• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Bunları hamilelik var falan diye yazmıyorum canım sana neden olabilir diye yazıyorum hemde seninle paylaşmak için 10 gün falan olması lazım tam bilmiyorum ama şimdiden belirtiler başlar mi varsa bilemedim erken daha sanki
Çok erken cnm erken döllenme olduysa olabilir adetinin bitiminin başlarinda tuttuysa yani ama suan test içinde çok erken belirti içinde yani BM’de mayisin 1 i olacağim dıye erken diyorum sana unut Bn iki tane dogurdum oğlumda çok uyudum ama hamileliği ogrendıkten sonra uyumaya başladım yani bu işler yavaş yavaş oğlumda yazdi ve cook sıcakti kahvaltinin önünde bayilirdim inanin kahvalti yerde kalirdi mutfağa bile götüremezdim birden dörtte kadar yatardım kilimanin karşisında gözümü zorzor açardım yani şuan bnim için de çok erken

Çok erken cnm erken döllenme olduysa olabilir adetinin bitiminin başlarinda tuttuysa yani ama suan test içinde çok erken belirti içinde yani BM’de mayisin 1 i olacağim dıye erken diyorum sana unut Bn iki tane dogurdum oğlumda çok uyudum ama hamileliği ogrendıkten sonra uyumaya başladım yani bu işler yavaş yavaş oğlumda yazdi ve cook sıcakti kahvaltinin önünde bayilirdim inanin kahvalti yerde kalirdi mutfağa bile götüremezdim birden dörtte kadar yatardım kilimanin karşisında gözümü zorzor açardım yani şuan bnim için de çok erken
Benimde mayıs 1 geçen ayda fazla olmadım ben 2 gün sürdü devamında 1 kac gün damla damla geldi bi damla olcak şekilde Bende var demiyorum zaten ama olan şeyleri anlattım fikir almak paylaşmak için

Benimde mayıs 1 geçen ayda fazla olmadım ben 2 gün sürdü devamında 1 kac gün damla damla geldi bi damla olcak şekilde Bende var demiyorum zaten ama olan şeyleri anlattım fikir almak paylaşmak için
Geçen ay az geldıyse yani şupelendıysen bi test yapsaydın bnimde bi ay cok az geldi bnde şupelendım adet bitti test aldım yine yaptim bişey yoktu yani en azından soru işareti kalmadı kafamda😌

Geçen ay az geldıyse yani şupelendıysen bi test yapsaydın bnimde bi ay cok az geldi bnde şupelendım adet bitti test aldım yine yaptim bişey yoktu yani en azından soru işareti kalmadı kafamda😌
Yapmadım gene negatif olur diye gecikme yaşamıyorum gününde oluyo ama son zamanlarda 1 hafta sürerken ya bi gün ya 2 gün suruyo ve az oluyo günlük pedle duruyorum anlamış değilim

Bn anlatmiştim ama heralde sen okumamissın cnm☺️Bn 8senedır evliyim iki çocuğum var bırı alti biri 5 üçüncü ayim acelem yok ama yavaş yavaş istiyoruz Allah ne zaman kismet ederse Bn çocuk çok seviyorum bı kaç senede rahat olunca yani rahatlik batti heralde 26 yaşindayimprofilimdw 22 çikmiş yaşimi doğru yazmamişim önemsemedim 🤣yoksa 26

Canım sonuçlara e nabizdan da bakabilirsin çıktığı zaman yarına kadar beklenene gerek yok akşam üstüne doğru bakarsın istersen
Akşama doğru bakarm ozamn kızlar yazarm sizede. Ama sanmiom valla

Canım sonuçlara e nabizdan da bakabilirsin çıktığı zaman yarına kadar beklenene gerek yok akşam üstüne doğru bakarsın istersen
Kızlar girdim baktm şimdi çıkmış bile.negatif sıfır yani anlicaginiz hemn sökücü icicem bida

Bn anlatmiştim ama heralde sen okumamissın cnm☺Bn 8senedır evliyim iki çocuğum var bırı alti biri 5 üçüncü ayim acelem yok ama yavaş yavaş istiyoruz Allah ne zaman kismet ederse Bn çocuk çok seviyorum bı kaç senede rahat olunca yani rahatlik batti heralde 26 yaşindayimprofilimdw 22 çikmiş yaşimi doğru yazmamişim önemsemedim 🤣yoksa 26
Ilk bi kaç kişi daha gelince konular karıştı pek okuyamadım hepsini ya ne güzel benimde olur inşallah bi tane olsa gerisini düşünmüyorum çok istiyorum

Back
X