- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Evet aslında vakit geciyo ama isye sonra aklıma Geliyo acaba acaba diye diy3 geziyorumEvet ya öyle oluyor burda takılınca akıldan çıkmıyor ya bi yonden iyi bi yönden koru işte![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aslında vakit geciyo ama isye sonra aklıma Geliyo acaba acaba diye diy3 geziyorumEvet ya öyle oluyor burda takılınca akıldan çıkmıyor ya bi yonden iyi bi yönden koru işte![]()
Al benden de o kadar cnm vallayaEvet aslında vakit geciyo ama isye sonra aklıma Geliyo acaba acaba diye diy3 geziyorum![]()
Şu gribim geçsin başka bisey istemiyorum şu an canım ya öksürük hapşırık burun akıntısı ne ararsan varAl benden de o kadar cnm vallaya
Allah şifa versin cnm biran önce iyiles inş ıhlamur yap iç cnm bana çok iyi gelir o sana da iyi gelir içine at kabuk tarçın limon afiyetle iç inş iyles biran önceŞu gribim geçsin başka bisey istemiyorum şu an canım ya öksürük hapşırık burun akıntısı ne ararsan var
Ihlamur içtim kaç tane ilaç da içtim maalesef ama geçmedi ateşim vardı onlar geçti böyle kaldı denerim tekrarAllah şifa versin cnm biran önce iyiles inş ıhlamur yap iç cnm bana çok iyi gelir o sana da iyi gelir içine at kabuk tarçın limon afiyetle iç inş iyles biran önce
Allah'ım şifa versin cnm ilaç falan içme de nolur nolmaz kuzumIh
Ihlamur içtim kaç tane ilaç da içtim maalesef ama geçmedi ateşim vardı onlar geçti böyle kaldı denerim tekrar
Yok daha içmem mecbur kaldım iki tane içtim yoksa kalkamiyodumAllah'ım şifa versin cnm ilaç falan içme de nolur nolmaz kuzum
Anladım yavrm içme.icme ya ama valla tez zmanda iyiles inşallahYok daha içmem mecbur kaldım iki tane içtim yoksa kalkamiyodum
Saol canım inşallahAnladım yavrm içme.icme ya ama valla tez zmanda iyiles inşallah
Canım bana düşük gibi geldi değerlerin ama daha erkende olabilir canım biraz aman geçsin tekrarla cnm testi kötü düşünme inş bebisin seninledirmerhabalar, adetime 3 gün kala(cumartesi) predictor erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı kan tahlili yaptırdım hemen ardından 5ten küçük çıktı sonucum. o gün kahverengi akıntım geldi. 1 gün arayla tekrar peçeteyle sildiğimde daha açık kahverengi akıntı geldi. adet günümde(dün) tekrar kan tahlili yaptım ve 7,04 çıktı. 1 gün gecikmeyle yani bugün yaptırdım 8,94 çıktı. batma, kasık ağrısı, kramp, şişkinlik var 2 haftadır. tahmini yumurtlama tarihim 4 şubat. ilişki tarihim de 2 şubat. değerler çok düşük değil mi? yarın doktora gideceğim ama çok korkuyorum ilk gebeliğimde düşük yaptım kalbi atmadan büyümeyi durdurmuştu çünkü![]()
Bana da çok düşük geldi değerler içim hiç rahat değil. Yarın doktora gidicem bakalım neler olacakCnm bana düşük gibin
Canım bana düşük gibi geldi değerlerin ama daha erkende olabilir canım biraz aman geçsin tekrarla cnm testi kötü düşünme inş bebisin seninledir
Belkide daha erken diye öyle cikmistir cnm noralini bozma olumlu düşün hayırlısı olur ins aksatma git yarın hemenBana da çok düşük geldi değerler içim hiç rahat değil. Yarın doktora gidicem bakalım neler olacak![]()
Biraz düşük ama devamında ne kadar arttığı önemli belki yarın tekrar yapip bakar inşallah kimyasal gebelik değildir dinlen ağır kaldırma üzülme allahtan ümit kesilmezmerhabalar, adetime 3 gün kala(cumartesi) predictor erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı kan tahlili yaptırdım hemen ardından 5ten küçük çıktı sonucum. o gün kahverengi akıntım geldi. 1 gün arayla tekrar peçeteyle sildiğimde daha açık kahverengi akıntı geldi. adet günümde(dün) tekrar kan tahlili yaptım ve 7,04 çıktı. 1 gün gecikmeyle yani bugün yaptırdım 8,94 çıktı. batma, kasık ağrısı, kramp, şişkinlik var 2 haftadır. tahmini yumurtlama tarihim 4 şubat. ilişki tarihim de 2 şubat. değerler çok düşük değil mi? yarın doktora gideceğim ama çok korkuyorum ilk gebeliğimde düşük yaptım kalbi atmadan büyümeyi durdurmuştu çünkü![]()
Canım naptin gittin mi doktoraBelkide daha erken diye öyle cikmistir cnm noralini bozma olumlu düşün hayırlısı olur ins aksatma git yarın hemen
Cnm benim günaydın kuzum gttim de o doktorda neden veriyo kafasına göre öyle dedi iyiki icmemissin dedi ben dünkü kan sonuçlarımi verdim baktı ama ben tekrar tahlil yapicam sana dedin emin olalım bi oyle bakalım dedi tahlil yaptı işte 2bucuktan sonra gidicm bidahaCanım naptin gittin mi doktora
Ne güzel canım iyi bi doktor bulmuşsun umutlu konuşmuş olumsuz bisey yok şu anda inşallah beklediğine kavusucaksinCnm benim günaydın kuzum gttim de o doktorda neden veriyo kafasına göre öyle dedi iyiki icmemissin dedi ben dünkü kan sonuçlarımi verdim baktı ama ben tekrar tahlil yapicam sana dedin emin olalım bi oyle bakalım dedi tahlil yaptı işte 2bucuktan sonra gidicm bidaha
Aynen öyle cnm sağol yavrm valla kötü bişey olmasında artık herşeyin hayırlısıNe güzel canım iyi bi doktor bulmuşsun umutlu konuşmuş olumsuz bisey yok şu anda inşallah beklediğine kavusucaksin
İnşallah canım m aminn valla yaNe güzel canım iyi bi doktor bulmuşsun umutlu konuşmuş olumsuz bisey yok şu anda inşallah beklediğine kavusucaksin
Kotu bisey olsa söylerdi bence bide demiş tekrar test yapicam demekki bisey gördü yani ben hissediyorum bence var olcak bu iş inşallahİnşallah canım m aminn valla ya