Teşekkür cnm hoşbuldumÖncelikle hoşgeldin canım.insallah hepimiz için hayırlısı olsun artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür cnm hoşbuldumÖncelikle hoşgeldin canım.insallah hepimiz için hayırlısı olsun artık
Ben hamileyim canımAranizda hamile olan varmi
Değerim 711 çıktı en son pazartesi özele gidip göstericem canım değerlerim normal mi artıyor anlayamadım 230-360-511-711 iki günde bir test yaptırdım işte durum buHayirli olsun kaç haftalik
Valla cnm Bn pek anlamam ama iyi gibi pztsi zaten gidip anlarsin tm olarakDeğerim 711 çıktı en son pazartesi özele gidip göstericem canım değerlerim normal mi artıyor anlayamadım 230-360-511-711 iki günde bir test yaptırdım işte durum bu
Canım adet olacağım gibiydi karnım şişti göğüslerim bir deBelirtiler neydi acaba☺
Evet canım bende de oldu hala da varBn bişey sorcam göbek altimda şişlik var sizdede o belirti oldumu
Yok olur mu öyle şeyBn çok soru sormuş gibimi oldum![]()
Yok canım yazın siz benzerleri varsa bende de vardı derim sorun değilVe acayip belim ağriyo ara arada bi agri giriyo çikiyo ama belim sanki kopacak başka belirtilerim de varda şimdi Başinizi şişirmim![]()
Benim akıntımda akıntı gibiydi ekstra bir değişiklik gözlemlemedim belimin kenarları ve göbeğim oldukça genişledi şişti canım göğüslerdeki bezelerde pütürcüklenme de oldu canımAkintimda su gibi yani ne renk var ne kivam bnim günlük. Akintim gibi değil göğüslerimin içindeki bezeler büyüdü elleyince açiyo yani en çok şüpelendiğim belirtim akinti kaşık batmasa şimdi olmuyo ama arada bi ağri yokluyo gidiyo sanki birazda vücüt ısım yüksek arada hararet basıyo hava sıcak ondanmi diyorum bazen
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım inşaallah güzel haberlerle gel..Teşekkürler cnm çrsba adet günüm bakalim artik☺❤