Ahh günler ne çabuk geçiyo bnimde bayramda zaten Bayramda olcam bayrami bayram gibi geçiremiyoruz bari mutlu bir haber alalim. CnmDaha 15 gün var canım çok daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh günler ne çabuk geçiyo bnimde bayramda zaten Bayramda olcam bayrami bayram gibi geçiremiyoruz bari mutlu bir haber alalim. CnmDaha 15 gün var canım çok daha
O çizgi neden cıkti acaba garipMerhaba canim. Evet yaptim sonuc negatif.
erken testte yaptim bu sabahta ayni sekilde negatif cikti. 2 gün gecikmem var hic böyle olmazdi ama birsey olsaydi cikardi diye düsünüyorum. Test 6 gün önce cikariyormus.. bilmiyorum ki
Cuma günü alırım olmazsa canımAynen htrliyrm cnm senin değişik oldu bu ay cnm belkide hamilesin bellimi olur cnm yaa bidaha test yapsana cnm olmazsa çıkar zaten kesin
Ahh günler ne çabuk geçiyo bnimde bayramda zaten Bayramda olcam bayrami bayram gibi geçiremiyoruz bari mutlu bir haber alalim. Cnm
[/QUOTE
Senin kaç gün var canım ah nerde çabuk geciyo hiçte gecmiyo vallaAhh günler ne çabuk geçiyo bnimde bayramda zaten Bayramda olcam bayrami bayram gibi geçiremiyoruz bari mutlu bir haber alalim. Cnm![]()
Geçmiyo şu anlamda geçiyo sanki daha yeni birbirimize diyorduk şu kadar günüm var valla cnm bnimde 11 gün cnm her ay bi gün erken oluyorum bu ayda öyle hesapladım bi gün one atiyo yaniSenin kaç gün var canım ah nerde çabuk geciyo hiçte gecmiyo valla
Aynen öyle canım anlıyamadım. Test bozuktu büyük ihtimalle. Ondan sonra yaptığım bütün testler negatif çıktı. Hala bi şansım olabilirmi bilmiyorum çübkü hala adet olmadımO çizgi neden cıkti acaba garip
Olur neden olmasın bnde şaşirdim adet olana kadar şansın varAynen öyle canım anlıyamadım. Test bozuktu büyük ihtimalle. Ondan sonra yaptığım bütün testler negatif çıktı. Hala bi şansım olabilirmi bilmiyorum çübkü hala adet olmadım
Olur neden olmasın bnde şaşirdim adet olana kadar şansın var
Bnim adete daha var cnm bayramda olacağimbilmiyorumki kullandıgım testler hep hassas olanlardı. Erken sonuç verenlerdi buna rağmen negatif çıktı. Umarım öyledir.
Sende durum nasıl?
Hayırlısıyla inşallan gönlünce olurBnş
Bnim adete daha var cnm bayramda olacağim
Aynen al yap cnm belki de yerleşme oldu ozamn cnm anlamdm sen de ins oyledr cnmCuma günü alırım olmazsa canım
Sen benden sonra olmadin mi canım neden o kadar az sen 1 ayda olmuyosun o zamanGeçmiyo şu anlamda geçiyo sanki daha yeni birbirimize diyorduk şu kadar günüm var valla cnm bnimde 11 gün cnm her ay bi gün erken oluyorum bu ayda öyle hesapladım bi gün one atiyo yani
Kendi kendime kuruntu yapıyorum belkide olsa ilk baş çıkardı heralde yokturAynen al yap cnm belki de yerleşme oldu ozamn cnm anlamdm sen de ins oyledr cnm
He bn senden sonra oldum ama sen dedin bn üç gün erken olmuşum Cnm bn gecen ayki döngüm 26 idi ondan öncede 27idi bu ay 25. Günde olucam heralde bnim tarih bi gün hep oynuyoSen benden sonra olmadin mi canım neden o kadar az sen 1 ayda olmuyosun o zaman
Doğru sen tam ayda olmuyodun benim bir ay normalde ama bu ay erken oldu en fazla bi gun oynardi 3 gun once oldum bu ay gene 29 u gösteriyo ama ne zaman olur kestiremiyorimHe bn senden sonra oldum ama sen dedin bn üç gün erken olmuşum Cnm bn gecen ayki döngüm 26 idi ondan öncede 27idi bu ay 25. Günde olucam heralde bnim tarih bi gün hep oynuyo
Olur cnm illa her ay ayni gun olmuyor insan ama diyolar erken olmak iyimişDoğru sen tam ayda olmuyodun benim bir ay normalde ama bu ay erken oldu en fazla bi gun oynardi 3 gun once oldum bu ay gene 29 u gösteriyo ama ne zaman olur kestiremiyorim
Ben iyice karıştım artık gün konusunda ne zaman olcağı belli olmuyo artıkOlur cnm illa her ay ayni gun olmuyor insan ama diyolar erken olmak iyimiş
Cnm geç döllenme olursa cikmayabilir ama bak benimki 1aysonra çıktı nerdeyseKendi kendime kuruntu yapıyorum belkide olsa ilk baş çıkardı heralde yoktur
Varsa adet olmam zaten boşver canım yokturCnm geç döllenme olursa cikmayabilir ama bak benimki 1aysonra çıktı nerdeyse
Canim nasılsın sesin soluğun çıkmıyo bebiş nasıl iyi misinCnm geç döllenme olursa cikmayabilir ama bak benimki 1aysonra çıktı nerdeyse