• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Hayirli olsun kaç haftalik
Değerim 711 çıktı en son pazartesi özele gidip göstericem canım değerlerim normal mi artıyor anlayamadım 230-360-511-711 iki günde bir test yaptırdım işte durum bu

Değerim 711 çıktı en son pazartesi özele gidip göstericem canım değerlerim normal mi artıyor anlayamadım 230-360-511-711 iki günde bir test yaptırdım işte durum bu
Valla cnm Bn pek anlamam ama iyi gibi pztsi zaten gidip anlarsin tm olarak

Ve acayip belim ağriyo ara arada bi agri giriyo çikiyo ama belim sanki kopacak başka belirtilerim de varda şimdi Başinizi şişirmim🤣

Ve acayip belim ağriyo ara arada bi agri giriyo çikiyo ama belim sanki kopacak başka belirtilerim de varda şimdi Başinizi şişirmim🤣
Yok canım yazın siz benzerleri varsa bende de vardı derim sorun değil☺️ Bir de belimde kalınlaşma oldu kilo almamama rağmen şişkinlik oluştu

Akintimda su gibi yani ne renk var ne kivam bnim günlük. Akintim gibi değil göğüslerimin içindeki bezeler büyüdü elleyince açiyo yani en çok şüpelendiğim belirtim akinti kaşık batmasa şimdi olmuyo ama arada bi ağri yokluyo gidiyo sanki birazda vücüt ısım yüksek arada hararet basıyo hava sıcak ondanmi diyorum bazen

Bel kalinlaşmasi derken yan sımıtlermi evet genişledi ama bilemiyorum bu aralar yiyiyorum ondan olabilir

Akintimda su gibi yani ne renk var ne kivam bnim günlük. Akintim gibi değil göğüslerimin içindeki bezeler büyüdü elleyince açiyo yani en çok şüpelendiğim belirtim akinti kaşık batmasa şimdi olmuyo ama arada bi ağri yokluyo gidiyo sanki birazda vücüt ısım yüksek arada hararet basıyo hava sıcak ondanmi diyorum bazen
Benim akıntımda akıntı gibiydi ekstra bir değişiklik gözlemlemedim belimin kenarları ve göbeğim oldukça genişledi şişti canım göğüslerdeki bezelerde pütürcüklenme de oldu canım💕

Back
X