Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Şu gribim geçsin başka bisey istemiyorum şu an canım ya öksürük hapşırık burun akıntısı ne ararsan var
Allah şifa versin cnm biran önce iyiles inş ıhlamur yap iç cnm bana çok iyi gelir o sana da iyi gelir içine at kabuk tarçın limon afiyetle iç inş iyles biran önce

Ih
Allah şifa versin cnm biran önce iyiles inş ıhlamur yap iç cnm bana çok iyi gelir o sana da iyi gelir içine at kabuk tarçın limon afiyetle iç inş iyles biran önce
Ihlamur içtim kaç tane ilaç da içtim maalesef ama geçmedi ateşim vardı onlar geçti böyle kaldı denerim tekrar

merhabalar, adetime 3 gün kala(cumartesi) predictor erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı kan tahlili yaptırdım hemen ardından 5ten küçük çıktı sonucum. o gün kahverengi akıntım geldi. 1 gün arayla tekrar peçeteyle sildiğimde daha açık kahverengi akıntı geldi. adet günümde(dün) tekrar kan tahlili yaptım ve 7,04 çıktı. 1 gün gecikmeyle yani bugün yaptırdım 8,94 çıktı. batma, kasık ağrısı, kramp, şişkinlik var 2 haftadır. tahmini yumurtlama tarihim 4 şubat. ilişki tarihim de 2 şubat. değerler çok düşük değil mi? yarın doktora gideceğim ama çok korkuyorum ilk gebeliğimde düşük yaptım kalbi atmadan büyümeyi durdurmuştu çünkü

Cnm bana düşük gibin
Canım bana düşük gibi geldi değerlerin ama daha erkende olabilir canım biraz aman geçsin tekrarla cnm testi kötü düşünme inş bebisin seninledir

Cnm bana düşük gibin

Canım bana düşük gibi geldi değerlerin ama daha erkende olabilir canım biraz aman geçsin tekrarla cnm testi kötü düşünme inş bebisin seninledir
Bana da çok düşük geldi değerler içim hiç rahat değil. Yarın doktora gidicem bakalım neler olacak

Bana da çok düşük geldi değerler içim hiç rahat değil. Yarın doktora gidicem bakalım neler olacak
Belkide daha erken diye öyle cikmistir cnm noralini bozma olumlu düşün hayırlısı olur ins aksatma git yarın hemen

Biraz düşük ama devamında ne kadar arttığı önemli belki yarın tekrar yapip bakar inşallah kimyasal gebelik değildir dinlen ağır kaldırma üzülme allahtan ümit kesilmez

Canım naptin gittin mi doktora
Cnm benim günaydın kuzum gttim de o doktorda neden veriyo kafasına göre öyle dedi iyiki icmemissin dedi ben dünkü kan sonuçlarımi verdim baktı ama ben tekrar tahlil yapicam sana dedin emin olalım bi oyle bakalım dedi tahlil yaptı işte 2bucuktan sonra gidicm bidaha

Ne güzel canım iyi bi doktor bulmuşsun umutlu konuşmuş olumsuz bisey yok şu anda inşallah beklediğine kavusucaksin

Ne güzel canım iyi bi doktor bulmuşsun umutlu konuşmuş olumsuz bisey yok şu anda inşallah beklediğine kavusucaksin
Aynen öyle cnm sağol yavrm valla kötü bişey olmasında artık herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…