- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
Canim patladı şu anda baya geliyo oldum maalesef

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim patladı şu anda baya geliyo oldum maalesef
Avuç içiden biraz az geldi canım bi anda ama şu an durdu gibi gelir ama devamıYavrum ya üzülme cnm olsun napican bidaki ay inşallah vazgeçmek yok olucak bu bebekler
❤
Hayırlısı olsun cnm napalim.aksama kadar takip et bakalım azalckckmi artcakmi ona göre belli olur zatenAvuç içiden biraz az geldi canım bi anda ama şu an durdu gibi gelir ama devamı
Tamam canım haberdar ederim seni ped koydum peçete rahatsız ediyo bakalım doldurcak mi yoksa gelmiycek mi dua et nolur banaHayırlısı olsun cnm napalim.aksama kadar takip et bakalım azalckckmi artcakmi ona göre belli olur zaten
Her zman ediyrm cnm emin ol buna inşallah hayırlısı ile rabbim nasip etsin anne baba olmayi sizeTamam canım haberdar ederim seni ped koydum peçete rahatsız ediyo bakalım doldurcak mi yoksa gelmiycek mi dua et nolur bana
Amin canım sana da tekrar nasip etsinHer zman ediyrm cnm emin ol buna inşallah hayırlısı ile rabbim nasip etsin anne baba olmayi sizetmm cnm iyi yptn bakalım.hberlesrz yine
Amin cnm benim sağolAmin canım sana da tekrar nasip etsin
Eh iste canım az önceye kadar durmuştu şimdi gene az az geliyoCanım nasıl durumlar geliyormu çokNlykkl
Sildigim zaman pembe minicik geliyo canım ama agrım var oturup dinlenemedim ki dışardan geldim yemek yap onu yap derken bide karnımın sisi inmedi kasigimin üstünden başlayıp karnıma kadar sisCanım nasıl durumlar geliyormu çokNlykkl
Cnm benim yaa inş hayırlı haberler alırsın kuzum hakkımızda hayırlısı olsun dinlen biraz cnm ya ama.is hiç bitmiyor gerçekten bnde sabahtan beri yıka ütü yemk ev işi bitmk bilmiyorSildigim zaman pembe minicik geliyo canım ama agrım var oturup dinlenemedim ki dışardan geldim yemek yap onu yap derken bide karnımın sisi inmedi kasigimin üstünden başlayıp karnıma kadar sis
Aynen öyle canım yaCnm benim yaa inş hayırlı haberler alırsın kuzum hakkımızda hayırlısı olsun dinlen biraz cnm ya ama.is hiç bitmiyor gerçekten bnde sabahtan beri yıka ütü yemk ev işi bitmk bilmiyor
En üstteki ile ortadaki bugun yapıldı alttaki dün yarın kan testi yaptıracamAmiinn cnm haberdar et bizi buradan sonuçların çıkınca
@Sertap12 cnm kesinlikle var yarın erkenden git kan tahlili ver inş hayırlısı olurEn üstteki ile ortadaki bugun yapıldı alttaki dün yarın kan testi yaptıracam
İnşallah yarın gidecegim@Sertap12 cnm kesinlikle var yarın erkenden git kan tahlili ver inş hayırlısı olur
Kuzum nasılsın ne var. Ne yok cnm naptinAynen öyle canım ya
Oldum canım çok gelmese de devam ediyo agrım da var hamilelik yok yani canımKuzum nasılsın ne var. Ne yok cnm naptin
Anladım canim benim hayırlısı olsun kuzum ya bende dünden beri ishalim ayiptr söylemesi çok fenayım yatyom.kuzum yaOldum canım çok gelmese de devam ediyo agrım da var hamilelik yok yani canım
Türk kahvesi varya canım onun içine limon sık bi çay kaşığı karıştır ye O keser yada patates haşla ye iyi geliyoAnladım canim benim hayırlısı olsun kuzum ya bende dünden beri ishalim ayiptr söylemesi çok fenayım yatyom.kuzum ya
Olmıycak benim çocuğum canım baksana isteğim kalmadı artık hevesim gitti olmasın daha iyiAnladım canim benim hayırlısı olsun kuzum ya bende dünden beri ishalim ayiptr söylemesi çok fenayım yatyom.kuzum ya