Cnm benim iyiyim çok şükür yaa nolsun işte şimdilik pek bişey hissetmiyrm zaten cnm ama ara ara kasıklarıma sancı giriyor okadar cnm.sen nasılsın yapicanmi test aklimdasnn cnmCanim nasılsın sesin soluğun çıkmıyo bebiş nasıl iyi misin
Bilmiyorum valla canım basım catliyo ama baş dönmesi var biraz oructan sanırım bugün bütün gün boyleydiCnm benim iyiyim çok şükür yaa nolsun işte şimdilik pek bişey hissetmiyrm zaten cnm ama ara ara kasıklarıma sancı giriyor okadar cnm.sen nasılsın yapicanmi test aklimdasnn cnm
Ya cnm sen bı test var ya valla içimiz rahtlasin bı bnce ihtimal var vallaBilmiyorum valla canım basım catliyo ama baş dönmesi var biraz oructan sanırım bugün bütün gün boyleydi
Oruç yüzünden olabilir mi?Selam kızlar ben birşey sormak istiyorum sizlere sabahtan beri bitmek bilmeyen baş ağrım var gözlerim karariyo aniden kalkınca başım dönüyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar böyle eyler yaşayıp.hamile oldgunu öğrenen varmı aramızda
Oruçtan olsa her tuttuğunda olurdu cnm valla bence sen yarn al bı testBilmiyorum valla canım basım catliyo ama baş dönmesi var biraz oructan sanırım bugün bütün gün boyleydi
Olamaz cnm çünkü ben bu mesajı yazali baya oldu tarihine bakarsanızOruç yüzünden olabilir mi?
O zaman artık biliyorsundurOlamaz cnm çünkü ben bu mesajı yazali baya oldu tarihine bakarsanız
Evet cnm çok şükür hamileyimO zaman artık biliyorsundurhamile misin?
Ben emin değilim canım bakalımYa cnm sen bı test var ya valla içimiz rahtlasin bı bnce ihtimal var valla
Allah analı babalı büyütsün inşallahEvet cnm çok şükür hamileyim
Amin canım.cok.sagolAllah analı babalı büyütsün inşallah
Sen test yap cnm ona gor en azından varsa ona göre hareket edersin inş vardr Allah gönlümüze göre versin hepimizin insallahhBen emin değilim canım bakalım
Dün ilaç içtim gece agridan duramadım canimSen test yap cnm ona gor en azından varsa ona göre hareket edersin inş vardr Allah gönlümüze göre versin hepimizin insallahh
Günaydın cnm ya ilaç neden iciyon cnm ya ya hamileysen sen bugün bı test yap bak ben sana diyim ona göre hareket edersin cnm Allah korusun hamileysen falanda ilaç içilmez öyleDün ilaç içtim gece agridan duramadım canim
Canim bas ağrısından duramadım ki çok agriyodu daha erken yoktur canım bence 29 unda olcam o zamana kadar bekleyelimGünaydın cnm ya ilaç neden iciyon cnm ya ya hamileysen sen bugün bı test yap bak ben sana diyim ona göre hareket edersin cnm Allah korusun hamileysen falanda ilaç içilmez öyle
Belki geçen aydan olmussundr cnm üstüne görmüşsündr yani oyuzden dedim ben sen bilirsin cnm hayırlısı olsun öyleyse inşallahCanim bas ağrısından duramadım ki çok agriyodu daha erken yoktur canım bence 29 unda olcam o zamana kadar bekleyelim
Canim negatif olcak gene ven uzulcem o yüzden korkuyorum yani dün akşam eşimle de konuştuk yattık basım catliyo dedim basım donuyo agriyo bi sıcak basiyo birden onunla beraber hafif mide bulantısı oliyo ay hamile misin dedi bende olabilir mi ki acaba falan dedim ama yok benceBelki geçen aydan olmussundr cnm üstüne görmüşsündr yani oyuzden dedim ben sen bilirsin cnm hayırlısı olsun öyleyse inşallah
Ozamn bekle.cnm uzulmeni.istemem tabiki ama belkide sevincen cnm bunu yapmadan bilemezsin ama.olmaSa bekle.dedgin gibi hem varsada zamnda geçmiş olur büyümüş olur bebisn ins vardr cnm üzme kendini sen çok yorma da öyleyse bayramdan sonra yap ozamn test cnm.insan umutlaniyr her seferinde tabi cnmn anliyrm seni ama.yapmadan da bilemiyoz işte noldu günü hakkında hayırlısı olsun inşallahCanim negatif olcak gene ven uzulcem o yüzden korkuyorum yani dün akşam eşimle de konuştuk yattık basım catliyo dedim basım donuyo agriyo bi sıcak basiyo birden onunla beraber hafif mide bulantısı oliyo ay hamile misin dedi bende olabilir mi ki acaba falan dedim ama yok bence
Ah sevincegimi bilsem yapmaz miyim hiç sende mutlu haver almayı bekliyosn bende canım ama yapmak da istiyorum icimde bisey var yapmami söylüyo kafam karışık yani eşime söylerim olmazsa alırsa ona aldiririmOzamn bekle.cnm uzulmeni.istemem tabiki ama belkide sevincen cnm bunu yapmadan bilemezsin ama.olmaSa bekle.dedgin gibi hem varsada zamnda geçmiş olur büyümüş olur bebisn ins vardr cnm üzme kendini sen çok yorma da öyleyse bayramdan sonra yap ozamn test cnm.insan umutlaniyr her seferinde tabi cnmn anliyrm seni ama.yapmadan da bilemiyoz işte noldu günü hakkında hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?