- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Dün akşam ilişki oldu canım o zaman da geldi sıvıyla karışık şimdi bugün sapsarı geliyo akıntı baya geliyo amaCnm şimdi bişey geliyor mu yarın sabhtan yap istersen kesin çıkar sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün akşam ilişki oldu canım o zaman da geldi sıvıyla karışık şimdi bugün sapsarı geliyo akıntı baya geliyo amaCnm şimdi bişey geliyor mu yarın sabhtan yap istersen kesin çıkar sonuç
Ve kasıklarım agriyoCnm şimdi bişey geliyor mu yarın sabhtan yap istersen kesin çıkar sonuç
Ozamn yap şimdi sen cnm kaisklarinda ağrıyor madem varsa kesin çıkarVe kasıklarım agriyo
Tam yapicakfim annem çağırdı eve geçince yapicam canım haber veririmOzamn yap şimdi sen cnm kaisklarinda ağrıyor madem varsa kesin çıkar
Tmm cnmninsallah iyi haberler verirsin cnmn resmini atarsın bana burdan cnmTam yapicakfim annem çağırdı eve geçince yapicam canım haber veririm
Hiç sanmıyorum canım yoktur ama gene de yaparım yapınca da atarim biraz daha sıkışim eve gidene kadar gidince hemen yaparımTmm cnmninsallah iyi haberler verirsin cnmn resmini atarsın bana burdan cnm
Tmm cnm merakla bekliyorum haberini cnm umutsuz da olma cnm niye olmasın ki inş vardr hayırlısı inşallah aminnHiç sanmıyorum canım yoktur ama gene de yaparım yapınca da atarim biraz daha sıkışim eve gidene kadar gidince hemen yaparım
Yaptım şimdi bekliyorum canımTmm cnm merakla bekliyorum haberini cnm umutsuz da olma cnm niye olmasın ki inş vardr hayırlısı inşallah aminn
Çıkmadı canim değilim yok yaniTmm cnm merakla bekliyorum haberini cnm umutsuz da olma cnm niye olmasın ki inş vardr hayırlısı inşallah aminn
Hadi yaaÇıkmadı canim değilim yok yani
Yok canım almiycam olursa olur zaten sen yapiyo musun2â
Hadi yaaüzüldüm cnm yaa neyse sağlık olsun cnm sen çalışmalara basla o zamn cnm ovulasyon alicakmisin cnm bu ay hazr adetin bitmisken al istersen yumurtlama gününu takip edersin değerlendirsin cnm ben hiç bakmadım ovu faln bilgim yok ama.burda yapan cok var yardımcı olurlar
Yarın başlıyo yumurtlama canım takvime göre sıklıkla degerlendircem artık2â
Hadi yaaüzüldüm cnm yaa neyse sağlık olsun cnm sen çalışmalara basla o zamn cnm ovulasyon alicakmisin cnm bu ay hazr adetin bitmisken al istersen yumurtlama gününu takip edersin değerlendirsin cnm ben hiç bakmadım ovu faln bilgim yok ama.burda yapan cok var yardımcı olurlar
Cnm takvim yanıltıyor hep ya ben onlara pek inanmıyorum da kendimi.olcuyum işte benim.3gundr çok kremsi akıntım var yumurtlama günlerimdi diye düşünüyorum ama bakalım artk tutarsa bende yapmıyom bişey cnm sıradan gidiyo cnm valla nasipse olur zatenYarın başlıyo yumurtlama canım takvime göre sıklıkla degerlendircem artık
Ben sadece bakıyorum canım senin gibi akıntı ce kaşık ağrısına ordan anlıyorum degerlendiriyorumCnm takvim yanıltıyor hep ya ben onlara pek inanmıyorum da kendimi.olcuyum işte benim.3gundr çok kremsi akıntım var yumurtlama günlerimdi diye düşünüyorum ama bakalım artk tutarsa bende yapmıyom bişey cnm sıradan gidiyo cnm valla nasipse olur zaten
Artk bakalım inş ikimizinde tutar cnmBen sadece bakıyorum canım senin gibi akıntı ce kaşık ağrısına ordan anlıyorum degerlendiriyorum
Inşallah tutar canımArtk bakalım inş ikimizinde tutar cnm
Iyiyim canım sen nasılsın evet konuşamadıkNlykkl canım nasılsın iyimisin konuşamadık bayadr
Bende iyim canm nolsun malum şu virüs yüzünden moral bozuk evde takiliyoz inş biran önce kurtulur ulkmizIyiyim canım sen nasılsın evet konuşamadık
Sorma canım bende aynı zaten pazar dışında dışarı çıkmıyodum şimdi daha dikkatli olmak lazım inşallah kurtulurBende iyim canm nolsun malum şu virüs yüzünden moral bozuk evde takiliyoz inş biran önce kurtulur ulkmiz