• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Kotu bisey olsa söylerdi bence bide demiş tekrar test yapicam demekki bisey gördü yani ben hissediyorum bence var olcak bu iş inşallah
Yani bida test yaptrmasina bnde sasrdim cnm emin olmak.icin bida yapalım.dedi sonuçta daha dün vermişim ben kanı ne bilim anlamdm artık şimdi gidiyorum cnm zat
En bakalım hakkımda hayırlı inş dediğin gibdir 😊hislerin

Yani bida test yaptrmasina bnde sasrdim cnm emin olmak.icin bida yapalım.dedi sonuçta daha dün vermişim ben kanı ne bilim anlamdm artık şimdi gidiyorum cnm zat
Ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Cnm hamile değilim alttan muayene etti hiç bi sıkıntı da görünmüyorama.biraz geç yumurtluyorsun dedi bitane adet sökücü verdi ama gebelerde kullanabiliyormus yani olaki hamileysen bı sıkıntı yaratmaz bebeğe dedi 5gun kullan 10gun içinde adet olmazsan bida gel gebelik testi tekrarlayalm dedi erken diye çıkmıyor olabilir de dedi zaten adet olursan da gebelikte yok dert etcek bişe yok dedi yani cnm icim rahatladı ya bide smear testide yapti 1ay sonrada o cikicak cnm simdilik böyle canim

Cnm hamile değilim alttan muayene etti hiç bi sıkıntı da görünmüyorama.biraz geç yumurtluyorsun dedi bitane adet sökücü verdi ama gebelerde kullanabiliyormus yani olaki hamileysen bı sıkıntı yaratmaz bebeğe dedi 5gun kullan 10gun içinde adet olmazsan bida gel gebelik testi tekrarlayalm dedi erken diye çıkmıyor olabilir de dedi zaten adet olursan da gebelikte yok dert etcek bişe yok dedi yani cnm icim rahatladı ya bide smear testide yapti 1ay sonrada o cikicak cnm simdilik böyle canim
Bide kahverengi akintin görünüyor dedi hastalancak ya olbailirsin dedi cnm hadi hayırlısı artık

Iyi bari canım yok dememiş olabilir demiş adet olmazsan bi daha bakarsın

Zaten şimdi yumurtlucak gibi görünmüyorsun dedi cnm bu ne demek tam.olarak anlamadm da adet olabilirim mi demk yani
Yani bu kadar geçti ya baya oldu ya belki yumurtlama dönemine denk gelmiş olabilir falan diye düşünmüş olabilir o yüzden yok demiştir yani yumurtlama dönemini geçmişsin adet dönemine tekrar girmişsin heralde öyle anladım bende

Yani bu kadar geçti ya baya oldu ya belki yumurtlama dönemine denk gelmiş olabilir falan diye düşünmüş olabilir o yüzden yok demiştir yani yumurtlama dönemini geçmişsin adet dönemine tekrar girmişsin heralde öyle anladım bende
Hmmmm anladim.kuzum
Kanaman var mı canim o kismi anlamadim
Cnm kanamam falan hiç bişey yok ta alttan bakınca kahve akıntım görünüyor hafiften dedi belki adet olmaya yakinsindr dedi yada bakicaz ilerleyen zamanlarda adet olmaSsan eğer dedi

Heee anladım.cnm doğru Dion düşününce mantıklı geldi banada senin dedigin

20 gün geçti demiştin belki gecikti baya diye ikinci adet dönemine girmissindir yakın olabilir yumurtlama geçtiğine göre öyle demekki
Karışık işler cnm hiçte anlamam varya ben hiç takip falan yapmadm şuana kadar artık ne olursa bkcz

Back