Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Canim nasılsın sesin soluğun çıkmıyo bebiş nasıl iyi misin
Cnm benim iyiyim çok şükür yaa nolsun işte şimdilik pek bişey hissetmiyrm zaten cnm ama ara ara kasıklarıma sancı giriyor okadar cnm.sen nasılsın yapicanmi test aklimdasnn cnm

Cnm benim iyiyim çok şükür yaa nolsun işte şimdilik pek bişey hissetmiyrm zaten cnm ama ara ara kasıklarıma sancı giriyor okadar cnm.sen nasılsın yapicanmi test aklimdasnn cnm
Bilmiyorum valla canım basım catliyo ama baş dönmesi var biraz oructan sanırım bugün bütün gün boyleydi

Oruç yüzünden olabilir mi?

Kızlar hepinize selamlar
Bende 1 yılı aşkındır istiyorum bebek hiç hamile kalamadım henüz
2 gündür ateş basıyor bu belirti mi acaba
Korkıyorum acaba korona mu oldum diye ayaklarım yüzüm yanıyır bi süre sonra geçiyor

Özellikle sabahları ve geceleri
Yaşayan varmu aranızda

Dün ilaç içtim gece agridan duramadım canim
Günaydın cnm ya ilaç neden iciyon cnm ya ya hamileysen sen bugün bı test yap bak ben sana diyim ona göre hareket edersin cnm Allah korusun hamileysen falanda ilaç içilmez öyle

Günaydın cnm ya ilaç neden iciyon cnm ya ya hamileysen sen bugün bı test yap bak ben sana diyim ona göre hareket edersin cnm Allah korusun hamileysen falanda ilaç içilmez öyle
Canim bas ağrısından duramadım ki çok agriyodu daha erken yoktur canım bence 29 unda olcam o zamana kadar bekleyelim

Canim bas ağrısından duramadım ki çok agriyodu daha erken yoktur canım bence 29 unda olcam o zamana kadar bekleyelim
Belki geçen aydan olmussundr cnm üstüne görmüşsündr yani oyuzden dedim ben sen bilirsin cnm hayırlısı olsun öyleyse inşallah

Belki geçen aydan olmussundr cnm üstüne görmüşsündr yani oyuzden dedim ben sen bilirsin cnm hayırlısı olsun öyleyse inşallah
Canim negatif olcak gene ven uzulcem o yüzden korkuyorum yani dün akşam eşimle de konuştuk yattık basım catliyo dedim basım donuyo agriyo bi sıcak basiyo birden onunla beraber hafif mide bulantısı oliyo ay hamile misin dedi bende olabilir mi ki acaba falan dedim ama yok bence

Ozamn bekle.cnm uzulmeni.istemem tabiki ama belkide sevincen cnm bunu yapmadan bilemezsin ama.olmaSa bekle.dedgin gibi hem varsada zamnda geçmiş olur büyümüş olur bebisn ins vardr cnm üzme kendini sen çok yorma da öyleyse bayramdan sonra yap ozamn test cnm.insan umutlaniyr her seferinde tabi cnmn anliyrm seni ama.yapmadan da bilemiyoz işte noldu günü hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ah sevincegimi bilsem yapmaz miyim hiç sende mutlu haver almayı bekliyosn bende canım ama yapmak da istiyorum icimde bisey var yapmami söylüyo kafam karışık yani eşime söylerim olmazsa alırsa ona aldiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…