Ara ara adet olcak gibi sizliyo canım ama bakıyorum yok belirti yok şimdilik bakalım canım olmazsa yarın sabah gidicem kan vermeye inşallah vardirSağol kuzum bnm valla zaten hicbise ymk istemiyo öyle böyle geçiyor iste olmdn dimi sen hasta cnm belirtin falan varmı bişe
Ayy hadi insallh Olmucaksin cnm inş var cnm yaa adet ağrısı gibi Ağrı'da oluyor normlde başlarda çok.ins güzel hberler ver cnm bana olmazsan yarn sabahtan git cnm 10bucuga kadar gitmiş olAra ara adet olcak gibi sizliyo canım ama bakıyorum yok belirti yok şimdilik bakalım canım olmazsa yarın sabah gidicem kan vermeye inşallah vardir
Gidicem canım sabahtan veririm öğleden sonra çıkar zatenAyy hadi insallh Olmucaksin cnm inş var cnm yaa adet ağrısı gibi Ağrı'da oluyor normlde başlarda çok.ins güzel hberler ver cnm bana olmazsan yarn sabahtan git cnm 10bucuga kadar gitmiş ol
Aynen cnm hyrlisi olan ins hber verrsin banaGidicem canım sabahtan veririm öğleden sonra çıkar zaten
Tamam veririm canım da biraz canım sıkıldı eşim istemiyo gibime geldi borcumuz var bi sürü şey alincak falan dedi erken daha dedi canım sıkıldı birazAynen cnm hyrlisi olan ins hber verrsin bana
Cnm bebk gelince rizkiyla gelir tek dert o olsun ya sen eşine destek ol istemiyo değildir biran baba olma korkusu sarmistr bnce erkekler tırsıyor birazbaba olmaktan yoksa niye istemesin cnmnsikma.canini sen bizimde borcumuz vardı valla kizima hamile kaldigimda ama tam 7.ayimda hamileliğimin eşimin işleri bı açıldı ev bile aldık düşün Allah'ın herşeyin hayırlısıni versin sen dusunme.oylee eşine destek ol bebk gelsinde bı pantolon bi badiylede büyür cnm sıkma cniniTamam veririm canım da biraz canım sıkıldı eşim istemiyo gibime geldi borcumuz var bi sürü şey alincak falan dedi erken daha dedi canım sıkıldı biraz
Öncesinde gece yattigimizda biseyler konsuuruz hep şey demişti benim ne zaman çocuğum olcak acaba diye söyledim mi sana bilmiyorum geçen gün de dedi iste erken daha ne zaman olursa o zaman olur dedi istiyo mu istemiyo mu bilmiyorum ama ilk başlarda çok şey yaptım var mi var gibi dedim onun istediği bi isim vardı onunla falan sesleniyodu olmazsa kötü olurum diye mi şey yapmiyo yoksa gerçekten istemiyo mi bilmiyorumCnm bebk gelince rizkiyla gelir tek dert o olsun ya sen eşine destek ol istemiyo değildir biran baba olma korkusu sarmistr bnce erkekler tırsıyor birazbaba olmaktan yoksa niye istemesin cnmnsikma.canini sen bizimde borcumuz vardı valla kizima hamile kaldigimda ama tam 7.ayimda hamileliğimin eşimin işleri bı açıldı ev bile aldık düşün Allah'ın herşeyin hayırlısıni versin sen dusunme.oylee eşine destek ol bebk gelsinde bı pantolon bi badiylede büyür cnm sıkma cnini
Yok cnm gerçekten istemiyir değildir istiyodr yoksa yapmaz yani istemiyom der sonuçta herşey onlara bagli birazda sen olumsuz düşünme belki olmazsa sen üzülme diye diyordr cnmÖncesinde gece yattigimizda biseyler konsuuruz hep şey demişti benim ne zaman çocuğum olcak acaba diye söyledim mi sana bilmiyorum geçen gün de dedi iste erken daha ne zaman olursa o zaman olur dedi istiyo mu istemiyo mu bilmiyorum ama ilk başlarda çok şey yaptım var mi var gibi dedim onun istediği bi isim vardı onunla falan sesleniyodu olmazsa kötü olurum diye mi şey yapmiyo yoksa gerçekten istemiyo mi bilmiyorum
Ne bilim canım ya öyle diyince bozuldum biraz iste napimYok cnm gerçekten istemiyir değildir istiyodr yoksa yapmaz yani istemiyom der sonuçta herşey onlara bagli birazda sen olumsuz düşünme belki olmazsa sen üzülme diye diyordr cnm
Sıkma canını cnm nekadar istyon sen onu düşün ins hayırlısı olsunNe bilim canım ya öyle diyince bozuldum biraz iste napim
Sıkma canını cnm nekadar istyon sen onu düşün ins hayırlısı olsunNe bilim canım ya öyle diyince bozuldum biraz iste napim
Günaydın canımSıkma canını cnm nekadar istyon sen onu düşün ins hayırlısı olsun
Günaydın cnm naptın gttinmi kan verdinmi cnnGünaydın canım
Gittim canım öğleden sonra belli olcakGünaydın cnm naptın gttinmi kan verdinmi cnn
Ayyy hadi hayırlısı ins canim güzel hberler bekliyrmGittim canım öğleden sonra belli olcak
Inşallah canım benim acımdan iyi olcak da varsa eşime söyleyince ne tepki vercek merak ediyorumAyyy hadi hayırlısı ins canim güzel hberler bekliyrm
Bence var cnm aynen yüzüne söyleyince tepkisini görürsün hem sevinir oda cnm napicakki olsun da yeterki bebk evin meyvesi yaaInşallah canım benim acımdan iyi olcak da varsa eşime söyleyince ne tepki vercek merak ediyorum
Inşallah dediğin gibi olur canım bu arada e nabıza giremiyorum ya sonuca bakmak için hata veriyo sürekli ordan bakarım demiştim ama giremiyorum bi daha da sağlık ocağına çıkmak istemedim ama bakamazsam mecbur gidicem çok da yokuş ya maskeyle çok zor oluyo benim içinBence var cnm aynen yüzüne söyleyince tepkisini görürsün hem sevinir oda cnm napicakki olsun da yeterki bebk evin meyvesi yaa
Güncelle cnm e nabizi .belki olur öyle ben şimdi denedim giriyor benimki ama.napican cnm giremeSen de gtcen mecbur.insallah hayirli haberlerle gel kuzum.Inşallah dediğin gibi olur canım bu arada e nabıza giremiyorum ya sonuca bakmak için hata veriyo sürekli ordan bakarım demiştim ama giremiyorum bi daha da sağlık ocağına çıkmak istemedim ama bakamazsam mecbur gidicem çok da yokuş ya maskeyle çok zor oluyo benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?