Belki olmazsın test yoktu dimi elinde yapsaydın biNlykkl cnm nasılsın ben hala hasta olmadım biliyo musun ama bugün sancm var biraz olcam galiba
Amin canım benim ins valla adınla. Ettim hemde inş Allah'ım.kabul eder inanıyorum ben cnmBende dua ettim dün akşam kandil olduğu için canım çok saol çok iyisin inşallah kabul olur dualarimiz
Elimd yok.cnm ya valla bilmiyrm mecbur bekliyrm artk zamanla belli olur varsada cnm vericem sipars netten yarın inş bakalım hayırlısıBelki olmazsın test yoktu dimi elinde yapsaydın bi
Naptın canım test yaptın mı giremedim kusura bakma yaElimd yok.cnm ya valla bilmiyrm mecbur bekliyrm artk zamanla belli olur varsada cnm vericem sipars netten yarın inş bakalım hayırlısı
Olur mu öyle cnm ya olsn yaptm da negatf çıktı cnm ovulasyan aldım takip edicem bakalım bı denicem kendimi ama hala hasta da olmadmNaptın canım test yaptın mı giremedim kusura bakma ya
Sen naptn cnm varmı bişeyNaptın canım test yaptın mı giremedim kusura bakma ya
Çokta gecti dimi canım niye olmadın acaba yaOlur mu öyle cnm ya olsn yaptm da negatf çıktı cnm ovulasyan aldım takip edicem bakalım bı denicem kendimi ama hala hasta da olmadm
Sen naptn cnm varmı bişey
[/QUOT
IIlişki devam canim çalışıyoruz 3 gündür usr iste ilişki oldu bakalım
10gun oldu cnm bugün .geçti yaa anlamdm bnde valla cnm olurum ama hasta yine stresten heraldeÇokta gecti dimi canım niye olmadın acaba ya
Stres yapiuomusun canım onunla alakası yok bence bu kadar gecikmez ki anlamadım bende10gun oldu cnm bugün .geçti yaa anlamdm bnde valla cnm olurum ama hasta yine stresten heralde
Inşallah canım az önce televizyonda denk geldi bi tane hoca var kadın soru sormuş çocuk olması için hangi duaları okumak lazım diye yazdım isim ve numarasini bakıcam denk geldi şaşırdım bi işaret olabilir mi acaba açmam normalde o kanalı öyle açtım gördümHadi hayırlısı cnm inş tutar bu ay dualrim.seninle.
Cnm valla streste ypmadk aslında ama bnde anlamdm ovulasyon a başladım şimdi bi gruptayim resim attım herkes yumurtlucan dedi yada geç döllenme.olmus olabilir hamile olabilirsin dediler takipteyim bakalım hayırlısı artıkStres yapiuomusun canım onunla alakası yok bence bu kadar gecikmez ki anlamadım bende
Ay inşallah bebiş vardır yaCnm valla streste ypmadk aslında ama bnde anlamdm ovulasyon a başladım şimdi bi gruptayim resim attım herkes yumurtlucan dedi yada geç döllenme.olmus olabilir hamile olabilirsin dediler takipteyim bakalım hayırlısı artık
İnşallah canım benim.hakkmizda hyirlisi artık nasip kismet bakalımAy inşallah bebiş vardır ya
Canim bide bisey diycem şu 3 4 gündür üst üste olduğu için mi bilmiyorum ilişki sırasında nasıl anlatsam sanki icimde bi ağırlık var kilo aldim ya acaba ondan mi anlatamiyorum nasil biseh olduğunuİnşallah canım benim.hakkmizda hyirlisi artık nasip kismet bakalım
Ben nasıl birşey olduğunu tahmin ediyrm cnm ben hamileyken oluyordum öyle zorlanıyordum tuhaf birşeyler oluyordu sanki ama bak ben sen hamilesin gibi geliyor hep inanki inş oyledr de canım Allhim nasip etsin inşallahCanim bide bisey diycem şu 3 4 gündür üst üste olduğu için mi bilmiyorum ilişki sırasında nasıl anlatsam sanki icimde bi ağırlık var kilo aldim ya acaba ondan mi anlatamiyorum nasil biseh olduğunu
Yoksa da inşallah bu ay olur canımBen nasıl birşey olduğunu tahmin ediyrm cnm ben hamileyken oluyordum öyle zorlanıyordum tuhaf birşeyler oluyordu sanki ama bak ben sen hamilesin gibi geliyor hep inanki inş oyledr de canım Allhim nasip etsin inşallah
İnşallah canım benim.Yoksa da inşallah bu ay olur canım
Naptın canım hasta oldun mu yada test yaptın mıİnşallah canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?