Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Avuç içiden biraz az geldi canım bi anda ama şu an durdu gibi gelir ama devamı
Hayırlısı olsun cnm napalim.aksama kadar takip et bakalım azalckckmi artcakmi ona göre belli olur zaten

Hayırlısı olsun cnm napalim.aksama kadar takip et bakalım azalckckmi artcakmi ona göre belli olur zaten
Tamam canım haberdar ederim seni ped koydum peçete rahatsız ediyo bakalım doldurcak mi yoksa gelmiycek mi dua et nolur bana

Tamam canım haberdar ederim seni ped koydum peçete rahatsız ediyo bakalım doldurcak mi yoksa gelmiycek mi dua et nolur bana
Her zman ediyrm cnm emin ol buna inşallah hayırlısı ile rabbim nasip etsin anne baba olmayi size tmm cnm iyi yptn bakalım.hberlesrz yine

Sildigim zaman pembe minicik geliyo canım ama agrım var oturup dinlenemedim ki dışardan geldim yemek yap onu yap derken bide karnımın sisi inmedi kasigimin üstünden başlayıp karnıma kadar sis
Cnm benim yaa inş hayırlı haberler alırsın kuzum hakkımızda hayırlısı olsun dinlen biraz cnm ya ama.is hiç bitmiyor gerçekten bnde sabahtan beri yıka ütü yemk ev işi bitmk bilmiyor

Oldum canım çok gelmese de devam ediyo agrım da var hamilelik yok yani canım
Anladım canim benim hayırlısı olsun kuzum ya bende dünden beri ishalim ayiptr söylemesi çok fenayım yatyom.kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…