Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Evet kesin hem agrım var hemde normal geliyo az az değil
Hadi yaa neyse Rabbim diğer aya hayırlısı ile nasip etsin bizim bu gebelik psikolojisinden çıkmamız lazım başka türlü oluru yok

Ayne öyle vallayaa benimde 4ay oldu cnm bı kızım var 3yasinda 4aydr 2.istyorZ bakalım inş çok bekletmeden gelir bebişimiz

Hadi yaa neyse Rabbim diğer aya hayırlısı ile nasip etsin bizim bu gebelik psikolojisinden çıkmamız lazım başka türlü oluru yok
Ne yaparsam yapım olmuyo hep bi dahaki ay bidahaki ay ama sonuç negatif boş yani sıkıldım bu durumdan

Ne yaparsam yapım olmuyo hep bi dahaki ay bidahaki ay ama sonuç negatif boş yani sıkıldım bu durumdan
Öyle deme Allah’ın vardır bi bildiği kaç zamandır istiyorsun bekliyorsun bilmiyorum ama yıllarca ve bu yıl sayısı absürt ki bekleyen insanlar var hatta hiçbir sorunu olmayıpta yine de olmayan insanlar var biliyor musun o kadar zor ki bende negatif görmekten sıkıldım neden olmuyo niye diyorum ama sonra susuyorum çünkü benden daha kötüleri de hep var yine de şükrediyorum çokça dua et zamanı vardır emin ol zamanı vardır ve her ay yine aynı umut ile devam et olmadı olmayacak olmuyo deme olacak de elbet bir gün olacak de

Sen beni bisver o kadar doluyum ki sen anlat olmadın dimi daha
Yok cnm ben olmadm daha ama hayırlısı artk belki olurum cnm bilmiom valla artık genelde gecikme oluyorya bnde oyuzden cnm bakicaz önümüzdeki günlerde sende sıkma canını ya yıllarca olmayanlar da var illaki olur bırak akışına cnmn uZMe kendini bu kadar

Doğru soyluyosn şükür tabi ama iste ama yani neyse saol ben kendi içimde savaş veriyorum

Inşallah senden güzel haber gelir bu ay aklıma bile gelmedi ki düşünmedim stres hiç yapmadım olcak dedim sürekli zaten de bilmiyorum biraz çöktüm açıkçası

Inşallah senden güzel haber gelir bu ay aklıma bile gelmedi ki düşünmedim stres hiç yapmadım olcak dedim sürekli zaten de bilmiyorum biraz çöktüm açıkçası
İnşallah canım ya bakicam.insallah olmam ama olursam da yapck bişe yok cnm seninde önümüzdeki aylarda cnm istersen ovulasyon takibi yap yunurtlama günlerini denk getrince olur

İnşallah canım ya bakicam.insallah olmam ama olursam da yapck bişe yok cnm seninde önümüzdeki aylarda cnm istersen ovulasyon takibi yap yunurtlama günlerini denk getrince olur
Kargoyla almaya kalksam korkuyorum eczanede yok burda merkeze gitmem lazım oda olmuyo çaresiz beklemek zorundayım sıkıştım her durumda

Kargoyla almaya kalksam korkuyorum eczanede yok burda merkeze gitmem lazım oda olmuyo çaresiz beklemek zorundayım sıkıştım her durumda
Niye korkuyon cnm guvnli siteler var alabilirsin ben birsuru şey aldm bugün geldi hatta kargodan kapıda açıp.atiyom poşetleri aldklarimida siliyom güzelce al.istersen.bu arada baya akıntım geliyor benim böyle krem gibi cnm ya hasta olucam.galiba anlamadm bise

Nlykkl cnm test yaptm şimdi negatif çıktı malesef ama hastada olmadm kesin olurm bikac güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…