• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Üçüncü ayim bu ayda olmicak gibi dörte gırıcem
Kuzum sen etiketlemedigin için beni bildirim gelmiyor bana oyuzden anca bakınca goruyrm oda geç oluyor kusura bakma oyuzden.dene tabi cnm bende hiç denemedim daha belki bende denerm inş hyirlisi olsun hakkımızda 3ay daha çok erken zaten cnm olur merak etme

Kuzum sen etiketlemedigin için beni bildirim gelmiyor bana oyuzden anca bakınca goruyrm oda geç oluyor kusura bakma oyuzden.dene tabi cnm bende hiç denemedim daha belki bende denerm inş hyirlisi olsun hakkımızda 3ay daha çok erken zaten cnm olur merak etme
nası yapicam etiketlenme işini

Beklemedeyim canım almadım test beklemek istedim biraz daha hayırlısı olsun sen oldun mu
İyi yaptn kuzum daha net çıkar sonuç inş vardr bnde olmadm daha ama olucam gibi valla persmbe doktora gidicm kötü bise çıkmasında bende de ins cnm oluyim artk

Ayyy canım benim ya benim.ickme.hep hamilesin gibi geliyor inş öyledir yavrm dualrim seninle
Canim az önce lavaboya gittim akintıyla karışık azcik açık kahve kan gördüm ama sildiğimde yoktu daha 3 gün var adete erken mi oluyorum desem ağrı yok normalde ağrı oliyo anlıyorum demiştim ya sana neden gelmiş olabilir sence

Canim az önce lavaboya gittim akintıyla karışık azcik açık kahve kan gördüm ama sildiğimde yoktu daha 3 gün var adete erken mi oluyorum desem ağrı yok normalde ağrı oliyo anlıyorum demiştim ya sana neden gelmiş olabilir sence
Canım hiç bilemedim ki neden öyle oldu ya adetmi Olcan acaba ya erkenden ya ama pekte sanmiyom kuzum normal bişe de olabilir dert etme eğer a bişeyse

Cnm bekle adetse gelir değilse yerleşme kanamasıda olabilir devami gelirse zaten adet olmussundur

Bnim eltim ilk çocuğunda resmen adet olmuş hatta yüzülmüş bu ayda olmadi diye sonda annesi zorlamiş senin göğüslerin şişmiş sen hamilesin git kan ver demiş sonra kanda öğrenmiş

2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.oncesinde aşırı baş ağrısı ve baş dönmesi oluyordu. Hatta namaz kılarken deprem oluyor sallaniyorum gibi hissediyordum.ardindan adetten 3 gun once leke gelince hamile olduğumu anladım.

2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.oncesinde aşırı baş ağrısı ve baş dönmesi oluyordu. Hatta namaz kılarken deprem oluyor sallaniyorum gibi hissediyordum.ardindan adetten 3 gun once leke gelince hamile olduğumu anladım.
Tebrik ederim kuzum Allah'ım sağ Saglim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere ins

Back
X