• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım! Hangi Çay Makinesi Daha İyi

• Konu Sahibi Konu Sahibi forga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

forga

Ziyaretçi
İnternetten baktım vallahi şiştim, bi ton marka ve çeşit var. Hangisi iyi sizce kızlar. Kullananlar varsa hangisini tavsiye ederseniz ya da şu markayı asla alma dersiniz.
Arzum, simbo ucuz ama çin malı diye korkuyorum, kaliteleri nasıl
Yorumlarınızı Bekliyorum

canım küçük ev aletlerinde ben tefalden başkasına güvenmiyorum.paraya kıy yıllarca kullan.

arzum çaycı kullanıyorum çok iyi hiç bir sorunu yok

ben de arzum çaycı kullanıyorum hatta annem dee
ama çelik olanından

Arkadaşlar yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum. Hem kettle hem çaydanlık olarak kullanılabilen dayanıklı akıtma yapmayan altı çelik bi ürün arıyorum, tavsiyelerinize devam ederseniz sevinirim. Felix ve simbo kullanınız varmı ya da korkmaz onlar için ne söylersiniz

bende arzum çaycı kullanıyorum çok memnunum canım

aynı dertten bende muzdaribim kullandığım çay makinesine ablam el koyunca bende başka bir marka alayım diye geniş çaplı bir araştırma yaptım belki yardımım dokunur henüz karar veremedim ama
tefal inox çay makinesi yani altı çelik olan favorilerimdendi ama yan yana olan tüm çay makinelerinde olduğu gibi onunda altını ancak düğmeye basınca ısıtıp sıcak tutabiliyorsunuz (üst üste olan modellerde çayı demlediğimiz zaman altı devamlı kaynar) tefalde bu durumun daha iyi olduğunu en azından çayın kararmadığını söylüyor
istediğim model sade ve şık olucak o yüzden korkmazın çaytez modelide hoşuma gitti nette baktım altı çelik üstü beyaz porselen tam da niye böyle bir ürün piyasada yok derken buldum çünkü daha önce kullandığım çay makinesinin demliği de porselendi ve keyifli çay içiliyordu bu model hoştu ama mağazada gidip gördüm tefalin yanında ufacık geldi
korkmaz alırsam nette 86 mağazada 100 vericem
tefal nette de mağazada da aynı 179.90
umarım kafanı karıştırmamışımdır

İnternetten baktım vallahi şiştim, bi ton marka ve çeşit var. Hangisi iyi sizce kızlar. Kullananlar varsa hangisini tavsiye ederseniz ya da şu markayı asla alma dersiniz.
Arzum, simbo ucuz ama çin malı diye korkuyorum, kaliteleri nasıl
Yorumlarınızı Bekliyorum

sakın simbo alma cok kotu,, 3-4 ay icinde sagdan solda su kacırmaya baslıyo,,
ben 1 senedir arcelik kullanıyorum memnunum

Yardımlarınız için teşekkürler kızlar, korkmaz aldım en azından türk malı diye. Şimdilik memnunum bakalıma.s.
ama tüpteki gibi kaynar olmuyo ya ben kaynar severim çayı:dilcikar:

Arçelık kullanıyorum tavsiye ederim

sakın simbo alma cok kotu,, 3-4 ay icinde sagdan solda su kacırmaya baslıyo,,
ben 1 senedir arcelik kullanıyorum memnunum

Yardımlarınız için teşekkürler kızlar, korkmaz aldım en azından türk malı diye. Şimdilik memnunum bakalıma.s.

Bende Kendime ve Kayınvalideme Arçelik aldım İnanılmaz memnunum..Şiddet ile tavsiye ederdim canım ama almışsın bile
Güle güle kullan:1closedeyes:

güle güle kullan canım
korkmazın hangi modelini aldın acaba öğrenebilir miyim?semaver olanlarıda var ama
bende altı çelik üstü beyaz porselen olan çaytez modelini almayı düşünüyorum :uhm:

arzumun cın malı oldugunu nereden ogrendın
zıra hem kendı hem de annemın evınde memnunıyetle kullanıyoruz

Toprak ve barzey teşekkürler kızlara.s.
Minik kalimero, ürünlerinin kutularının altınabakarsan made in P.R.C. yazar.
geçen sene robotunu aldım, 1 ayda dağıldı ondan soğudum o arzum markasından sonra gittim mulinex aldım robot, oda çin malı ama bi şikayetim olmadı ondan.
toprak benimki çaytez galiba altı üstü çelik, bi kahvaltı seti varya korkmazın ordaki çaydanlık, porselen almayı bende düşündüm sonra eşimin çok sakar olduğu aklıma geldi çelik aldım
kaydirigubbakcemile3

forgacım evet baktım şimdi seninki siyah çaytez altı üstü çelik çok hoş bir model
bende aynı modelin üstü porselen beyaz olanından düşünüyorum bide bişey merak ettim demliğin altı devamlı sıcak mı duruyor yoksa ketıl gibi (tefallerde olduğu gibi) düğmeye basıp arada ısıtmak mı lazım çayı bardaklara dökerken damlatıyor mu (arzumda böyle bir sorun varmış)
bu hafta sonu bende alıcam canım çayda karartma yapmaz inşallah

Evet toprak sıcak duruyor ama düğmeye basmıyorsun, belli bi ısıya düşünce kendi tekrar kaynayıp tekrar duruyor sıcaklığı hep 85 derecede tutuyormuş öyle yazıyor klavuzunda. Bi de 2 kişiyseniz iyi ama misafir gelince 2 posta çay demlemek gerekebilir ama yinede çok pratik. Ayrıca tüpteki kaynar hali kadar sıcak olmuyor, yani çok sıcak çay sevenler uygun değil, şimdilik akıtma falan yapmadı, çeliği kaliteli görünüyor, sadece demliğin altına su buharı yapışıyor ya o yüzünden damlıyor o da her çaydanlıkta olan bişey su buharı. Çayıda karartmıyor çünkü tüpde ki gibi sürekli kaynatmıyor, çay çok daha geç bayatlıyor gibi geldi bana
sanırım porselende daha lezzetli olur çay ama ısı düşermi porselen olduğu için bilmiyorum onu porselen kullananlar sormak lazım
Şimdiden güle güle kullan canım, canım çay çekti yakaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim çok teşekkür ederim :1hug: tefal mi korkmaz mı derken sayende kararımı verdim :teytey:
benimde canım çay çekti şimdi bize afiyet olsun o zaman :dance:

bence en iyisi markalı ve pahalı olanıdır,,bir ata sözü var ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye,,sanıyorum bu söz her şeyi açıklıyor,ha bide istisnalar kaideyi bozmaz......

Back
X