• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Kızlar bu 1 gün geçmiş adetimden sonra yaptıgım testim. Değerlendirirmisiniz.
11 Mayısda olmam gerekiyodu. Bu testteki çizgide doğru yerde değil diyo çevrem o yüzden kafam cok karışık. Test bozuk olabilir diyolar.
belirtilerim ise Adete benziyor çok aşırı farklı birşey hissedemiyorum psikolojik olarak karmakarışık hissediyorum

Eklentiler

• 4E19B0F1-4F8E-43BE-94E5-0532D32B018D.webp
    4E19B0F1-4F8E-43BE-94E5-0532D32B018D.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 26
  • D5C60781-B123-4519-8B40-E7C7557EFAAC.webp
    D5C60781-B123-4519-8B40-E7C7557EFAAC.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar bu 1 gün geçmiş adetimden sonra yaptıgım testim. Değerlendirirmisiniz.
11 Mayısda olmam gerekiyodu. Bu testteki çizgide doğru yerde değil diyo çevrem o yüzden kafam cok karışık. Test bozuk olabilir diyolar.
belirtilerim ise Adete benziyor çok aşırı farklı birşey hissedemiyorum psikolojik olarak karmakarışık hissediyorum
Cnm gebelik belirtileri de adete benziyor bana var gibi geldi içindeki kaymış biraz ama istersen bikac gün sinra tekrarla cnm varsa çıkar zaten inş vardır cnm

Cnm gebelik belirtileri de adete benziyor bana var gibi geldi içindeki kaymış biraz ama istersen bikac gün sinra tekrarla cnm varsa çıkar zaten inş vardır cnm
Evet canım belirtiler benziyo ayırt edemiyor insan.
Benim göğsüm son bikaç gündür aşırı dolgun ve şiş aynı zamanda hssas ve agrıyor. Son bikaç gündür ara ara kısa süreli adet olucakmışım gibi oluyorum ama anında geçiyor. Dizlerimde hafif sızılar ve ayaklarımda bugün başladı. Ağrı değil ama dizim boşaldı deriz ya o tarz bi his var.
Yarın ilk idrarla tekrar test yapacağım umarım doğru sonucu alırım

Benim göğsüm son bikaç gündür aşırı dolgun ve şiş aynı zamanda hssas ve agrıyor. Son bikaç gündür ara ara kısa süreli adet olucakmışım gibi oluyorum ama anında geçiyor. Dizlerimde hafif sızılar ve ayaklarımda bugün başladı. Ağrı değil ama dizim boşaldı deriz ya o tarz bi his var.
Zaten ilk göğüslerde hissediliyor cnm benim.ins vardr cnm yarn yapınca hber et burdan da hayırlı haberler ver insallah.burda ezanlar okunuyor dilerim Allah'ım hepimizin gönlündeki nasip etsin inşallah 🤲💜

Zaten ilk göğüslerde hissediliyor cnm benim.ins vardr cnm yarn yapınca hber et burdan da hayırlı haberler ver insallah.burda ezanlar okunuyor dilerim Allah'ım hepimizin gönlündeki nasip etsin inşallah 🤲💜
Amiin amiin inşallahh herkesn gönlündeki nasip eder hayırlısıyla isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder rabbim
Cevabın için çok teşekkür ederim canımö

canım bugün testi tekrarladım ve tam anlamıyla bi negatif gördüm.2 gün geçti oysa normalmi bilmiyorum çıkmazmıydı birşey olsa. Erken gebeliktesti mi almalıyım. O kesin çıkarırmı

canım bugün testi tekrarladım ve tam anlamıyla bi negatif gördüm.2 gün geçti oysa normalmi bilmiyorum çıkmazmıydı birşey olsa. Erken gebeliktesti mi almalıyım. O kesin çıkarırmı
Cnm Benim.adetim.15 gün geçmesine rağmen testte çıkmamıştı geç döllenme olmuş sanırım seninde öyleyse çıkmayabilir bence bikac gün daha bekle kendini iyice strese sokma ama sen bilirsin tabi erken gebelik testide çıkarıyor cnm onceden de istersen onu dene hakkında hayırlısı olsun inşallah canım cikmazsada üzülme vazgeçmek elbet vardr vakti zamanı cnm

İnşallah canım.amim.sen nasılsın ne durumlar cnm
Valla şimdiden gene şiştim canım karnımı bi görsen inmiyo bi türlü bide deli gibi reçel yiyorum şu an normalde yüzüne bakmam bütün reçelleri topladım bildiğin yiyorum onun dışında belirtilere bakmıyorum aramıyorum

Valla şimdiden gene şiştim canım karnımı bi görsen inmiyo bi türlü bide deli gibi reçel yiyorum şu an normalde yüzüne bakmam bütün reçelleri topladım bildiğin yiyorum onun dışında belirtilere bakmıyorum aramıyorum
Hadi yaaa cnm Allah Allah buda bı belirti valla cnm ya inş bu ay olur cnm yaa dualrim seninle bat ne zaman

Yaptinmi cnm test

Yaptinmi cnm test
Merhaba canim. Evet yaptim sonuc negatif.
erken testte yaptim bu sabahta ayni sekilde negatif cikti. 2 gün gecikmem var hic böyle olmazdi ama birsey olsaydi cikardi diye düsünüyorum. Test 6 gün önce cikariyormus.. bilmiyorum ki

Bu ay başında erken oldum kısa sürdü falan ya canım hep icimde bi şüphe kaldı biliyo musun
Aynen htrliyrm cnm senin değişik oldu bu ay cnm belkide hamilesin bellimi olur cnm yaa bidaha test yapsana cnm olmazsa çıkar zaten kesin

Back
X