Doktor bisey demedi canım ic diye bende almadımKötü bişe değildir cnmnya Allah'ın izniyle bu ay olucak belkide cnm vücut kendini hazrliyor yani sen folik asit iciyormusun cnm sorcam hep unutyrm icmiyrsan al iç oncden içmek gerekliymiş
Valla cnm kim hamilelik düşünüyorsa 3ay inceden içmeye başlamasi laizm.dedi banada doktor bende almamstm şimdi iciyrm tabi de sen kendin eczanede de alabilirsin cnm reçeteyle almayan da var ben çok gördüm burda dqDoktor bisey demedi canım ic diye bende almadım
Ayn n cnm takip et hergun aynı saatte yap koyulasmaya başlayınca 3satte bu yaparsınKızlar ilk testim bu çok sılık değil koyu çıktı yani bi kaç güne yumurtlama olur diye duşunuyorum
Aldırırım o zaman canım madem oyleValla cnm kim hamilelik düşünüyorsa 3ay inceden içmeye başlamasi laizm.dedi banada doktor bende almamstm şimdi iciyrm tabi de sen kendin eczanede de alabilirsin cnm reçeteyle almayan da var ben çok gördüm burda dq
Hadi gözün aydın cnm değerlendir hemen siliklesmeye başlayınca çatlıyor demek önümüzde 3gunu degerlendr derim benYumurtlamaa
TM cnm çok sağol bugün çok mutluyum eşimle kizimin doğum gunu aynı gün onura kutlicam sıpriz yani bugün baya mutluyumHadi gözün aydın cnm değerlendir hemen siliklesmeye başlayınca çatlıyor demek önümüzde 3gunu degerlendr derim ben
Ohh ne güzel cnm bnm insallaj tutunur bebişin sana da hayırlısı olsun cnm iyiki dogmuslar cnmTM cnm çok sağol bugün çok mutluyum eşimle kizimin doğum gunu aynı gün onura kutlicam sıpriz yani bugün baya mutluyum
Sağol aşkim sen gittinmi doktoraOhh ne güzel cnm bnm insallaj tutunur bebişin sana da hayırlısı olsun cnm iyiki dogmuslar cnm
KizAldırırım o zaman canım madem oyle
Bu testleri almayani dovuyolaKizNlykkl bak sana ne dıcem hani biz hep akintiya bakiyoz ya diyoz akintim geldi yumurtlamami sende dedin bn akinti günlerimi takip ediyorum zaten o ara ilişki oluyo akintiya bakmiyor cnm benim şuan yumurtlama akintim yok ama yumurtladım açıl sende bidahaki aya aliyosun
Yarın gidiyrm cnm 3te gidicm.insallahSağol aşkim sen gittinmi doktora
İyi haber etYarın gidiyrm cnm 3te gidicm.insallah
Ben tahmin ediyorum canım zaten ona bakmıyorum gene de değerlendirebilirim günleri degerlendiriyorumKizNlykkl bak sana ne dıcem hani biz hep akintiya bakiyoz ya diyoz akintim geldi yumurtlamami sende dedin bn akinti günlerimi takip ediyorum zaten o ara ilişki oluyo akintiya bakmiyor cnm benim şuan yumurtlama akintim yok ama yumurtladım açıl sende bidahaki aya aliyosun
Bi dahaki aya alcam kesinnBu testleri almayani dovuyola
Ay hadi inşallah bize de haber et canım güzel haberleri verde rahatlim bekliyorum merakla canimmYarın gidiyrm cnm 3te gidicm.insallah
Bakalim bekleyip gorcezAy hadi inşallah bize de haber et canım güzel haberleri verde rahatlim bekliyorum merakla canimm
Veririm cnm tabi inşallah bakalım.ne olucak sonuç Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda sizde hamile kalın aminnnAy hadi inşallah bize de haber et canım güzel haberleri verde rahatlim bekliyorum merakla canimm
Uyku sersemiyle bna yazmiz sandım ay allahimVeririm cnm tabi inşallah bakalım.ne olucak sonuç Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda sizde hamile kalın aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?