• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım! Hangi Çay Makinesi Daha İyi

• Konu Sahibi Konu Sahibi forga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 yıldan beri beko nun çay makinesini kullanıyorum demlik kısmı porselen çokta memnunum ucuz markalı şeyler alma derim...

Bende yavaş yavaş çeyize geçmeye basladım gecen bı akrabamızda arçeliğin çaycısını gordum resmınıde koyduğum üzre çok hoşuma giitti altta su aynatılan bölümde mavı bır ısık var cok farklı bısey olmus cok hoş duruyor malum değişiklik arayanlara

3887.bmp

Bende yavaş yavaş çeyize geçmeye basladım gecen bı akrabamızda arçeliğin çaycısını gordum resmınıde koyduğum üzre çok hoşuma giitti altta su aynatılan bölümde mavı bır ısık var cok farklı bısey olmus cok hoş duruyor malum değişiklik arayanlara

3887.bmp

kardeşime ev hediyesi olarak resimdeki renk olanı aldım ben de kırmızısı var kullanıyorum ve çoook memnunuz çok hatta kardeşim ne zaman gitsek hep teşekkür edip överde över şöyle iyiymiş böyle güzelmiş diye zemuszemus tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Arçelik inox..
Plastik gibi olanlarından değil yani,çelik olan.
Kesinlikle tavsiye ederim.

homend kullanıyorum çok çok memnunum konuşan çaycı diye geçiyor daha önce arzum aldım bozulunca iflah olmuyor ardından arçelik kullandım çok ağır altı ama iyidir 3 yıl kullandım
şimdi homend kullanıyorum çok memnunum özellikleri çok iyi 3 ayarı var mama bitki çayı çay demleme özelliği çok beğendim 139 liraya aldım

3887.bmp

canım ondan aldım çok güzel evet ama ağır alt kısmı
homende bak derim ben

4 senedir korkmaz altı üstü çelik olanı kullanıyorum ve bunu aldığımdan beri bi kere bi ocakta çay yapmadım, her gün çay demlenir bizde bazen bi kaç kere, gayet güzel

Hem çay hemde kahve yapabilen bir makine var markası ınventum ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

Ben arçelik kullanıyorum çelik olanını hem kettle hem cayci olarak. Gayet memnunum hiç akıtmiyo tavsiye ederim.

tefal ya da hommend derim ben :31:

ben bir yıldır homend kullanıyorum ilk aldığımda çok tereddütlüydüm.ama şimdi iyiki almışım diorum.kettle, kahve makinası ve tost makinesinide aldım herkese tavsiye ederim. $royaltea1701.webp

Back
X