Olsn cnm nolucak seninkini de mersk.ediyoz zatenUyku sersemiyle bna yazmiz sandım ay allahim
Diğeriyle beraber atsana cnm biSızce çatlamişmi yumurtlama devammi kafam karişti ortası bişey olmuş
Ne fark eder ki canımUyku sersemiyle bna yazmiz sandım ay allahim
Inşallah canım kafamda yok şu an hayırlısı olsunVeririm cnm tabi inşallah bakalım.ne olucak sonuç Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda sizde hamile kalın aminnn
Valla ben anlamıyorum bilmiyorum yaniSızce çatlamişmi yumurtlama devammi kafam karişti ortası bişey olmuş
Normal de pikken daha koyu bekliyoruz ama sizin ki evet bi sonrakinde acilmis. Catlama baslamis. Oruc musunuz bilmiyorum seneme yapabilirsinizBuydu yumurtlamanin ilk ani
Orucum cnm nasıl denemeNormal de pikken daha koyu bekliyoruz ama sizin ki evet bi sonrakinde acilmis. Catlama baslamis. Oruc musunuz bilmiyorum seneme yapabilirsiniz
He şimdi anladım cnm bnde diyom nasıl denemdeOyleyse iftarda bi test daha yapin. Insallah cok silinmeden iliski olur bugun
Cnm o ara su içmiş olucam sorun olurmuOyleyse iftarda bi test daha yapin. Insallah cok silinmeden iliski olur bugun
Iftardan once yap test. Orucu acmadan. Ona bakalim teste devam etmek gerekirse iftarda sadece yarim bardak su icersin. Corba falan icmezsinCnm o ara su içmiş olucam sorun olurmu
Canım sonuçlar ne cıktı ne dedi doktorOlsn cnm nolucak seninkini de mersk.ediyoz zaten
Ayy cnm benim.valla anca kendime geldim çok.yoruldum iyi çıktı çok şükür 5haflaikmis bebegm 2hafta sonra tekrar gidicm cnmCanım sonuçlar ne cıktı ne dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?