- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
Cnm ben yarina aldım randevu gidicem inslah bakalım ne var ne yokBende öyle cnm çok memnun oldum❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ben yarina aldım randevu gidicem inslah bakalım ne var ne yokBende öyle cnm çok memnun oldum❤
Ne güzel yarına alabilmişsin inşallah güzel gecicek saat kaçtaCnm ben yarina aldım randevu gidicem inslah bakalım ne var ne yokyazarm sana inşallah
Özele aldım kuzum ondan hemen aldım 9bucukta saatNe güzel yarına alabilmişsin inşallah güzel gecicek saat kaçta
İnşallah canım benim bakalim.ne diyecekNe güzel yarına alabilmişsin inşallah güzel gecicek saat kaçta
En iyisini yapmışsın canım yarin belli olurÖzele aldım kuzum ondan hemen aldım 9bucukta saat
aynen cnm benim hayırlısı olur ins dua et de kötü bişe olmasın cnmEn iyisini yapmışsın canım yarin belli olur
Yoktur içini ferah tut canımaynen cnm benim hayırlısı olur ins dua et de kötü bişe olmasın cnm
Temizlik yaptım nasıl yoruldum anlatamam üç gündür de mide bulantısı var geçmek bilmedi gripten desem ne alakası var bisey yiyip içemiyorum su bile bulandiriyoaynen cnm benim hayırlısı olur ins dua et de kötü bişe olmasın cnm
Hamilemisin yoksa cnm benim ilk gebeliğim öyleydi belkide vardır sende de bişe en son ne zamn adet oldun.yada usuttuysen de olabilir cnmTemizlik yaptım nasıl yoruldum anlatamam üç gündür de mide bulantısı var geçmek bilmedi gripten desem ne alakası var bisey yiyip içemiyorum su bile bulandiriyo
Ben işlerimi bitirdim şükür cnm büyük bı temizlik yaptım şimdi otryom öyle ama illaki günlük işler yapılıyor yineTemizlik yaptım nasıl yoruldum anlatamam üç gündür de mide bulantısı var geçmek bilmedi gripten desem ne alakası var bisey yiyip içemiyorum su bile bulandiriyo
Belirtiler var ama bu sefer üzülmek istemiyorum o yüzden yok diyorum Ben degildir diyorumHamilemisin
Hamilemisin yoksa cnm benim ilk gebeliğim öyleydi belkide vardır sende de bişe en son ne zamn adet oldun.yada usuttuysen de olabilir cnm
En son 2 sinde peceteyle silerken belli belirsjz geldi bende ped koydum gelir diye sonra ertesi gun başladı 4 unde bitti kahverengi geldi hep canımBelirtiler var ama bu sefer üzülmek istemiyorum o yüzden yok diyorum Ben degildir diyorum
Bende bitirdim cumartesi yaparım bu şekild E haftada iki üç kez büyük yapıyorum diğer günler günlük şeylerBen işlerimi bitirdim şükür cnm büyük bı temizlik yaptım şimdi otryom öyle ama illaki günlük işler yapılıyor yine
Olabilir cnm aynen ya inşallah hayırlısı cnm eğer olursa adet olursan da gebe olursan da haber et bana da kuzum haaEn son 2 sinde peceteyle silerken belli belirsjz geldi bende ped koydum gelir diye sonra ertesi gun başladı 4 unde bitti kahverengi geldi hep canım
Belkinyerlesme kanamasidr cmm hadi inşallah bakalimEn son 2 sinde peceteyle silerken belli belirsjz geldi bende ped koydum gelir diye sonra ertesi gun başladı 4 unde bitti kahverengi geldi hep canım
Ne coktu nede azdı o bildiğim kadarıyla lekelenme şeklinde oluyo ama ne kanamasiydi bilmiyorum inanBelkinyerlesme kanamasidr cmm hadi inşallah bakalim
Tabiki haber vericem adet takvimine göre 4 unde adet olcam bakalım belki erken olur belki gecikir belki inşallah hiç olmazOlabilir cnm aynen ya inşallah hayırlısı cnm eğer olursa adet olursan da gebe olursan da haber et bana da kuzum haa
İnşallah cnm hiç olmazsın da bebiş olur hayırlısı olsun illaki olur cnm birgün çok üstüne dusmememiz lazım.aslinda ama yapamiyiz işteTabiki haber vericem adet takvimine göre 4 unde adet olcam bakalım belki erken olur belki gecikir belki inşallah hiç olmaz![]()
Ben bazen unutuyorum bazen de geliyo aklıma özellikle burda takıla takıla hiç gitmiyodu yani şimdi deher gün giriyorum bildiğim şeylerde yazıyorum konularaİnşallah cnm hiç olmazsın da bebiş olur hayırlısı olsun illaki olur cnm birgün çok üstüne dusmememiz lazım.aslinda ama yapamiyiz işte
Evet ya öyle oluyor burda takılınca akıldan çıkmıyor ya bi yonden iyi bi yönden koru işteBen bazen unutuyorum bazen de geliyo aklıma özellikle burda takıla takıla hiç gitmiyodu yani şimdi deher gün giriyorum bildiğim şeylerde yazıyorum konulara