• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Hiç sanmıyorum canım yoktur ama gene de yaparım yapınca da atarim biraz daha sıkışim eve gidene kadar gidince hemen yaparım
Tmm cnm merakla bekliyorum haberini cnm umutsuz da olma cnm niye olmasın ki inş vardr hayırlısı inşallah aminn

Çıkmadı canim değilim yok yani
Hadi yaa😔😔üzüldüm cnm yaa neyse sağlık olsun cnm sen çalışmalara basla o zamn cnm ovulasyon alicakmisin cnm bu ay hazr adetin bitmisken al istersen yumurtlama gününu takip edersin değerlendirsin cnm ben hiç bakmadım ovu faln bilgim yok ama.burda yapan cok var yardımcı olurlar

Hadi yaa😔😔üzüldüm cnm yaa neyse sağlık olsun cnm sen çalışmalara basla o zamn cnm ovulasyon alicakmisin cnm bu ay hazr adetin bitmisken al istersen yumurtlama gününu takip edersin değerlendirsin cnm ben hiç bakmadım ovu faln bilgim yok ama.burda yapan cok var yardımcı olurlar
Yok canım almiycam olursa olur zaten sen yapiyo musun

Yarın başlıyo yumurtlama canım takvime göre sıklıkla degerlendircem artık

Yarın başlıyo yumurtlama canım takvime göre sıklıkla degerlendircem artık
Cnm takvim yanıltıyor hep ya ben onlara pek inanmıyorum da kendimi.olcuyum işte benim.3gundr çok kremsi akıntım var yumurtlama günlerimdi diye düşünüyorum ama bakalım artk tutarsa bende yapmıyom bişey cnm sıradan gidiyo cnm valla nasipse olur zaten

Cnm takvim yanıltıyor hep ya ben onlara pek inanmıyorum da kendimi.olcuyum işte benim.3gundr çok kremsi akıntım var yumurtlama günlerimdi diye düşünüyorum ama bakalım artk tutarsa bende yapmıyom bişey cnm sıradan gidiyo cnm valla nasipse olur zaten
Ben sadece bakıyorum canım senin gibi akıntı ce kaşık ağrısına ordan anlıyorum degerlendiriyorum

Back
X