• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Olabilir de olmayabilir de, tek başına bir şey ifade etmez sanırım. Ama ben yürürken gözüm kararmıştı karşıdan yürüyen teyze gelip tuttu düşmeden. Sonra kızım evli misin seni görünce gençliğim geldi aklıma acaba hamile misin dedim didi. O öyle söyleyince gidip test yaptım sonuç çift çizgi :işsiz: Teyzenin gözlem yeteneğini hala takdir ederim. 😂
İyide sen nişanlı değil miydin 🤔🤔

Ben bu sabah gittim cnm tahlil verdim de yarın cikicak sonuclarim inş bakalım hayırlısı
Hadi hayırlısı canım belki hastanenin sitesine düşer bakarsın akşam ay hadi allahım vardır inşallah havalara uçarız burda senden haber bekliyorum sen yaz ben giriyorum görürüm

Hadi hayırlısı canım belki hastanenin sitesine düşer bakarsın akşam ay hadi allahım vardır inşallah havalara uçarız burda senden haber bekliyorum sen yaz ben giriyorum görürüm
Tamam kuzum.ama.saglik.icagina verdim ya cikarmi yine hiç anlamam o islerden de inanki artk bakabilirsem atarim buraya olmazsa yarın yazarm sonuçları inş pozitif görürüz hakkımızda hayırlısı

Tamam kuzum.ama.saglik.icagina verdim ya cikarmi yine hiç anlamam o islerden de inanki artk bakabilirsem atarim buraya olmazsa yarın yazarm sonuçları inş pozitif görürüz hakkımızda hayırlısı
Bende şimdi doktordan geldim canım

Tsh eskisi 3.91 şimdiki 2.58 e düşmüş
Serbest t3 eskisi 4.21 şimdiki 3.51 e düşmüş
Serbest t4 eskisi 1.30 şimdiki 1.21 e düşmüş doktor sorun yok dedi eskisi de yüksek değil şimdiki gayet iyi dedi

Back