- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Benimde bugün bitti canım kesildi inşallah olmazsın haber ver bana da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa cnm senin yerleşme oldu kesin bak görürsün bukadar az sürmesi ona işaret sende haber ver bana cnm inş olmam bnde ama test negatif çıktı hamile değilimdir olsa çıkardı yaniBenimde bugün bitti canım kesildi inşallah olmazsın haber ver bana da
Test yapmak dışında nasıl anliycam ki test almam mümkün değil şu an ama yoktur yaAaa cnm senin yerleşme oldu kesin bak görürsün bukadar az sürmesi ona işaret sende haber ver bana cnm inş olmam bnde ama test negatif çıktı hamile değilimdir olsa çıkardı yani![]()
Kac gün geçmiş oldu şimdi canım seninAaa cnm senin yerleşme oldu kesin bak görürsün bukadar az sürmesi ona işaret sende haber ver bana cnm inş olmam bnde ama test negatif çıktı hamile değilimdir olsa çıkardı yani![]()
Bnce var cnm 1gun oldun yani sen bu hamilelik yerleşme kesin bak görürsün sen dikkat et kendine yine zaten belirtilerin artar varsa zamanla cnmTest yapmak dışında nasıl anliycam ki test almam mümkün değil şu an ama yoktur ya
Benimde 3 gün geçti cnm ama şimdi test yptim yine 1tane vardı elimde daha da yok dayanamadm yaptm.ama.sonuc bu kocam negatif daha da yapmicam.artik yok yani artık koruncam bi iki ay istemiyormKac gün geçmiş oldu şimdi canım senin
Benim belirtilerimle aynı canım hayırlı olsun inşaallah güzel haberler verirsin var gibi geldi banaGöğüslerim balon gibi sistiler cnm adet olcakmisim gibi karnında şişti anlamadm gitti bugünde ilk defa sabahtan beri böyle şiddetli bi şekilde baş agrm var hala daha geçmedi olmazsa yarn bibdenerm test inş vardır gebelik dua et cmm
Benimde adet gecikmesinden 5 gün sonra idrarda göründü öncesi hep negatifti adet olana kadar ihtimal var testi tekrarlamaya çalışınBenimde 3 gün geçti cnm ama şimdi test yptim yine 1tane vardı elimde daha da yok dayanamadm yaptm.ama.sonuc bu kocam negatif daha da yapmicam.artik yok yani artık koruncam bi iki ay istemiyorm
Sağol.cnm ya valla.imsallah vardır hayırlısı olsun inşallah demekten başka bişe gelmiyor elimdenBenimde adet gecikmesinden 5 gün sonra idrarda göründü öncesi hep negatifti adet olana kadar ihtimal var testi tekrarlamaya çalışın
Senin adına da sevindim cnm.Allah bizede nasip etsin inşallahBenimde adet gecikmesinden 5 gün sonra idrarda göründü öncesi hep negatifti adet olana kadar ihtimal var testi tekrarlamaya çalışın
2 gün oldu canım 3.gün yani dün akşam abdest aldım bitti yaniBnce var cnm 1gun oldun yani sen bu hamilelik yerleşme kesin bak görürsün sen dikkat et kendine yine zaten belirtilerin artar varsa zamanla cnm
Daha erken canım biraz daha bekle olmazsan tekrar yaparsın ilerleyen zamanlarda zayen olmasan bile doktora gitmen zor bi ihtimal test yaparsın gene olmaz mıBenimde 3 gün geçti cnm ama şimdi test yptim yine 1tane vardı elimde daha da yok dayanamadm yaptm.ama.sonuc bu kocam negatif daha da yapmicam.artik yok yani artık koruncam bi iki ay istemiyorm
Normlade bukadar surmuyordu ama dimi cnm inş hamilesindr kuzum Vardır herşeyde bı hayir2 gün oldu canım 3.gün yani dün akşam abdest aldım bitti yani
Aynen cnm doktora gidemem zaten de artık test de yok elimde olmazsam.ilerleyem günlerde alırım bı şekilde tekrarlarm.ama.artik umudum yok olsaydı çıkardı yaaaDaha erken canım biraz daha bekle olmazsan tekrar yaparsın ilerleyen zamanlarda zayen olmasan bile doktora gitmen zor bi ihtimal test yaparsın gene olmaz mı
Olur inşaallah canım bende çok sabırsızdım günde iki üç tane yaptığım olmuştu çok zor beklemek ama sizinde değer inşaallah ve güzel haberler verirsiniz bize canımSağol.cnm ya valla.imsallah vardır hayırlısı olsun inşallah demekten başka bişe gelmiyor elimden
Gerçekten mi cnm ya ay insallah dediğin gibi olur benimde Cnm ya burdan. Güzel haberler vermek nasip olur bana da inşallah.bende dayanamıyom ama.simdi elimde test kalmadı zaten bekliycem.bakalim.hasta olmazsam denicem yine alıp inşallah vardırOlur inşaallah canım bende çok sabırsızdım günde iki üç tane yaptığım olmuştu çok zor beklemek ama sizinde değer inşaallah ve güzel haberler verirsiniz bize canımbenimde üçüncü gün böyleydi hemde hassas erken gebelik testi almıştım ona rağmen çıkmamıştı bu sizin baktıklarınız daha yüksek arakığı ölçenlerden
Benzer şeyleri yaşıyoruz benim adetlerim yumurtlamalarım düzenlidir ama böylesi nasibimmiş neden sizin de öyle olmasın canım dua edinn bol bol dua edin bende ediyorum sizeeGerçekten mi cnm ya ay insallah dediğin gibi olur benimde Cnm ya burdan. Güzel haberler vermek nasip olur bana da inşallah.bende dayanamıyom ama.simdi elimde test kalmadı zaten bekliycem.bakalim.hasta olmazsam denicem yine alıp inşallah vardır
Çok.sagolun gerçekten Allah razı olsun inşallah sizde sagsaglim bebeğinizi kucağınza alirsiniz.hamilelerin duası kabul olurmuş edin siz benim.icinBenzer şeyleri yaşıyoruz benim adetlerim yumurtlamalarım düzenlidir ama böylesi nasibimmiş neden sizin de öyle olmasın canım dua edinn bol bol dua edin bende ediyorum sizee![]()
Öncelikle hoşgeldin canım.insallah hepimiz için hayırlısı olsun artıkMerhaba Bn araniza yeni katildim bnimde dört gunum var yarinla birlikte belirti olarak belirtilerim var ama tabi adette olabilirim yani iki yanlida bana süpriz yapabilir![]()