- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Tamam öyle yaparım dinleniyorum zaten oturuyorum şu anCanım tam kırmızı koyu olmadığı sürece çok dert etme yarını bekle bence yarın kesinleşecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam öyle yaparım dinleniyorum zaten oturuyorum şu anCanım tam kırmızı koyu olmadığı sürece çok dert etme yarını bekle bence yarın kesinleşecek
Ay hadi hayırlısı güzel haberler ver bize olur mu inşaAllahTamam öyle yaparım dinleniyorum zaten oturuyorum şu an
Gülümseyerek okudum canim ne güzel ya nasıp olur inşallah kesildi şu an gelmiyo ama bakalım
[/QUOTEc
Cnm insallh nasip olur sanada valla kanda gelde sikintinyaoma.cnm belki 1gun sürer bellimi olur cnm inş hamikesindr bnde hastalncm galiba karnım ağrıyor![]()
Olur veririm tabi az az devam ediyo ama akıntı gibi az azAy hadi hayırlısı güzel haberler ver bize olur mu inşaAllah
Yarına inşaAllah kesilirOlur veririm tabi az az devam ediyo ama akıntı gibi az az
Cnm nasılsınYarına inşaAllah kesilir
Ben iyiyim galiba ama yazacağınız kişi mi karıştı acaba arkadaş bekliyordu adet mi yerleşme mi diyeCnm nasılsın
Evet kuzum ya karıştı ama.olsun seninde iyi olmana sevindim canım bende onu merak ettimBen iyiyim galiba ama yazacağınız kişi mi karıştı acaba arkadaş bekliyordu adet mi yerleşme mi diyeacaba o nasıl
![]()
Yüzüm güldü ama ilk defa biri bana tesadüfen de olsa bu sitede nasılsın diye sordu heyecanlandım bir an ben kendimi hamile falan sandımEvet kuzum ya karıştı ama.olsun seninde iyi olmana sevindim canım bende onu merak ettim![]()
Canım benim yaYüzüm güldü ama ilk defa biri bana tesadüfen de olsa bu sitede nasılsın diye sordu heyecanlandım bir an ben kendimi hamile falan sandıminşaAllah da öyleyimdir tabii sorduğun iyi oldu adete üç gün kaldı acaba mi diyorum meraklıyım bakalım dua et olur mu
![]()
Rabbim hepimize hayırlısını versin inşaAllah yine de senin ki tahminine göre geçmiş de bulunuyor test yapabilirsin benim daha olduğu için yapmıyorum bir de benim de adet düzeni yerinden az biraz oynamaya başladı o yüzden kestiremiyorum programa göre üç gün bakalım görcezCanım benim yainş hamileisndir kuzum senin durumunuda öğrenmiş oldum benimde 2gun geçti olmadım daha ama bilmiyorum hamilemiyim degilmiyim beklyrm ben adetm düzensiz biraz çünkü olabilirim
Aminn inşallah canım hakkımızda hayırlısı hepimizin benimde elimde test yok şuan dışarıda çıkamıyoruz hiç malum bakalım bikac güne netten sipraris veririm belki de yaparm olmzsam artıkRabbim hepimize hayırlısını versin inşaAllah yine de senin ki tahminine göre geçmiş de bulunuyor test yapabilirsin benim daha olduğu için yapmıyorum bir de benim de adet düzeni yerinden az biraz oynamaya başladı o yüzden kestiremiyorum programa göre üç gün bakalım görcez![]()
Benim de sağlık ocağı dibimde içeri de durumlar ne bilmiyorum ama testim bir tane vardı yakın eczane falan da varsa bir iki gün daha geçince bence alıp yapın yada dediğiniz gibi birden fazla sipariş verin lazımda olur diğer arkadaş ne durum da acabaAminn inşallah canım hakkımızda hayırlısı hepimizin benimde elimde test yok şuan dışarıda çıkamıyoruz hiç malum bakalım bikac güne netten sipraris veririm belki de yaparm olmzsam artık
Olur veririm tabi az az devam ediyo ama akıntı gibi az az
Son durumun ne acabaOlur veririm tabi az az devam ediyo ama akıntı gibi az az
Aynen cnm sende gitme şimdilik varsada ne olur ne olmaz aynen bnde fazla vericem biraz cnm lazzim.omur belki bide ilk denememi sizinki bu arada.bnde merak ediyorum arkadaşı gercekten girince yazar artikBenim de sağlık ocağı dibimde içeri de durumlar ne bilmiyorum ama testim bir tane vardı yakın eczane falan da varsa bir iki gün daha geçince bence alıp yapın yada dediğiniz gibi birden fazla sipariş verin lazımda olur diğer arkadaş ne durum da acaba
Bu testleri de stok yapmak gerekAynen cnm sende gitme şimdilik varsada ne olur ne olmaz aynen bnde fazla vericem biraz cnm lazzim.omur belki bide ilk denememi sizinki bu arada.bnde merak ediyorum arkadaşı gercekten girince yazar artik
Pekte iyi sayılmam canım adet oldum agrım varNlykkl canım nasilsin
Bende yok inşallah sende vardır canımCanım benim yainş hamileisndir kuzum senin durumunuda öğrenmiş oldum benimde 2gun geçti olmadım daha ama bilmiyorum hamilemiyim degilmiyim beklyrm ben adetm düzensiz biraz çünkü olabilirim
Nerde bende o sansBu testleri de stok yapmak gerekyok ilk deneme değil 6 aydır falan deniyoruz geçen ayda kimyasal yaşadım işte tam sevinmiştim kursağımda kaldı kimyasalın arkası da tez gelir derler bakalım görcez onu da artık sen ne zamandır istiyorsun bebek evet inşaAllah güzel haberler ile gelir arkadaş da