Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Evet cnm adetim geçti baya oldu geçeli ama benim sdetm düzensiz normlade emin olamadım bu belirti olabilir mi diye test yapmadm daha
var mı kızlar dünkü ile bugunkü testim

Eklentiler

• IMG_20200303_093924.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20200303_093825.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 22
Tmm.cnm haberdar edersin beni inş güzel haberlerle cnm
Canım bugüne kadar bisey yoktu sabah kalktım agrım vardı adet ağrısı anladım zaten ve çok az kahverengi kan geldi peçete koydum ona da sanki silince az gelir ya o şekilde gelmişti ama cik değil akmiyo bakınca görüyorum

Hamilelikte de oluyor cnm adet sancısı gibi ağrılar çok sık ama.gelmemsi güzel inş hamilesindr

Hamilelikte de oluyor cnm adet sancısı gibi ağrılar çok sık ama.gelmemsi güzel inş hamilesindr
Ped koymadım peçete var canım bakalım yoğun gelirse olmuşum demektir ama bakalım birkaç kere böyle oldu devamında adet oldum

Ped koymadım peçete var canım bakalım yoğun gelirse olmuşum demektir ama bakalım birkaç kere böyle oldu devamında adet oldum
Anladım cnm hayırlısı artik olursa. Da adet bittikten sonra denemelere başlarsın tekrar cnm hiç ovulasyon testi kullandım cnm sen ben hiç kullanmadm ama denemek istyrm

Anladım cnm hayırlısı artik olursa. Da adet bittikten sonra denemelere başlarsın tekrar cnm hiç ovulasyon testi kullandım cnm sen ben hiç kullanmadm ama denemek istyrm
Bide adetlerim düzensiz ya benim gününü kestrmek zor oluyor

Bu ay da olmazsa bende sipariş vermeyi düşünüyorum gerçi adetim düzenli yumurtlamayı da az çok biliyorum ki biliyosn 2 günde bir ilişki olduğu için illaki denk geliyo ama bu seferde olmadı sanırım ne yapmak lazım bilmiyrum

Doğru Dion cnm benimde çok düzensiz ama gün aşırı olunca illaki denk geliyormudr benimde Cnm ya valla bnde bu aydan sonra düşünüyorum cnm olmazsam hamile eğer 21mart adet olmam lazim normalde ama bakalım

Doğru Dion cnm benimde çok düzensiz ama gün aşırı olunca illaki denk geliyormudr benimde Cnm ya valla bnde bu aydan sonra düşünüyorum cnm olmazsam hamile eğer 21mart adet olmam lazim normalde ama bakalım
Canim patladı şu anda baya geliyo oldum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…