Bilmiyorum canim ya kaşık agrım var biraz ama yoktur sanmıyorumNormlade bukadar surmuyordu ama dimi cnm inş hamilesindr kuzum Vardır herşeyde bı hayir
Olmazsan al yap bana da haber ver canım bekliyorum haberleriniAynen cnm doktora gidemem zaten de artık test de yok elimde olmazsam.ilerleyem günlerde alırım bı şekilde tekrarlarm.ama.artik umudum yok olsaydı çıkardı yaaa
Bana da dua eder misiniz acaba çok ihtiyacım varHayırlı haberlerini bekliyorum canım inşaallah güzel haberlerle gel..
Canım nasılsın ben herkese ediyorm.dua inşallah hrpimiz hamile.kalalom.ama sende var bnce kaşık agrinda varmış bak görürsün hamilesin senBana da dua eder misiniz acaba çok ihtiyacım var
Iyiyim canım ağrı gibi değil hareket edince kasiklarimda degisik bisey oluyo kemiklerin ağrır ya dokununca aynı öyle dokununca agriyo varsa da bi dahaki aya kadar anlayamam ki inşallah tutunur varsa daCanım nasılsın ben herkese ediyorm.dua inşallah hrpimiz hamile.kalalom.ama sende var bnce kaşık agrinda varmış bak görürsün hamilesin sen
Batma gibiyse de canım vardır bu ona işaret bende yasadiklarimdan pay biçerek söylüyorum ama aynen cnm bidaki adetini bekle artık net çıkar zaten olmazsan inş vardr cnnIyiyim canım ağrı gibi değil hareket edince kasiklarimda degisik bisey oluyo kemiklerin ağrır ya dokununca aynı öyle dokununca agriyo varsa da bi dahaki aya kadar anlayamam ki inşallah tutunur varsa da
Batma gibi mi bilmiyorum agriyo yürürken otururken bi yere vurmuşum da agritmisim gibi peki varsa illaki ilişki olcak bisey olmaz mı o zamanBatma gibiyse de canım vardır bu ona işaret bende yasadiklarimdan pay biçerek söylüyorum ama aynen cnm bidaki adetini bekle artık net çıkar zaten olmazsan inş vardr cnn
Anladm.cnm inşallah vardır ya hayırlısı olsun Yok canım. Sıkıntı olmaz olabilir ilişki tabiBatma gibi mi bilmiyorum agriyo yürürken otururken bi yere vurmuşum da agritmisim gibi peki varsa illaki ilişki olcak bisey olmaz mı o zaman
Rabbim gönlünce versin dualarım seninle güzel haberlerle inşaallah..Bana da dua eder misiniz acaba çok ihtiyacım var
Ne bilim canım sanmıyorum olduğunu da sorim dedimAnladm.cnm inşallah vardır ya hayırlısı olsun Yok canım. Sıkıntı olmaz olabilir ilişki tabi
Rabbim gönlünce versin dualarım seninle güzel haberlerle inşaallah..
İyi yaptın cnm da olsun dua edelim bız bol bol inş vardr yoksada bu ayı değerlendirin gün aşırı cnm ins olucakNe bilim canım sanmıyorum olduğunu da sorim dedim
Inşallah canim artık olmaması canımı sıkıyo sorun mu var diyorum neden olmuyo diyorum olsun dua ediyorum sürekliİyi yaptın cnm da olsun dua edelim bız bol bol inş vardr yoksada bu ayı değerlendirin gün aşırı cnm ins olucak
Cnm sıkıntı yapma kendine ya vardr elbet vakti zamanı benim içimden sen hamilesin geçiyor ama seni umutlandrmak ta istemem tabi herşeyin hayırlısı olsun inşallah canım dua edelim aynen bugün berat gecesi Rabbim dua bekliyor edelim bol.bolInşallah canim artık olmaması canımı sıkıyo sorun mu var diyorum neden olmuyo diyorum olsun dua ediyorum sürekli
Olsa insan göstermez mi canımCnm sıkıntı yapma kendine ya vardr elbet vakti zamanı benim içimden sen hamilesin geçiyor ama seni umutlandrmak ta istemem tabi herşeyin hayırlısı olsun inşallah canım dua edelim aynen bugün berat gecesi Rabbim dua bekliyor edelim bol.bol
Çok şey var söylemek istediğim haber alıyorum seviniyorum ama gene de icim burkuluyoCnm sıkıntı yapma kendine ya vardr elbet vakti zamanı benim içimden sen hamilesin geçiyor ama seni umutlandrmak ta istemem tabi herşeyin hayırlısı olsun inşallah canım dua edelim aynen bugün berat gecesi Rabbim dua bekliyor edelim bol.bol
Cnm sıkma canını sen herşeyin hayırlısı Rabbim bilir vallahi ben sana çok.dua ettm bugün Allhim. Kabul etsin inşallah tez zamanda bebk nasip etsin sana önce olmayanlara sonra bana inşallahÇok şey var söylemek istediğim haber alıyorum seviniyorum ama gene de icim burkuluyo
Bende dua ettim dün akşam kandil olduğu için canım çok saol çok iyisin inşallah kabul olur dualarimizCnm sıkma canını sen herşeyin hayırlısı Rabbim bilir vallahi ben sana çok.dua ettm bugün Allhim. Kabul etsin inşallah tez zamanda bebk nasip etsin sana önce olmayanlara sonra bana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?