Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Bizde dışardan geldik eşimle oturmadan yani yatcam birazdan bakım dedim mesajini gördüm
Yat cnm yorulmuşsndr öyle bnde ytyrm zaten merak ettm nayadr konusmayinca eksik hissettim kendimi sana yazmayınca iyisin dimi cnm

Gerçekten öyle canım ya bende seni çok sevdim kanım ısındı bisey olunca sana yazıyorum içimi dökmek için bi iyi sözün iyi geliyo dostum oldun
Bunu bir arkadaşım için soruyorum bir kaç aydır adetleri düzensiz bu ayda adetine 6 gün kala yani 25 şubattan 27 şubata kadar az bir şekilde kan gelmiş bittikten 3 gün sonra 1 damla daha kan gelmiş sizce neden olabilir

Nlykkl cnm napion başladınız mı çalışmalara bu ay için yoksa ovulasyon falan yapmayı düşünüyonmu

Dün bitti dus falan aldım ama bugün kahve gibi de değil siyaha yakın biraz geldi neden olduğunu bende anlamadım canım
Cnm baya uzun sürmüş adetin ama ya bende anlamadm.neden öyle oldu olmuş sen bı doktora git istersen yinede için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…