasıl silinip gider?
Yada bir kontrole çağırmazlar mı? İlaç vermezler mi?
Günahları boyunlarına eğer yok yere yaptılarsa tüm bunları o ananın babanın ahını nasıl ödeyecekler acaba?

ne kadar zamanda verdiniz 10 kiloyu acaba çok zorlandınızmı

5 ayda verdim 10 kg. Diyetisyene gittim dediklerine uydum. Beni zorlayan bi diyet değildi. Tamamen benim beslenme şeklime yediklerime ve saatlerine göre ayarlanmıştı. Sadece sürekli kendiniz için bişeyler yapmak zorundasınız.
Mesela evde sebze yemeği var işte de sebze varsa evdekini ertesi güne kaydırıp et yapmam gerekiyordu. Bir öğün sebze bir öğün et vardı. Ara öğünlerle porsiyonlarla gayet güzel doyuyordum. Sadece diyetle gitmişti. Birde spor yapsaydım belki daha fazla verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…